Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Vlinders & Klederdrachten in Zeeland

09:00 uur 

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet via een leuke route richting Zuid Beveland. (even afhankelijk van waar u begint kan de rit langer of korter zijn!)

10:30 uur 

U bent inmiddels aangekomen in Zeeland waar u in de buurt van Heinkenshoek een bezoek brengt aan de prachtige Vlindertuinen van de Tropical Zoo! Uiteraard wordt u eerst ontvangen met koffie of thee en appelgebak met slagroom!

Rond 11 uur is het tijd om alles met eigen ogen te aanschouwen!Hier waant u zich in de tropen van Midden- en Zuid Amerika omringd door ’s werelds grootste en meest kleurige vlinders, reptielen, tropische vogels en prachtige planten en bloemen. Het is de grootste overdekte tropische vlindertuin en jungle van Europa met schitterende waterpartijen, unieke cactussen, metershoge bananenbomen, passieflora’s, bamboe en een ruisende waterval!Deze attractie is ook prima toegankelijk voor minder validen.

Tropical Zoo is 2 jaar terug door de ANWB verkozen tot leukste uitje van Zeeland!

13:00 uur 

In het gezellige restaurant staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar die er als volgt uit kan zien: kroket, diverse soorten brood, vleeswaren en kaas, rundvleessalade en 2 kopjes koffie, thee of melk.

14:15 uur

U bent inmiddels gearriveerd in Goes waar u bij het museum door mensen in de streekdracht wordt ontvangen en waarbij zij u naderhand ook een ca. 3 kwartier durende presentatie / uitleg over de kleding en de gebruiken geven en waarbij u vragen kunt stellen.

Het museum is gevestigd in een voormalig weeshuis waarover een prachtige film wordt vertoond waarbij niemand het droog houdt!

Na het verhaal over de arme weesjes bezoekt u het museum met o.a. de Nachtwacht van Goes en de ondergelopen etage over de Watersnoodramp.
Kortom; een leuk, boeiend en modern museum mét een lift dus voor iedereen toegankelijk!

Indien gewenst kunnen wij voor uw gezelschap hier nog een kopje thee met een Zeeuwse Bolus reserveren a ca. € 3,25 per persoon. Men kan hier uiteraard ook even iets op eigen gelegenheid gebruiken.

16:00 uur

Vertrek richting uw dineradres.

TIP:
Indien gewenst kunnen de mensen ook nog even zelf in Goes rondkijken; het museum ligt op 50 meter van de Grote Markt en u loopt dus zo het centrum in!

16:30 uur 

Verwachte aankomst op uw dineradres waar u eerst gezellig een uurtje kunt gaan bowlen. Mocht u nog even vrije tijd in Goes gehad hebben dan komt u een uurtje later aan en gaat u direct aan tafel. Kosten Bowlen ca. € 22,= per baan.

17:30 uur 

Er staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* meloen mandarijn cocktail;
* tomatengroentesoep
* kalkoenborstfilet met een champignon roomsaus
* chocoladebavarois

Uiteraard is een ander menu ook mogelijk, bijvoorbeeld:
* Meloen – kiwicocktail
* Kip broccolisoep
* Gebraden varkenshaas met roomsaus
* IJscoupe met diverse soorten ijs, vruchten en slagroom
Toeslag voor dit menu is € 4,= per persoon

Liever een buffet? Ook dat kan, bijvoorbeeld het eenvoudige zomerbuffet:
Hollandse kippensoep, Saladebuffet met o.a. tomatensalade, komkommersalade, koolsalade, wortelsalade, gemengde salade en pastasalade, Warme gerechten: gehaktballetjes in zoetzure saus, kipkluifjes, varkensvlees met champignonsaus, kipfilet met vruchten, gebakken aardappelen, frites en rijst en als dessert een lekkere coupe roomijs met vruchten.
Toeslag voor dit buffet is slechts € 2,= p.p.

Een koud- en warm buffet kan er als volgt uitzien:
Voorgerecht : 2 soorten soep, Warme gerechten: Paella, gekruide speklapjes, lamsgehakt met gekruide saus, Zuricher geschnetzeltes (reepjes vlees in een roomsaus) kip met zoetzure saus, kip met banaan en perzik, spare ribs, visgerecht, Stroganoffburgers, goulashschotel, boerenomelet, varkensfilet in gyrossaus en spaghetti Bolognaise, Koude gerechten: Zeeuwse mosselsalade met uienringen, vissalade van zalm en krab, Kartoffelsalat, ham/prei salade, Italiaanse rauwkost, Griekse salade en kaas, frites, diverse broodjes, stokbrood en kruidenboter, Dessert: diverse soorten bavarois en fruit
Toeslag voor dit buffet is ca. € 12,50 p.p.

Uiteraard is een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

19:30 uur

Vertrek huiswaarts.

20:45 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE

30 – 35 personen € 82,= per persoon
36 – 45 personen € 80,= per persoon
Deze prijs is exclusief eventuele parkeergelden

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met appelgebak
. entree Tropical Zoo
. lunch als beschreven incl. koffie, thee en melk
. bezoek aan het Historisch Museum Goes
. klederdrachtpresentatie door 4 – 6 personen
. Eventueel vrije tijd in Goes
. 3 gangen diner (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur