2 Dagen Maastricht & Gent

DAG 1,

08:00 uur
Vertrek vanaf uw opstapplaats; Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet richting Maastricht. Uiteraard kan er onderweg worden gestopt voor koffie of thee met gebak of wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers aan boord! Kosten ca. € 8,50 per persoon voor koffie of thee met gebak onderweg.

10:45 uur
In de buurt van Maastricht, in het schilderachtige Jekerdal, wordt u hartelijk ontvangen op de monumentale wijnhoeve, gebouwd om een grote binnenplaats, die dateert uit ongeveer 1600. U krijgt hier een rondleiding met deskundige toelichting. U bezoekt o.a. de wijngaard, de wijnkelders en natuurlijk ontbreekt de wijnproeverij niet! (inclusief 3 verschillende wijnen proeven en brood). Desgewenst kunt u onderweg ook een stop maken bij de Kasteeltuinen van Arcen of de Hertog Jan Brouwerij!

12:30 uur
In Maastricht aangekomen heeft men vrije tijd om te lunchen etc. Wilt u liever samen de lunch gebruiken dan kan dat uiteraard ook, bijvoorbeeld op het Vrijthof, bij de ambachtelijke bakker of op een mooi landgoed; vanaf ca. € 19,50 per persoon. U heeft de rest van de middag ter vrije besteding in Maastricht. Uiteraard kunnen wij ook iets voor het hele gezelschap reserveren of maakt u eerst een leuke stadswandeling met gids; deze duurt ca. 1,5 uur en heeft men dan vanaf 14.30 uur vrije tijd.

Wat is er allemaal te doen in Maastricht?

Rondvaart Maas met bezoek aan Sint Pietersberg (14.00 uur vertrek)
De boot neemt u mee voor een ca. 20 minuten durende tocht langs Maastricht, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (verdrag van Maastricht) en de St-Pietersberg. Na ca. 20 minuten stapt u van boord en wandelt u naar de St. Pietersberg (de ‘berg’ op) om na een korte wandeling bij “Buitengoed Slavante” te komen. Vanaf hier vertrekken de grottengidsen voor uw tocht door de koele duisternis van de mergelgangen. Na de rondleiding door de grotten wandelt u terug naar de aanlegsteiger van Rederij Stiphout waar u het 2e gedeelte van de boottocht kunt vervolgen. U vaart dan een stukje richting Belgie en uiteindelijk weer retour richting centrum van Maastricht (duurt ca. 35 minuten). Let op: i.v.m. een klimmende wandeling naar de grotten is dit programma niet geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn! Zij kunnen eventueel aan boord van de boot blijven (die vaart dan wel een paar keer heen en weer). De temperatuur in de grotten is het gehele jaar ca. 12 graden. Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 19,50 per persoon

* De Scrabbletour! Een puzzeltocht door de binnenstad van Maastricht waarbij u bij iedere vraag letters kunt verdienen om later woorden mee te vormen. Bij het eindpunt wint het team met de meeste juiste woorden. De combinatie van de leuke route en de vragen zorgen voor een optimale hoeveelheid beziens- en wetenswaardigheden. Aan het eind is er een prijsuitreiking en een drankje is daarbij inbegrepen! Kosten ca. € 19,50 p.p./ Duur ca. 3 uur

Stadswandeling o.l.v. een deskundige gids door het centrum van Maastricht waarbij bijvoorbeeld ook een bezoek aan het Vrijthof met de O.L.V. kathedraal ingepast kan worden. Kosten ca. € 6,= p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers) Duur ca. 2 uur. Wilt u liever wat meer betrokken worden ga dan op stap met een van onze Verhalenvertellers; een geweldige ervaring en uw gasten worden er ook bij betrokken; dit is een wat meer ’theatrale’ stadswandeling; echte aanrader! Toeslag ca. € 12,50 p.p.

* Uiteraard kan er ook een boottocht zonder bezoek aan de grotten over de Maas gemaakt worden. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een rondvaart van ca. 50 minuten langs Maastricht, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (verdrag van Maastricht) en de St-Pietersberg tot de Belgische grens en weer terug. Kosten ca. € 11,00 p.p.

*Maastrichtse Mo(nu)mentjes 
Wandelen in de oude binnenstad is genieten! Combineer je dit met een aantal culinaire stops, dan is dit het ultieme uitje. Afhankelijk van je voorkeuren, de duur en het budget maken wij graag een Mo(NU)mentje op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je van een bezoekje aan het monumentale pand van Brouwerij Bosch, waar je getrakteerd wordt op een speciaal biertje? Of een proeverij van chocola of ambachtelijk ijs in smaken die je vast nog niet kent. Wil je liever op de culturele tour, dan kun je genieten van de rijke geschiedenis van de Cellebroederskapel. Hier word je ontvangen met koffie en bezichtig je de kapel. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Atelier Pauline in het oude Jekerkwartier. Ontwerpster Pauline vertelt enthousiast over de door haar gemaakte exclusieve hoeden voor dames en heren, tassen, sieraden en accessoires van vilt. De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Leg je wens bij ons neer en wij stellen een maatwerkprogramma voor je op. Zo combineer je een tocht door de monumentale binnenstad met memorabele momenten en creëer je eigen Mo(NU)mentje.
Duur vanaf 2 uur/ vanaf ca. € 12,50 p.p. exclusief Mo(Nu)mentje.

* CRAZY 88
Wees stoer, snel en creatief tijdens dit hilarische bedrijfsuitje! U wordt hartelijk ontvangen door de enthousiaste spelbegeleiding en na de speluitleg gaat het hilarische en knettergekke stadsspel van start! Ieder team krijgt 88 ‘Crazy’ opdrachten, waaruit ze zelf mogen kiezen welke opdrachten ze zullen uitvoeren. Er zijn punten verbonden aan de opdrachten dus kies goed en tactisch. Doe een crime scene na, vraag een onbekende ten huwelijk, knuffel een agent en nog 85 van dit soort crazy opdrachten! De uitgevoerde opdrachten moeten worden vastgelegd met de meegegeven camera.Inclusief: begeleiding, benodigde spelmaterialen en 1 consumptie per persoon. Duur ca. 3,5 uur/ Kosten ca. € 25,00 per persoon.

* Kajakken in de buurt van Maastricht!
Zin in een ontspannen dagje uit? Kom dan genieten van de rust en de schitterende natuur van de Limburgse Grensmaas. Je kunt kanoën en kajakken vanaf Lanaken-Smeermaas (vlakbij Maastricht) of vanaf Maasmechelen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk. Het hele jaar door kan op solide en uitstekend bestuurbare rafts gevaren worden. Ook in de avonduren…
Bijzonder leuk om te doen met familie, vrienden, uw collega´s: fun en teamspirit verzekerd! Prijs: Kano/kajak/raft: vanaf ca. € 18,00 p.p./Raft tot 10 personen vanaf ca. € 175,00.

* Mysterieus Maastricht
Een spannend bedrijfsuitje waar u in de historie van de beruchte bokkenrijders duikt.  De grootste bokkenrijders-roof aller tijden, is tot heden ten dage nooit teruggevonden. Een nog steeds zoekend familielid, heeft bewijs dat de roof ergens in Maastricht verborgen moet zijn en vraagt jullie hulp. Weet u de verborgen schat in het donkere centrum van de stad te vinden? Strategisch inzicht, ‘out of the box’ denken, samenwerken en snel kunnen schakelen zijn essentiële eigenschappen om dit spel te kunnen spelen. Durft u het mysterie aan?

Dit teambuilding programma in Maastricht is het leukst om tegen schemering te spelen! Ontrafel met uw team het mysterie uit de roerige geschiedenis van Maastricht. Antwoorden liggen verborgen in het duistere centrum en geheimzinnige zaken uit heden en verleden kruisen uw pad. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen en geheimtaal en komt u langs onheilspellende locaties met een duister verleden. Duur ca. 3 uur /Kosten ca. € 25,00 per persoon inclusief 1 consumptie per persoon, een prijs voor het winnende team, benodigde spelmaterialen en enthousiaste begeleiding.

* Limburg met een Missie
Dit is weer eens wat anders! U neemt met het hele gezelschap deel aan een belevingsspel in het verdedigingsstelsel onder de stad, dat bestaat uit een 14 kilometer lang labyrint van gangen; een Limburgs uitje met een missie! Aanvallen op de stad teisterden de Maastrichtenaren door de eeuwen heen. Kruip in de huid van een geheim agent en voer in teamverband geheime missies uit om Maastricht te behoeden voor de vijand. Gebruik de gangen van de Kazematten, decodeer de opdrachten en neutraliseer het kwaad. Extra spannend omdat deze gangen in het verleden, tijdens een belegering van de stad, ook al werden gebruikt om belagers ondergronds te benaderen en onschadelijk te maken. Durf en fantasie en vereist! Deze prijs is inclusief één consumptie.
Bijzonderheden: De constante temperatuur in de gangen van de Kazematten is circa 12 graden. Een vest, trui of jas en stevig schoeisel worden aangeraden.
Duur ca. 2,5 uur/Kosten ca. € 27,50 per persoon

* Grotbiken
Een spannende fietstocht op een grotbike door een onderaards doolhof van ruim 70 kilometer in Valkenburg. Een unieke ervaring waarbij je samen met een gids een parcours aflegt in de mergelgangen en het authentieke karakter van de grot ontdekt. Op 40 meter onder de grond maak je kennis met de gids. Je krijgt een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike en een helm en dan gaat het avontuur beginnen. Er wordt een parcours van zo’n 8 kilometer afgelegd waarbij smalle gangen met mooie wandtekeningen en grote open ruimtes elkaar afwisselen. In het schijnsel van de koplamp volgen de bochten in het kronkelende doolhof elkaar snel op. Regelmatig zul je het commando ‘bukken’ horen zodat je met je kin op het stuur onder lage plafonds door kunt duiken. Dit alles maakt deze activiteit tot een actieve en spannende belevenis. Duur: circa 1,5 uur/Kosten ca. € 30,00 p.p.

* Steptocht onder de grond
Op zoek naar een hip en actief uitje? Dan is dit echt iets voor u! Ontdek per step de diepste geheimen van de Sint Pietersberg samen met een enthousiaste gids… De step is een ideaal middel om lange afstanden mee af te leggen in de grotten. Zo kom je op plekken waar je tijdens een reguliere rondleiding niet komt. De gids laat je op unieke wijze kennis maken met deze bijzondere ondergrondse wereld. Geniet van fascinerende verhalen vol anekdotes en weetjes en de authentieke en mysterieuze sfeer van de mergelgrotten. Er is geen elektriciteit, geen geluid, geen ontvangst, geen verlichting, op het licht van een hoofdlampje na. Dit zorgt voor een unieke en verrassende ervaring, waar vaart achter zit! Dit uitstapje is inclusief: moderne, gebruiksvriendelijke step, enthousiaste professionele gidsen, een uniek parcours in de grotten van de Sint Pietersberg. Wij raden u aan om sportieve schoenen te dragen!
Duur ca. 1 uur en 15 minuten/Kosten ca. € 25, = per persoon.

Uiteraard kun je ook bovengronds steppen! Maastricht is er de ideale stad voor; compact en met legio bezienswaardigheden. Dat maakt steppen tot de perfecte sightseeing activiteit. Je kunt de hele stad doorkruisen op een actieve en tevens ontspannen manier. Ga met een plattegrond en een route-omschrijving zelf op pad langs de highlights van Maastricht of volg onze guide en laat je trakteren op de mooiste verscholen plekjes gelardeerd met de leukste verhalen. Onderweg krijg je een traktatie met koffie en Limburgse vlaai in een gezellig café of je eindigt met een verfrissend drankje in The Commons. Op de step ben je sneller dan te voet. Ook stop je net iets makkelijker dan met de fiets. Hierdoor haal je het meeste uit je tour in Maastricht, naast het jeugdsentiment dat de step en dit uitje oproepen. Op een grappige manier toer je geruisloos door het hartje van de stad: plezier verzekerd.
Duur ca. 2,5 uur/Kosten ca. € 22,50 per persoon inclusief step, begeleiding, koffie en vlaai!

*Kazematten rondleiding
Ontdek hoe een goede verdediging de beste aanval kan zijn! In het 14 kilometerlange ondergrondse labyrint van bakstenen tunnels en mijngalerijen ga je terug naar de tijd van de belegeringen van Maastricht. Wil jij de vestinggeschiedenis van Maastricht leren kennen? Dan is deze rondleiding een absolute aanrader. Met een petroleumlamp in de hand volg je de gids door een labyrint van donkere gangen. Je wandelt door imponerende bomvrije ruimten, kruitkamers, trappen en galerijen van velerlei aard. Vol passie vertelt de gids spannende verhalen over het leven van soldaten tijdens belegeringen in Maastricht. Voor een kort moment word je terug gekatapulteerd naar het verleden en waan je je in lang vervlogen tijden. De geschiedenis komt tot leven! Na de rondleiding heb je een goed beeld van het hoe en waarom van dit unieke Maastrichtse krijgsbouwkundige monument. Durf en fantasie vereist! Duur ca. 1 uur/Kosten ca. € 11,00 per persoon

* Operatie Fort Sint-Pieter!
Een zenuwslopend en actief programma in het machtige en eeuwenoude Fort Sint-Pieter. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Verken samen met je team alle hoeken en schietgaten van Fort Sint-Pieter en voer zenuwslopende en tijdgebonden opdrachten uit, om de sleutel te bemachtigen tot de verborgen schatkist. Operatie Fort Sint-Pieter is niet voor iedereen weggelegd: teambuilding, behendigheid, leiderschap en strategisch inzicht zijn een must! Duur ca. 2 uur/Kosten ca. € 22,= per persoon. Bijzonderheden: zorg voor makkelijke kleding, sportief schoeisel en iedereen moet een zaklamp bij zich hebben!

* Avonturentocht D’Artagnan
Deze avonturentocht speelt zich af in het ondergrondse gangenstelsel van de Kazematten. Een labyrint van gangen, verdiepingen en trappen waarin de groep zelf haar weg naar buiten zoekt…Je vervult allerlei opdrachten waarbij een fout tot straftijd leidt. De clou is dus zo snel mogelijk de route af te leggen en je niet te laten afleiden door vreemde snuiters die in de Kazematten rondspoken… Een gezellig programma met een licht fysieke inspanning dat ook perfect als teambuilding activiteit kan fungeren en dat in de Kazematten; een uniek ondergronds verdedigingsstelsel.  Duur ca. 2,5 uur/Kosten ca. € 23,00 per persoon. Bijzonderheden: zorg voor makkelijke kleding, sportief schoeisel en iedereen moet een zaklamp bij zich hebben.

*Ontdek Maastricht op een Segway!
De elektronische tweewieler. Vind je balans en wordt één met de omgeving terwijl je geniet van de prachtige skyline van Maastricht! Op een Segway zie je meer. De Segway vervoert je langs de architectonische highlights, romantische straatjes en historische bouwwerken van Maastricht, afgewisseld met natuurlijke vergezichten aan de rand van de stad en over de Maas. Zo kun je tijdens dit uitje op een moderne en comfortabele manier de stad ontdekken. Daarnaast is de Segway vrijwel geluidloos en milieuvriendelijk aangezien het vervoersmiddel elektronisch wordt aangedreven.
Duur: vanaf 1,5 uur/Kosten ca. € 56,50 p.p.

* Architectuur Tour Maastricht
Een echte kunststad mag Maastricht zichzelf wel noemen! Ontdek de mooiste architectonische kunstwerken in de Architectuur Tour! Niet alleen is kunst terug te vinden in de verschillende musea die deze stad rijk is; maar vooral ook in de mooie gebouwen die deze stad herbergt. Een stad met twee gezichten, die zowel rijk is aan historie dan wel rijk aan hedendaagse bouwkunst herbergt genoeg geheimen die onze gids gedurende anderhalve uur aan u gaat tonen. U krijgt nu de kans om meer te leren over de geschiedenis en de hedendaagse architectuur van Maastricht! Bezoek het splinternieuwe Céramique terrein en laat u informeren over de verschillende gebouwen. Stop in één van de vele leuke cafés die Maastricht rijk is voor een lekker glaasje fris of een warme kop koffie. Krijg meer achtergrondinformatie over de verschillende architecten die de horizon van Maastricht mede hebben bepaald. Wellicht heeft onze professionele gids zelf nog een toevoeging gemaakt in het straatbeeld van deze oude stad met een modern gezicht! Duur ca. 1,5 uur/Kosten ca. € 19,50 per persoon

* Berggolf; Boerengolf op niveau!
Neem het in teams of individueel tegen elkaar op met een potje berggolf bovenop de Sint Pietersberg. De in totaal 6 langeafstand holes leiden je omhoog naar het plateau van de Sint Pietersberg.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten ca. € 14,50 per persoon.

* Fietstocht Maastricht
De leukste manier om Maastricht en het omringende Heuvelland te leren kennen is per fiets waarbij prachtige vergezichten, de Maasoevers en historische gebouwen en vestingwerken elkaar afwisselen. Van avontuurlijk door het groen tot dwars door het bruisende stadsleven! Onder begeleiding van een ervaren lokale gids kun je op een sportieve stadsfiets genieten van alle uitzichten omlijst door historische en actuele verhalen en anekdotes over de stad Maastricht en haar omgeving. Op deze wijze leer je niet alleen de bekende straten, pleinen en wijken kennen, maar ook de verborgen pareltjes die soms net iets verder buiten het centrum liggen. Zo ontdek je in één tocht de compacte binnenstad met haar architectonische hoogstandjes én de weelderige natuur aan de rand van de stad. De intensiteit van deze rondleiding op de fiets en het start- en eindpunt in Maastricht kunnen in overleg worden besproken. Duur ca. 1,5-2 uur/Kosten vanaf ca. € 32,50 p.p.

* Workshop Vlaaien Bakken
Vroeger was het heel gebruikelijk in het Zuiden dat elk huishouden zijn eigen vlaaien voor het weekend bakte. Limburg is er bekend om geworden. Wie wil er dus nu niet zelf een echte Limburgse vlaai leren maken? U krijgt – na de ontvangst met koffie met vlaai – uitleg en een demonstratie en gaat vervolgens zelf aan de slag. U kunt daarbij kiezen tussen twee tot drie vullingen en of u de vlaai een deksel geeft of een ouderwets ruitpatroon. Zodra uw vlaai in de oven staat, krijgt u een rondleiding door de historische bakkerij! Duur ca. 3 uur/Kosten ca. € 30, = per persoon

Maastricht Ontmaskerd
Een ludiek spelprogramma waarbij de teams worden blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. De oplossingen liggen verspreid door de binnenstad van Maastricht en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finish te bereiken. Met behulp van een plattegrond, een camera en een rugzak met verrassende inhoud wordt de ideale route bepaald. Ondertussen moet men oppassen voor de verschillende controleposten. De opdrachten kunnen variëren van het beklimmen van de bekende Maastrichtse kerktoren tot een jeu de boules wedstrijd. 1 consumptie en de prijsuitreiking zijn bij dit programma inbegrepen. Totale duur ca. 3,5 uur / Kosten ca. € 35,00 per persoon.

Kroegenpuzzeltocht
In  teamverband bezoek je de leukste en beroemdste kroegjes van Maastricht. Iedere kroeg heeft zijn eigen verhaal en stamgast en. Dit is de manier om kennis te maken met de Limburgse gezelligheid. Inclusief 4 consumpties. Totale duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 25,00 per persoon

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk in en rond Maastricht! Van Bierproeverij tot Escaperoom en van  Solex of scootertocht tot een Mergelworkshop! Kunt u er echt niet uitkomen geef uw gasten dan lekker vrije tijd! Dat is altijd goed!!! U kunt het gezelschap ook de middag vrij geven en dan één van bovenstaande onderdelen voor de volgende dag uitkiezen. In de nabije omgeving kunt u ook nog rodelen, lasergamen etc.  in Valkenburg etc. dus wilt u liever iets anders, laat het ons dan even weten zodat wij dit voor u uit kunnen werken.

18:00 uur
U wordt verwacht op een sfeervolle locatie aan de rand van Maastricht waar u gaat genieten van een uitstekend en onbeperkt Frans, Italiaans en Oosters koud en warm “live cooking” buffet!
Uw avond zal starten met een ruime keuze uit verschillende amuses. Daarna kunt u genieten van een kop huisgemaakte soep van de dag, alsmede een ruim voorgerechten buffet met diverse samengestelde salades én een salade station waar een van de koks graag de verse salade van uw keuze voor u bereidt. Uiteraard horen hier ook koude vis-en vleesgerechten bij, zoals gepocheerde zalm en Italiaanse gedroogde ham. Vervolgens zijn er uitgebreide keuzes met wok, vis-en vleesgerechten en pizza’s, die à la minute voor u bereid worden. Deze worden natuurlijk begeleid door een ruime keuze aan bijgerechten. Tot slot kunt u genieten van een heerlijk dessertbuffet, Venetiaanse ijsbar en diverse soorten streekkazen.  Hollands drankenarrangement, inclusief tapbieren, huiswijnen, fris, koffie, thee en verse sappen is inbegrepen!

20:30 uur
Onze chauffeur brengt u richting uw hotel in België.

22:00 uur
Verwachte aankomst in de buurt van Gent waar u incheckt bij het uitstekende en centraal gelegen IBIS Hotel. Dit 3-sterrenhotel biedt moderne en luxe kamers in deze charmante stad, niet ver van Gent. Tijdens uw verblijf kunt u terecht in de trendy bar die 24 uur dag is geopend. Tevens kunt u gebruikmaken van de gratis WiFi en ADSL van het hotel. In de lobby van het hotel vindt u een computer met gratis internet. Het hotel is een stijlvol hotel blak bij het historische hart van de stad met de Grote Markt. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning en een flat screen televisie. De gezellige Bar is op elk moment van de dag een geweldige plek om te ontspannen met een drankje en een hapje – hij is altijd open! Bij mooi weer kunt u op het eigen terras ontbijten of gewoon genieten van de zon met een kopje thee of een verfrissend drankje. De kamers zijn modern en comfortabel en beschikken over toilet en douche, haardroger, telefoon en airco.

DAG 2,

Vanaf 8 uur wordt er een lekker ontbijtbuffet geserveerd!

09:30 uur
U bent inmiddels uitgecheckt en de chauffeur staat klaar om u richting Gent te brengen.

10:15 uur
In Gent staan de deskundige gidsen al klaar om u mee te nemen om te gaan sneukelen!!!!! Sneukelen is het Oostvlaams voor ‘snoepen’ en daarmee is meteen alles gezegd. Tijdens de wandeling met gids proef je van de lekkerste Gentse specialiteiten: van Gandaham met Tierenteynmosterd tot echte Gentse neuzen. Tussen de verschillende winkeltjes stippelen we een mooie route uit langs de belangrijkste bezienswaardigheden: alles wat je over Gent en haar inwoners moet weten. (inclusief 4 proeverijtjes). Liever alleen met een gids op pad gedurende ca. 1,5 uur dan kan dat ook; in dat geval krijgt u korting van ca. € 7,00 p.p.

12:15 uur
Na de wandeling maakt u een mooie rondvaart door het historische centrum van Gent (het zijn open bootjes!) De tocht gaat langs de Graslei met de drie torens, langs verschillende ‘leien’ en onder bruggen door.

13:15 uur
Men heeft vrije tijd en kan men genieten van de terrasjes, winkels en musea van Gent! Het stadssilhouet wordt gedomineerd door de drie torens: het Belfort, de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk. Naast de vele bezienswaardigheden vinden we hier ook de typisch Belgische gezelligheid. Tientallen terrasjes nodigen u uit om de Gentse specialiteiten te ontdekken. Sfeervolle cafeetjes voor het proeven van de vele soorten Belgische bieren of snoepen in de bonbonwinkeltjes. U voelt zich zeker welkom in Gent!

15:30 uur
Vertrek huiswaarts. (diner onderweg is uiteraard mogelijk).

19:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Foto 10 + 11 © Linda Everstijn/Rederij Stiphout

Prijsindicatie:
45 – 62 personen  € 289,50  per persoon
Toeslag 1 persoons kamer € 49,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Parkeergelden zijn niet inbegrepen. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe touringcar met airco, bar en toilet
. entree en rondleiding wijnboerderij incl. proeverij
(3 glazen wijn en stokbrood)
· vrije tijd Maastricht
· zeer uitgebreid live cooking buffet 1e dag incl. drankjes
· 1 hotelovernachting op basis van 2 persoons kamers
· ontbijtbuffet 2e dag
· toeristenbelasting
· vrije tijd in Gent
· ‘sneukelen’ in Gent o.l.v. gids incl.  4 proeverijtjes
· rondvaart Gent
· verzorging van de chauffeur
. Belgische Belastingen