Onze (Koninklijke) Touringcars

DAGJE UIT werkt veel samen met Koninklijke Beuk, lid van Koninklijk Nederlands Vervoer en een toonaangevend ISO/DEKRA gecertificeerd bedrijf, dat op 31 januari 2006 ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan uit handen van de Commissaris der Koningin het predicaat Koninklijk ontving!

Van comfortabel tot chique

Koninklijke Beuk heeft een jong, divers en uitstekend onderhouden wagenpark!
De veelzijdige touringcars hebben comfortabele fauteuils met veel beenruimte. Met een verscheidenheid van faciliteiten aan boord van de touringcars komt Koninklijke Beuk de moderne reiziger tegemoet. De chique donkerblauwe business class touringcars gaan dankzij de dertig extra brede fauteuils qua comfort en privacy een stap verder. Voor gezelschappen die nog meer luxe wensen, zijn er de VIP touringcars, ieder met eigen identiteit, indeling en uitstraling. Kortom Koninklijke Beuk is een personenvervoer- en reisorganisatie met allure!

Ambassadeurs achter het stuur

De chauffeurs van Koninklijke Beuk zijn de ambassadeurs aan boord van de touringcars. Zij worden nauwkeurig geselecteerd, onder andere op vakmanschap, representativiteit en sociale vaardigheden. De chauffeurs spreken meerdere talen en kunnen bogen op jarenlange rijervaring. Door interne trainingen op het gebied van veiligheid, rijvaardigheid (o.a. het Nieuwe Rijden), reisleider- en gastheerschap, zorgt Koninklijke Beuk voor een gegarandeerd hoog kennis- en serviceniveau van de chauffeurs!

Milieu Vriendelijk Onderweg (MVO)

Koninklijke Beuk heeft een zeer gedifferentieerd modern wagenpark, welke ieder jaar wordt uitgebreid met nieuwe wagens. De inkoop van touringcars is onlosmakelijk verbonden met de keuze voor nieuwe technieken en schonere motoren. Met vele touringcars voorzien van Euro5, Euro5+ en Euro6 motor, kan de Groene Beuk zich met recht een milieuvriendelijk touringcarbedrijf noemen.

Duurzaam rijden

Beuk investeert in de rijopleiding ‘Het nieuwe rijden’. Een rustige rijstijl gericht op het terugdringen van het brandstofverbruik. Door resultaten te analyseren en per chauffeur haalbare doelen te stellen, realiseert men een aanmerkelijke reductie van de Co2 uitstoot.

Duurzame energie

In de panden zijn duurzame energieoplossingen doorgevoerd. De TL verlichting is vervangen door LED en de moderne wasstraat reduceert het waterverbruik aanzienlijk. Met de installatie van zonnepanelen produceert Beuk haar eigen schone en gratis energie.

Andere bedrijven waar DAGJE UIT veel mee werkt

Uiteraard werken wij ook met andere gerenommeerde touringcarbedrijven omdat onze klanten door het hele land zitten en het natuurlijk het voordeligst is dat wij kiezen voor een touringcarbedrijf bij u in de buurt. Een paar voorbeelden zijn IJsseltours, Marion Reizen, GEBO, Jan de Wit, Zwaluw Reizen, Salland Tours, Boerhof, Paulusma Reizen en Ringelberg Reizen.
Heeft u zelf een touringcarbedrijf waar u graag mee reist dan kunnen wij dat uiteraard ook inpassen in ons arrangement!

Op al onze arrangementen gelden de Algemene Reisvoorwaarden van Dagje Uit maar voor het vervoer zijn de voorwaarden van het desbetreffende touringcarbedrijf van toepassing die wij u altijd meesturen in de bijlage van offerte en reservering. Over het algemeen gaat het hier om de KNV Voorwaarden.