Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Rozen, Bollen & de Kaag

09:30 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Aalsmeer. 

10:45 uur

Bij de rozenkweker aangekomen wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en appelgebak uit eigen keuken!

Aansluitend krijgt u een leuke en interessante presentatie die ca. 45 minuten duurt over de kwekerij en de tropische tuin! De kwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar dit is meer dan een kwekerij alleen. Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen.

Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert.
Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen. (UITERAARD geheel vrijblijvend!).

12:45 uur

Op een gezellige locatie staat een uitstekende lunch voor u klaar: lekker kopje soep of een kroket vooraf, diverse soorten brood, broodjes en krentenbollen, verschillende soorten vleeswaren, kaas, jam en boter en onbeperkt thee en koffie of melk. Uiteraard is een 3 gangen warme lunch ook mogelijk; toeslag ca. € 3,50 p.p.

13:45 uur

Na de lunch is het tijd voor een leuke rondrit door de Bollenstreek waarbij de chauffeur u uiteraard het een en ander zal vertellen! Indien gewenst kunt u onderweg nog even stoppen bij het strand of de Boulevard van Katwijk of Noordwijk!

15:00 uur

U maakt een mooie ca. 2 uur durende rondvaart over de Kaagerplassen! Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor koffie, thee en/of een hapje en een drankje; prijzen en suggesties op aanvraag.

17:00 uur

De chauffeur staat klaar om u weer naar huis te brengen.

18:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een 3 gangen diner, u bent dan ook ca. 2 uur later thuis. Kosten ca. € 17,00 p.p. incl. extra bushuur. Menusuggesties op aanvraag.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 54,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· entree en rondleiding Rozenkwekerij
· 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· lunch met kroket of soep en drankjes als beschreven
. mooie rondrit Bollenstreek
. rondvaart Kaagerplassen 2 uur
· verzorging van de chauffeur