Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Sinterklaas in Montfoort

09:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Utrecht. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op een sfeervolle locatie waar een kopje koffie of thee met banketstaaf voor u klaar staat. (2e kopje koffie of thee kost ca. € 1,50 p.p.)

Na de koffie neemt u weer plaats in de bus en wordt er een mooie rit door de omgeving gemaakt. Er gaat geen gids mee maar de chauffeur krijgt een route en op die manier komt u langs de mooiste plekjes; uiteraard zal uw chauffeur u onderweg wel het een en ander vertellen! Wilt u wel dat er een deskundige VVV gids mee gaat dan kan dat uiteraard; de kosten bedragen in dat geval ca. € 4,- p.p.

13:00 uur

Er staat een heerlijke winterse lunch voor u klaar in de vorm van stamppot boerenkool OF rijk gevulde erwtensoep met 1 snee bruin brood met spek; u sluit af met sinterklaaspudding van het huis!

14:00 uur

Tijd voor de sfeervolle en gezellige sinterklaasshow met live muziek en een bezoek van de sint. In de pauze is er tevens 1 gratis ronde sinterklaasbingo! Tussen de bedrijven door wordt er nog een kopje koffie of thee met een plakje cake geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om alleen een consumptie aan uw gasten aan te bieden (bier, wijn of fris) in dat geval krijgt u een korting van ca. € 1,= p.p.

16:30 uur

De touringcar staat weer klaar om u weer huiswaarts te brengen.

17:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen € 49,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 1 kopje koffie of thee met banketstaaf
· mooie tourtocht van ca. 5 kwartier
· winterse warme lunch als beschreven (excl. drankjes)
· sinterklaasshow incl. 1 ronde bingo
  met een klein prijsje
· 1 kopje koffie of thee met cake
· verzorging van de chauffeur