Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Muzikale Kerstbingo

09:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Montfoort. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op een mooie locatie waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met appelgebak en slagroom. Voor een extra 2e kopje koffie of thee betaalt u ca. € 1,80 p.p.

Na de koffie neemt u weer plaats in de bus en wordt er een mooie rit door de omgeving gemaakt. Er gaat geen gids mee maar de chauffeur krijgt een route en op die manier komt u langs de mooiste plekjes; uiteraard zal uw chauffeur u onderweg wel het een en ander vertellen!Wilt u wel dat er een deskundige VVV gids mee gaat dan kan dat uiteraard maar de kosten bedragen in dat geval € 4,= p.p.

13:00 uur

Terug op de sfeervolle locatie is het tijd voor een heerlijke, warme lunch: schnitzel op grootmoeders wijze bereid in een pannetje met gebakken aardappeltjes, jus, diverse groentes en zuur én natuurlijk pudding en luxe ijstaart, de specialiteit van het huis, na!

14:15 uur

Tijd voor de muzikale bingo; in plaats van getallen opdreunen wordt het zingen met zijn allen! 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Normaal streept u de nummertjes weg die worden omgeroepen maar in dit geval wordt er een Nederlandstalig lied gezongen en als dat op uw kaart staat streept u het weg! Op deze manier kan iedereen gezellig meezingen en valt er ook nog een leuk prijsje te winnen!!!

De liedjes die worden gezongen zijn van Corrie Konings, Vader Abraham, Andre Hazes etc. dus bekend bij de meeste mensen! Tussen de bedrijven door wordt er nog een kopje koffie of thee met een plakje cake geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om alleen een consumptie aan uw gasten aan te bieden (bier, wijn of fris) in dat geval krijgt u een korting van ca. € 1,= p.p.

16:30 uur

De touringcar staat weer klaar om u naar huis te brengen.

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen € 52,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of een variatie op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· mooie tourtocht van ca. 5 kwartier
· warme lunch als beschreven (excl. drankjes)
· muzikale bingo incl. leuke kleine prijsjes
· 1 kopje koffie of thee met cake
· verzorging van de chauffeur