Skiën all inclusive!

Een mooi alternatief wanneer er geen sneeuw ligt in het Sauerland of u gewoon zeker wilt zijn dat uw Dagje Uit door kan gaan!

09:30 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met bar, airco en toilet richting Duitsland.

11:30 uur
Verwachte aankomst bij de skipiste waar u altijd terecht kunt; weer of geen weer!
Na het passen van de ski’s en de schoenen, wat ca. 45 minuten duurt, heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Het is de langste indoor skipiste van Europa, er ligt een 40cm-dik pak sneeuw over de hele lengte van 640 meter met een hoogteverschil van meer dan 70 meter. Ben je beneden, dan kun je eenvoudig met een lopende band weer naar boven. Ook voor de apres -ski is gezorgd: in de gezellige bars en restaurants kan zoveel gegeten en gedronken worden als men maar wil!

De Skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basis van het skiën of snowboarden te leren. Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen.
De baan heeft een helling van 24% die ook nog eens bochtig verloopt. Met twee lopende banden ga je weer naar het hoogste punt van de hal, waar het hele avontuur opnieuw begint. Ben je meer een freestyler? Er is ook een funpark met verschillende hindernissen. Helaas is de (buiten)rodelbaan tot medio 2025 gesloten wegens verbouwing.

Wilt u er een echt bedrijfsuitje met teambuilding van maken dan raden wij u de Pistenolympiade aan; hiervoor moet iedereen snowboardschoenen aantrekken (materiaalwissel is bij de prijs inbegrepen) en is het na de uitleg door de ski-/snowboardleraar tijd voor diverse spellen op de piste zoals snowbike, reuzenski en sleeën, waarbij in groepen tegen elkaar gestreden wordt. Het teamgevoel wordt versterkt door de combinatie van plezier en het wedstrijdelement! U sluit de olympiade af met een prijsuitreiking met oorkonde voor het winnende team! Duur ca. 45 – 60 minuten/Kosten vanaf ca. € 20,= p.p. (niet mogelijk in vakanties en op feestdagen). Voor uw waardevolle spullen zijn tegen betaling van ca. € 2,00 kluisjes aanwezig;

U kunt het arrangement aanvullen met een skiles of een snowboardles;
De kosten hiervoor bedragen ca. € 310,00 per groep/duur 2 uur/maximaal 10 personen per groep. Deze lessen vinden plaats op vaste tijden: 11.00 – 13.00 uur, 13.30 – 15.30 uur en 16.00 – 18.00 uur.

Eten en drinken
Vanaf 11.30 uur staat er een lekker warm en koud- lunchbuffet opgesteld dat in de namiddag veranderd in een warm- en koud dinerbuffet. U kunt dus de hele dag door onbeperkt smullen! Natuurlijk zijn ook de dranken als koffie, thee, fris, bier en wijn de hele dag inbegrepen. Deze zijn vanaf de opening beschikbaar. In de “Hasenstall” (bar) en de “Tenne” heerst een gezellige sfeer met panoramisch uitzicht over de skipiste.

Skikleding
Uw gasten dienen zelf voor skikleding en, heel belangrijk, goede en veilige ski-handschoenen, te zorgen! Eventueel is het mogelijk dit ter plaatse te huren, de prijzen zijn als volgt: Ski-jack  ca. € 7,00/ski-broek ca. € 7,00/helm ca. € 3,00/wissel van ski naar snowboard of andersom ca. € 5,00 per persoon.

Belangrijk: handschoenen kun je niet huren maar wel kopen in de ski-shop. Handschoenen zijn verplicht! Op drukke dagen kan het zijn dat men een borg berekend van ca. € 5,00 voor de ski’s/snowboard en ca. € 5,00 voor de schoenen!

TIP: Arriveert u vanaf 12 uur en blijft u tot 18 uur dan krijgt u een korting van ca. € 10,00 p.p.; er zijn ook speciale avond-arrangementen vanaf 18 uur beschikbaar; vraag ons naar de mogelijkheden.

19:00 uur
Vertrek huiswaarts; dit kan uiteraard ook eerder of later; extra uur bushuur is ca. € 60,00 per uur/bus.

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 –   60 personen € 117,50 per persoon (60- persoons bus)
80 –   89 personen € 121,50 per persoon (2 touringcars)
90 –   99 personen € 116,50 per persoon (idem)
100 – 110 personen € 112,50 per persoon (idem)
Uiteraard zijn andere aantallen (er kan ook een dubbeldekker worden ingezet voor ca. 85 gasten!) en variaties op dit voorstel ook mogelijk; prijzen en suggesties
op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument en dit bij zich te dragen.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar(s) voorzien van bar, airco & toilet
* all inclusive arrangement:
huur materiaal, gebruik liftbanden, eten & drinken als beschreven
* Duitse belastingen
* verzorging van de chauffeur(s)

Let op: Bovenstaande prijzen zijn afhankelijk van de reisdatum; heeft u een datum dan maken wij graag geheel vrijblijvend, een voorstel met de juiste prijs voor u!