Onze Koninklijke Touringcars

DAGJE UIT werkt hoofdzakelijk samen met Koninklijke Beuk, een toonaangevend én Keurmerk gecertificeerd bedrijf dat op 31 januari 2006 ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan uit handen van de Commissaris der Koningin het predicaat Koninklijk ontving!

Van comfortabel tot chique

Koninklijke Beuk heeft een jong, divers en uitstekend onderhouden wagenpark!
De veelzijdige touringcars hebben comfortabele fauteuils met veel beenruimte. Met een verscheidenheid van faciliteiten aan boord van de touringcars komt Koninklijke Beuk de moderne reiziger tegemoet. De chique donkerblauwe business class touringcars gaan dankzij de dertig extra brede fauteuils qua comfort en privacy een stap verder. Voor gezelschappen die nog meer luxe wensen, zijn er de VIP touringcars, ieder met eigen identiteit, indeling en uitstraling. Kortom Koninklijke Beuk is een personenvervoer- en reisorganisatie met allure!

Ambassadeurs achter het stuur

De chauffeurs van Koninklijke Beuk zijn de ambassadeurs aan boord van de touringcars. Zij worden nauwkeurig geselecteerd, onder andere op vakmanschap, representativiteit en sociale vaardigheden. De chauffeurs spreken meerdere talen en kunnen bogen op jarenlange rijervaring. Door interne trainingen op het gebied van veiligheid, rijvaardigheid (o.a. het Nieuwe Rijden), reisleider- en gastheerschap, zorgt Koninklijke Beuk voor een gegarandeerd hoog kennis- en serviceniveau van de chauffeurs!

Milieu Vriendelijk Onderweg (MVO)

Koninklijke Beuk heeft een zeer gedifferentieerd modern wagenpark, welke ieder jaar wordt uitgebreid met nieuwe wagens. Het grootste deel van de touringcars is uitgerust met een Euro4 motor en er zijn zelfs enkele touringcars met Euro5 motor. Hiermee voldoet Koninklijke Beuk aan alle gestelde milieunormen en loopt met zijn Euro4 en Euro5 motoren zelfs voor op de Europese norm. Met een touringcar van Koninklijke Beuk maken wij én u, dus een milieubewuste keuze!

Andere bedrijven waar DAGJE UIT veel mee werkt

Uiteraard werken wij ook met andere touringcarbedrijven samen omdat onze klanten door het hele land zitten en het natuurlijk het voordeligst is dat wij kiezen voor een touringcarbedrijf bij u in de buurt. Een paar voorbeelden zijn IJsseltours, Marion Reizen, Zwaluw Reizen, Salland Tours, Jan de Wit, Paulusma Reizen, Munckhof Reizen en Ringelberg Reizen. Heeft u zelf een touringcarbedrijf waar u graag mee reist dan kunnen wij dat uiteraard ook inpassen in ons arrangement!