Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Rozen & De Koninklijke Tour

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Aalsmeer. 

10:30 uur

Ontvangst met een kopje koffie en appelgebak bij de rozenkwekerij. (Toeslag 2e kopje koffie of thee ca. € 1,85 p.p.)

Na de koffie wordt uw gezelschap meegenomen voor een leuke rondleiding. Bij meer dan ca. 50 personen wordt de groep gesplitst en wordt er na ca. 30-40 minuten van programma gewisseld.

U krijgt in de kas een leuke presentatie waarna u zelf uiteraard ook nog rond kunt kijken in de kwekerij en de tropische tuin!

De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen!

Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen. Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert. Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen.

12:00 uur

Vertrek richting uw lunchlocatie.

13:00 uur

Op een mooie locatie in Scheveningen met uitzicht op zee, staat een lekkere lunch voor u klaar die aa tafel wordt geserveerd.
Na het uitstappen loopt u via de Palace Promenade in ca. 200 meter, naar de lunchlocatie. Het restaurant is goed bereikbaar met lift/roltrap en men heeft een prachtig uitzicht op de Pier en het strand.

Hier ziet de uitgebreide lunch er als volgt uit: kroket, soep, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens.
Het restaurant beschikt over 8 toiletten waaronder een aangepast toilet.

14:45 uur

Men is  inmiddels weer ingestapt en u gaat genieten van de ‘’ROYAL TOUR’’; onze deskundige gids neemt u mee voor een leuke ca. 1,5 uur durende stadstour per eigen bus waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard wordt ook de rest van Den Haag niet vergeten!!

16:15 uur

Nadat u de gids uit heeft laten stappen vertrekt u huiswaarts.

17:30 uur  

Verwachte thuiskomst; einde programma.

Uiteraard is het ook mogelijk om nog even vrije tijd in Den Haag of Scheveningen in te passen of om op de terugweg een diner of buffet te gebruiken. Prijzen en suggesties op aanvraag.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 45,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· entree en rondleiding Rozenkwekerij
· 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
· uitgebreide lunch met soep, kroket en drankjes als beschreven
. koninklijke tour o.l.v. deskundige gids
· verzorging van de chauffeur