Bollenvelden & Wijnen in de Polder

Deze dagtocht is mogelijk vanaf ca. begin april tot ca. half mei

10:00 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Touringcar met bar en toilet via een mooie route richting de Noordoostpolder. Uiteraard zal hij onderweg het één en ander vertellen.

11:00 uur
U wordt rond hartelijk ontvangen bij de Tulpenkweker in het Tulpeninformatiecentrum tussen de bloeiende velden, met twee kopjes koffie of thee en gebak. Aansluitend krijgt u een presentatie en film te zien over het bedrijf en de tulpen én kunt u door de tuinen wandelen te midden van meer dan 2000 soorten tulpen! Bij vertrek is er voor iedereen een prachtige bos tulpen!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er tussen de bedrijven door een heerlijke boerenlunch, compleet met kroket, diverse soorten brood en beleg en koffie of thee voor u klaar!

Na de lunch neemt u weer plaats aan boord van de touringcar en neemt een deskundige gids u mee voor een prachtige toertocht over de voormalige zeebodem waarbij u o.a. Werelderfgoed Schokland en een deel van de prachtige tulpenroute passeert. Ook Urk wordt niet vergeten en hier heeft u de tijd om even rond te kijken; een visje te kopen of de sfeer in de historische haven op te snuiven!

TIP:
Eventueel kunt u de dag afsluiten met een gezellige en informatieve wijnproeverij van Afrikaanse wijnen! Daarbij kunt u proeven van 6 soorten wijn met daarbij stokbrood en koffie-thee-fris voor de mensen die niet zo van wijn houden! (Kosten proeverij ca. € 7,00 p.p.)

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 47,50 per persoon
45 – 62 personen € 45,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* bos tulpen
* presentatie en film tulpeninformatiecentrum
* boerenlunch met kroket en drankjes als beschreven
* prachtige rondrit o.l.v. deskundige gids
* vrije tijd Urk (of Schokland)
* verzorging van de chauffeur