Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

IJskoud Slagharen

10:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats.Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Slagharen. 

11:00 uur

Verwachte aankomst bij winters Slagharen waar u de rest van de dag de tijd hebt om te genieten van alles wat dit veelzijdige park te bieden heeft! 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film Sleigh Ride of maak een rondje door het park met de Monorail. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de kerstvakantieperiode van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Van 4 november t/m 17 december zijn tickets voor het attractiepark inclusief een gratis ticket voor Aqua Mexicana. Deze tickets zijn af te halen bij de kassa en de Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet! Tickets op basis van beschikbaarheid!

U gebruikt de lunch en eventueel het diner op eigen gelegenheid maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen! Want wat dacht u van een heerlijk 'all you can eat' buffet voor slechts ca. € 22,50 p.p. (excl. drankjes)!

19:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 38,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe Keurmerk touringcar
· entree Slagharen
· verzorging van de chauffeur
. parkeergelden