Bolletje & de Glasblazer

09:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in de regio. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Almelo.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij Bolletje en wie kent Bolletje niet?

U wordt hier hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en een lekkere roombol (een beschuitbol met banketbakkersroom). Daarna krijgt u een rondleiding door het Bakkersmuseum van Bolletje en kunt u zien hoe er vroeger werd gewerkt en hoe de bakkers van toen met ontbloot bovenlijf de houtoven opstookten en er met lange staven de broden uithaalden!  U kunt alle hulpmiddelen bekijken die de bakkers gebruikten om de heerlijkste broden, koekjes, beschuit en taarten te bakken!

12:15 uur
Vertrek richting uw lunchlocatie.

12:45 uur 
Op een gezellige locatie in Ootmarsum staat een lekkere lunch voor u klaar:  diverse soorten brood en bolletjes, diverse soorten vleeswaren, kaas, boter en 2 kopjes koffie of thee. Tevens is een kroket inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om een warme 3 gangen lunch te gebruiken; suggesties op aanvraag.

Na de lunch wandelt u in een paar minuten naar de glasblazerij waar u uiterlijk rond 13.50 uur wordt verwacht omdat de demonstratie om stipt 14 uur begint!

14:00 uur
Tijd voor een bezoek aan de ambachtelijke Glasblazerij met zijn humoristische glasblazer!

Dit kan haast niet mooier, een sympathieke glasblazer met een grappig Engels accent en veel humor in het pittoreske centrum van Ootmarsum!
Glasblazer Mark geeft zeer cabareteske demonstraties en heeft daarvoor een prima ruimte met podium en 65 zitplaatsen van waaruit iedereen het goed kan zien en horen.  Ervaar hoe vloeibaar glas wordt omgevormd tot vaas of schaal. 
Mark heeft al 23 jaar ervaring met glasblazen en doet dat met een big smile, zijn interactie met het publiek is hartverwarmend.  Zijn vriendin Sanny heeft een in hetzelfde pand ook de leuke kado & sieradenwinkel: de Duizendpoot.

De demonstratie duurt ca. een uurtje maar de ervaring leert dat men het leuk vindt om nog even rond te kijken en 1,5 uur is dan wel aan te raden. Eventueel is het ook mogelijk uw gasten nog een kopje koffie of thee met cake (ca. € 3,25 p.p.) of met appelgebak (ca. € 4,25 p.p.) aan te bieden in het vlakbij gelegen hotel Ootmarsum.

15:30 uur
vertrek richting uw dinerlocatie.

16:45 uur
Onderweg staat op een gezellige locatie het diner klaar dat er als volgt uit kan zien:
* groentesoep
* schnitzel met gebakken aardappelen, frites, diverse soorten groente,
salade en appelmoes
* ijs met slagroom
Liever geen diner? Ook dat kan! U bent dan ca. 2 uur eerder thuis en krijgt een korting van ca. € 16,00 p.p

19:30 uur 
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 39 personen             € 68,00 per persoon
40 – 49 personen             € 65,50 per persoon
50 – 62 personen             € 63,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar
* onbeperkt koffie of thee met een Beschuitbol
* entree en rondleiding Bolletje Museum
* lunch met kroketje en drankjes als beschreven
* entree en demonstratie Glasblazerij
* drie gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur