Tulpen, Tulpen en nog eens Tulpen….

10:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route binnendoor richting Sassenheim. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

12:00 uur
Op een mooie locatie staat een lekkere koffietafel voor u klaar: vleeskroket, diverse soorten brood en bolletjes, diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetbeleg, koffie, thee of melk naar wens. Uiteraard is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk; toeslag ca. € 5,00 p.p. Na de lunch neemt u weer plaats in de bus en vertrekt u richting Noordwijk.

13:30 uur
Tijd voor de bollen!
Dit kleurrijke bloembollenbedrijf ligt op 10 minuten van de Keukenhof. Een bezoek aan dit geweldig leuke bedrijf, bestaat uit een rondleiding over en rond het bedrijf met het verhaal van de groei en bloei van de bol tot bloem. Iedereen krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemenvelden. In de kas zijn vele soorten tulpen, narcissen en hyacinten te zien, gezellige zitjes en vele oude materialen en gereedschap uit het bollenvak.  Hier bakken ze de hele dag verse stroopwafels en hebben verse zelfgebakken appeltaart.

Niet alleen in het voorjaar, want van half augustus tot oktober is er een Dahlia showtuin met 600 verschillende soorten dahlia’s. Een prachtig kleurrijk geheel. Ook dan worden er rondleidingen gegeven op afspraak en vertellen ze het verhaal over de groei en bloei van de bollen en knollen / tulpen en dahlia’s

15:30 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner op de terugweg… vraag ons naar de mogelijkheden.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 63,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* koffietafel met een kroket en drankjes als beschreven
* entree en rondleiding Tulpenboerderij inclusief 2 kopjes koffie of thee met appeltaart
* verzorging van de chauffeur