Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Historie in Zeeland

09:00 uur

Onze chauffeur brengt u rechtstreeks per luxe KEURMERK touringcar richting Zeeland.

10:30 uur

U bent inmiddels aangekomen bij het Watersnoodmuseum waar u wordt ontvangen met een lekkere kop koffie en een Zeeuwse Bolus. Aansluitend krijgt u een duidelijke uitleg over het museum en natuurlijk de watersnoodramp van 1953 en kunt u het museum zelf verder gaan bekijken.

Het Museum vertelt niet alleen over de Watersnoodramp maar ook wat de toekomst met water ons aan mogelijkheden biedt. U ziet o.a. beelden uit het Polygoonjournaal en u kunt zien wat er precies gebeurde en hoe dat werd ervaren door de bewoners. Uiteraard ook aandacht voor de Deltawerken en er zijn wisselexposities te bewonderen. Aan het eind van het museum vindt u nog een museumwinkel.

Het museum is goed toegankelijk voor rolstoelen. Het museum heeft drie rolstoelen en een rollator beschikbaar (reserveren is wenselijk). In het museum zijn twee rolstoeltoiletten en over de dijk, buiten de caissons, loopt een pad dat toegankelijk is met rolstoelen.

13:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op een mooie lunchlocatie, naast het museum, waar u zo heen wandelt. Hier staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood en bolletjes, krentenbol, diverse soorten vleeswaren, kaas, boter en 2 kopjes koffie, thee en melk. Toeslag kroket is ca. € 1,50 per persoon.
(Deze locatie is ook geschikt voor mensen in een rolstoel).

14:00 uur 

Na de lunch gaat u verder richting Renesse.

14:30 uur

In Rennesse aangekomen hebben de mensen vrije tijd om te genieten van het gezellige centrum of de prachtige brede duinen en de mooie stranden! Ook de mensen die graag een terrasje bezoeken komen hier volop aan hun trekken!

16:00 uur

Vertrek huiswaarts.

18:15 uur 

Verwachte thuiskomst; Einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 53 personen € 52,50 per persoon

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met Bolus
· entree en uitleg Watersnoodmuseum
· eerlijke lunch als beschreven 
· verzorging van de chauffeur