Dagje skiën in het Sauerland

Gratis annuleren of verschuiven wanneer er niet geskied kan worden!

05:45 uur
Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar voorzien van bar, airco en toilet naar Duitsland. Indien gewenst zorgen wij voor een goed verzorgd ontbijt/lunchpakket. Uiteraard kan er ook een stop bij een restaurant gemaakt worden zodat u op uw gemak kunt ontbijten. Kosten voor een ontbijtpakket bedragen ca. € 10,= per persoon. Ook is het mogelijk dat wij zorgen voor 2 kopjes koffie of thee en een lekkere grote gevulde koek van de bakker onderweg. Kosten ca. € 4,00 per persoon.Wij raden u aan, indien mogelijk, deze dagtocht door de week en niet op vrijdag, zaterdag of zondag te organiseren omdat het die dagen vaak erg druk kan zijn. Wilt u toch het weekend reizen dan is het handig een uur eerder uit Nederland te vertrekken zodat u de grootste drukte voor bent en toch rond half tien op de piste kunt staan!10:00 uur
Verwachte aankomst in Winterberg waar de chauffeur u afzet bij de pistes en de skiverhuur! Hier kunt u zich omkleden in de grote kleedruimte en er is een toilet aanwezig. De bus blijft hier de hele dag staan en u steekt na het aanmeten van de ski’s zo de weg over om bij de nieuwste stoeltjeslift (nr.1 ) te beginnen aan een heerlijke wintersportdag! Wij kunnen er voor zorgen dat de skipassen ook al klaar liggen bij de skiverhuur zodat u direct op pad kunt!

TARIEVEN 2020

· kopje koffie met Kuchen bij aankomst ca. € 6,00 p.p.
. 1 kopje koffie of thee aan boord van de bus met koek van de bakker € 3,00 p.p.
· liftpas Skiliftkarussel Winterberg vanaf 9 uur € 30,= p.p. vanaf 11 uur
€ 27,= p.p. (van maandag t/m vrijdag)
. liftpas Skiliftkarussel Winterberg vanaf 9 uur € 35,= p.p. vanaf 11 uur
€ 32,= p.p. (op zaterdag en zondag)
. carve-skihuur (schoenen/ski’s /stokken) vanaf € 14,00 p.p.
. langlaufset vanaf € 10,= p.p.
. helm ca. € 6,= p.p.
. snowboardhuur vanaf € 16,= p.p.
. skiles in groep 2 uur ca. € 25,= p.p.
. privé skiles 1 uur ca. € 50,= p.p.
. sleehuur winterberg ca. € 6,=
. stoeltjeslift voor sleetjes / 1 uur ca. € 6,= (eigen slee mag ook!)
Let op: op de zaterdagen en zondagen is de huur van het skimateriaal duurder!

Skiliftkarussel Winterberg is het grootste aaneengesloten skigebied van Noord-Duitsland. Een aanbod van 26 skiliften en 34 afdalingen (ca. 28 kilometer piste: 14 km makkelijk, 12 km middelzwaar, 2 km zwaar) staat u ter beschikking. Met o.a.:

* 2 achtpersoons- stoeltjesliften
* 6 zespersoons-stoeltjesliften
* 4 vierpersoons-stoeltjesliften
* 1 tweepersoons-stoeltjeslift
* 6 ankerliften
* 3 oefenliften en 6 lopende bandliften
* 2 rodelliften
De liften zijn geopend in de periode december tot en met januari: 09.00 tot 16.30 uur. Februari tot en met maart: 09.00 tot 17.00 uur.

AVOND SKIËN:

Op de woensdag,- vrijdag- en zaterdagavonden kunt u zelfs avond skiën van 18.30 – 22.00 uur! Vraag ons naar de mogelijkheden! Dit is doorgaans mogelijk tot half maart en je betaalt dan wel een toeslag.

U gebruikt deze dag de lunch op eigen gelegenheid; eventueel kunnen wij dit ook voor u regelen.

17:00 uur
Op een gezellige locatie, vlakbij de skiverhuur en de plek waar de bus staat, staat een lekker en typisch Duits diner in buffetvorm voor u klaar: 2 schnitzels p.p. met 3 soorten saus (2 schnitzels per persoon) worteltjes, erwtjes, frites en aardappelkroketjes en een ijsdessert met slagroom ter afsluiting! Toeslag voor 2 drankjes ca. € 5,00 p.p.

19:30 uur
Vertrek naar Nederland.

I.v.m. de rijtijdenwet moet de touringcar minimaal 9 uur aaneengesloten stil hebben gestaan voor we weer kunnen vertrekken. Mochten we door omstandigheden ’s morgens later arriveren dan wordt vertrek huiswaarts dus ook iets later. U kunt overigens in de bar van het restaurant nog een drankje gebruiken voordat we weer huiswaarts keren! Ook is het verplicht om een kamer + maaltijden voor de chauffeur te regelen; dit doen wij uiteraard en is reeds bij de onderstaande prijzen inbegrepen.

23:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden:

Bij DAGJE UIT weten we dat het moeilijk plannen is om een dagje Sauerland te regelen; sneeuwt het wel of sneeuwt het niet? Daarom kunt u bij ons tot 4 werkdagen gratis annuleren indien er geen skimogelijkheden zijn! Zijn er liften open dan kan het dagje uit gewoon doorgaan. Het langlaufen is sowieso altijd onder voorbehoud; wij raden u aan, als er mensen meegaan om te langlaufen dit aan uw gasten ook onder voorbehoud aan te bieden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er zoveel sneeuw valt, dat men het bos niet in mag vanwege gevaar dat de takken afbreken en dan kun je dus ook niet langlaufen terwijl er (meer) dan voldoende sneeuw ligt…

Prijsindicatie:
Vanaf 40 personen € 59,00 per persoon
Vanaf 50 personen € 56,00 per persoon
Vanaf 60 personen € 53,00 per persoon
Vanaf 70 personen € 49,00 per persoon
Vanaf 80 personen € 46,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of (twee daagse) variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument en denkt u aan een wintersportverzekering?

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
· verzorging van de chauffeur (dagkamer hotel + maaltijden)
. diner in buffetvorm als beschreven (excl. drankjes)
· Duitse belastingen