Per boot van Hattem naar Kampen

09:45 uur 
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar met airco en toilet in de regio. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en mochten er rollators of opvouwbare rolstoelen mee moeten dan kunnen deze uiteraard gewoon in de bagageruimte mee. Ook kunnen wij zorgen voor een touringcar met lift.

10:00 uur
Onze chauffeur brengt u via een leuke route naar Hattem.

11:15 uur
In Hattem aangekomen ligt de boot al op u te wachten en hebben uw gasten de tijd om aan boord te gaan.

11:30 uur
Vertrek van de boot en tijd voor de Biezenvelden Cruise; een prachtige en afwisselende 4 uur durende tocht waarbij u opstapt in Hattem en eindigt in Kampen!
Bij deze tocht vaart u over verschillende wateren; de IJssel, de biezenvelden van het Zwarte meer en het Ganzendiep. Dit is een prachtige tocht rond de Mastenbroekpolder.
Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er een lekkere lunch voor u klaar die bestaat uit een kroket, diverse soorten brood, bolletjes, diverse soorten vleeswaren en kaas, zoetbeleg, boter en 2 kopjes koffie of thee.

U vaart op een gezellig en rolstoeltoegankelijk schip (er is een rolstoellift om aan boord in de salon te komen) met een capaciteit tot 80 – 85 personen. Wanneer er veel gasten zijn die aan boord in hun rolstoel moeten blijven zitten dan wordt dit aantal wat lager.

Verder is er een rolstoeltoilet en voor maximaal twee rolstoelen is er buiten op het achterdek een fijn plekje om bij mooi weer extra kunnen te genieten van de rondvaart. Boven is er een prachtig zonnedek, bereikbaar via een trap. Onze chauffeur zet u zo dicht mogelijk bij de boot af waardoor men in een paar passen aan boord is!
Rond 14.30 uur wordt er een lekker kopje koffie of thee met appelgebak geserveerd; toeslag voor een 2e koffie of thee is ca. € 1,75 p.p. Uiteraard zijn er drankjes voor eigen rekening te bestellen tijdens de vaart.

16:00 uur
De boot legt aan in Kampen waar onze chauffeur al staat te wachten en uw gasten tijd hebben om aan boord te gaan.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE

45 – 62 personen € 52,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcars
* koffietafel inclusief kroket en drankjes als beschreven
* rondvaart van 4 uur
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* verzorging van de chauffeur