Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerstmarkt Valkenburg

TIP:

Wij raden u aan deze tocht op een doordeweekse dag te maken omdat het in het weekend erg druk kan zijn! De kerstmarkt begint half november en duurt tot 23 december. Check bij ons de exacte data en tijden!

08:30 uur

Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Valkenburg. Onderweg gebruikt u 2 kopjes koffie met gebak. 

12:00 uur

Verwachte aankomst in Valkenburg waar iedereen de tijd heeft om de stad zelf en natuurlijk de bekende kerstmarkt in de Gemeentegrot én de Fluweelengrot te bezoeken!

Dit is niet zomaar een kerstmarkt…… een bezoek dompelt u onder in een gezellige kerstsfeer die u nergens anders vindt. Alles is sprookjesachtig gedecoreerd en er zijn natuurlijk vele stands met de meest uiteenlopende artikelen en ook kan men in de horecatuin terecht voor een hapje en een drankje.

Kerstmis en Valkenburg aan de Geul zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje.

Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman uit Valkenburg komt.

Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de twee ondergrondse kerstmarkten in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot. Sinds jaar en dag zijn dit dé kerstattracties van Valkenburg. Maar ook bovengronds is er genoeg te beleven: de Christmas Parade,de zingende kerstboom en de culinaire wandeling Route d'Amuse langs de beste restaurants.

Kortom, een belevenis met voor ieder wat wils.

18:30 uur

Onderweg gebruikt u het diner:
* tomatensoep
* schnitzel 
* ijsdessert

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 62 personen € 49,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.  

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. 2 kopjes koffie met gebak
. 3 gangen diner (excl. drankjes)
. entree kerstmarkt in de grotten
. verzorging van de chauffeur