Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

DAGJE UIT, voor al uw groepsreizen vanaf 25 personen

Een dagje uit met collegae, een familiedag of seniorenreis, een weekendje weg met het bedrijf, een jubileumfeest; stuk voor stuk zaken waar aandacht en zorg aan geschonken moet worden. Bovendien kost het organiseren van iets dergelijks, waarbij kennis en oog voor detail voorop staat, ook nog eens de nodige tijd. Dagje Uit wil u hierbij graag van dienst zijn!
Wij zijn een enthousiaste organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van o.a. bedrijfsuitjes, seniorenreizen, dagtochten & meerdaagse reizen voor gezelschappen in binnen- en buitenland, per luxe touringcar of per eigen vervoer. Speciaal voor u maken wij originele en betaalbare arrangementen waar u en uw gasten nog lang, én met plezier, aan terug zullen denken!

Wilt u meer weten?

Kijk dan eens bij onze diverse arrangementen. Hier vindt u tal van suggesties, gerangschikt per provincie én met prijsindicatie. Zo heeft u alvast een idee van hoe één en ander er uit kan zien!Staat dat wat u zoekt er niet bij? Of heeft u zelf vervoer en wilt u dat wij alleen het programma maken; ook dat kan! Of wilt u veranderingen aanbrengen in een voorstel dat u op onze site heeft gezien, dan maken wij graag én geheel vrijblijvend, een voorstel op maat voor u. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, per e-mail via info@dagjeuit.net of telefonisch via 0525-690042 / 06-2419 4934.