Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

DAGJE UIT, voor al uw groepsreizen vanaf 20 personen

Een dagje uit met collegae, een familiedag of seniorenreis, een weekendje weg met het bedrijf, een jubileumfeest; stuk voor stuk zaken waar aandacht en zorg aan geschonken moet worden. Bovendien kost het organiseren van iets dergelijks, waarbij kennis en oog voor detail voorop staat, ook nog eens de nodige tijd.

Dagje Uit wil u hierbij graag van dienst zijn!

Wij zijn een enthousiaste organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van o.a. bedrijfsuitjes, seniorenreizen, dagtochten & meerdaagse reizen voor gezelschappen in binnen- en buitenland, per KEURMERK touringcar of per eigen vervoer. Speciaal voor u maken wij originele en betaalbare arrangementen waar u en uw gasten nog lang, én met plezier, aan terug zullen denken!

Wilt u meer weten?

Kijk dan eens bij onze diverse arrangementen. Hier vindt u tal van suggesties, gerangschikt per provincie én met prijsindicatie. Zo heeft u alvast een idee van hoe één en ander er uit kan zien!

Staat dat wat u wilt er niet bij? Of wilt u veranderingen aanbrengen in een voorstel dat u op onze site heeft gezien dan maken wij graag én geheel vrijblijvend, een voorstel op maat voor u.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, per e-mail via info@dagjeuit.net  of telefonisch via 0525-690042.

weidevogellaan 121, 8081 zw elburg | telefoon 0525-690042 | e-mail info@dagjeuit.net