365 DAGEN SKIËN PER JAAR!

Een mooi alternatief wanneer er geen sneeuw ligt in het Sauerland!

11:00 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met bar, airco en toilet richting Duitsland.

12:45 uur
Verwachte aankomst bij de skipiste waar u altijd terecht kunt; weer of geen weer!

Na een korte uitleg en het passen van de ski’s en de schoenen heeft u de rest van de dag de tijd om te genieten van het skiën en het lekkere eten & drinken! Rekent u ca. 45 minuten voor het passen en omkleden etc.

SKIKLEDING
Voor diegene die zelf niet over kleding beschikken zijn er ski jacks & skibroeken te huur a ca. € 5,00 per stuk en voor een helm betaal je ca. € 3, = per helm. Fleecehandschoen vanaf 20 stuks, te koop voor ca. € 8,50 per paar. Dit kan niet worden gereserveerd en is op basis van beschikbaarheid aanwezig (maar er is veel beschikbaar!)
Mensen die aan de les deelnemen krijgen bij de lessen sowieso een helm aangeboden (dat is bij lessen inbegrepen en verplicht).  Verder is het dragen van handschoenen verplicht; deze zijn niet te huur maar wel te koop in de shop.

Voor uw waardevolle spullen zijn kluisjes aanwezig; hier gaat een € 2, = muntje in; dat is € 1, = voor de kluis en € 1, = borg. Ook moet er ter plaatse een borg betaald wordt voor het huren van het materiaal; uiteraard krijgt u dit terug als alles weer netjes is ingeleverd. Kosten Borg dienen ter plaatse te worden voldaan door 1 persoon en dit bedraagt bij € 5,00 per persoon. Mochten mensen eerst gaan skiën en daarna willen snowboarden (of andersom) dan kan dat maar er moet dan wel ca. € 5, = per materiaalwissel ter plaatse worden betaald.

Een ski- of snowboardleraar inhuren kan ook vanaf ca. € 11,00 p.p. voor 1 uur en ca. € 19,00 p.p. voor 2 uur.

TEAMBUILDING
Wilt u er een echt bedrijfsuitje met teambuilding van maken dan raden wij u de Pistenolympiade aan; hiervoor moet iedereen snowboardschoenen aantrekken (materiaalwissel is bij de prijs inbegrepen) en is het na de uitleg door de ski-/snowboardleraar tijd voor diverse spellen op de piste zoals snowbike, reuzenski en sleeën, waarbij in groepen tegen elkaar gestreden wordt. Het teamgevoel wordt versterkt door de combinatie van plezier en het wedstrijdelement! U sluit de olympiade af met een prijsuitreiking met oorkonde voor het winnende team! Duur ca. 45 – 60 minuten/Kosten vanaf € 15,= p.p.

SKIBAAN BOTTROP
Weer of geen weer: skiën kan altijd in Bottrop!

Het is de langste indoor skipiste van Europa, er ligt een 40 cm-dik pak sneeuw over de hele lengte van 640 meter met een hoogteverschil van meer dan 70 meter. Ben je beneden, dan kun je eenvoudig met een lopende band weer naar boven. Ook voor de apres -ski is gezorgd: in de gezellige bars en restaurants kan zoveel gegeten en gedronken worden als men maar wil! De Skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basis van het skiën of snowboarden te leren. Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen. De baan heeft een helling van 24% die ook nog eens bochtig verloopt. Het laatste stuk race je tegen je vrienden en collega’s, wie is het snelst beneden? Met twee banden ga je weer naar het hoogste punt van de hal, waar het hele avontuur opnieuw begint. Ben je meer een freestyler? Er is ook een funpark met verschillende hindernissen!

Verder kun je hier ook rodelen (kosten ca.€ 4,00 per persoon en alleen indien weersomstandigheden het toelaten). De baan bevindt zich buiten naast de skihal en kaartjes zijn gewoon ter plekke verkrijgbaar; reserveren is niet nodig. Ook is het mogelijk in een aparte hal te paintballen; prijzen op aanvraag. 

WAT IS ER ALLEMAAL INBEGREPEN?
Allereerst natuurlijk de entree en het ski- of snowboard materiaal.  Tevens staat er een gedurende uw aanwezigheid een heerlijk warm en koud- buffet opgesteld en zijn dranken als koffie, thee en fris inbegrepen! Bier en wijn is niet altijd inbegrepen; vraag ons naar de voorwaarden. De entreeprijs is ook afhankelijk van de datum waarop u reist dus weet u een datum, vraag ons naar de mogelijkheden en wij sturen u een passend voorstel!

21:45 uur
Vertrek huiswaarts (dit kan ook eerder of later).

23:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 60 personen  vanaf ca. € 59,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Voor kinderen gelden andere prijzen / tarieven op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een reis/ski verzekering; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe touringcar met bar, airco & toilet
· skihuur, entree Alpincenter,
. onbeperkt eten én drinken als beschreven
· Duitse belastingen
· verzorging van de chauffeur

BELANGRIJK:
De prijzen zijn sterk afhankelijk van de reisdatum; Mocht u een datum weten dan maken wij graag geheel vrijblijvend, een voorstel met de juiste prijs voor u!