Genieten op de Randmeren!

TIP: Deze boottocht is zowel vanuit Harderwijk als vanuit Elburg te maken!

10:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route (als de tijd dit toelaat) richting Harderwijk. Heeft u gasten die in een rolstoel zitten dan kunnen wij uiteraard ook de bus met lift voor u inplannen.

11:45 uur
In Harderwijk aangekomen ligt de boot (die plaats biedt aan meer dan 300 gasten) al voor u klaar en hebben uw gasten de tijd om aan boord te gaan. Ook hier is een lift aanwezig.

12:00 uur
Gooi de trossen maar los! De boot vertrekt!
U maakt een leuke tocht van 3 uur over de Randmeren waarbij de schipper u onderweg af en toe wat zal vertellen.

Vanuit Harderwijk vaart u richting Elburg over het prachtige Veluwemeer, bekend door o.a. een grote populatie van zwanen. Ter hoogte van de Bremerberg baai met de eilanden Ral, Kwak en Snip vaart u terug richting Harderwijk. Uw gasten zitten uiteraard gezellig bij elkaar; het kan wel zijn dat er ook andere gasten aan boord zijn.

Er staat een lekkere lunch voor u klaar: kroket, wit en bruin brood, witte en bruine bolletjes, boter, crackers, roggebrood en beschuit, 3 soorten vleeswaren, kaas, zoetwaren en 2 kopjes koffie of thee. Indien gewenst kunt u zelf aan boord nog een drankje kopen, mocht u dat willen. Frisdranken kosten ca. € 2,50 per glas/bier ca. € 3,00 per glas/wijn ca. € 3,50 per glas

De moderne  boot is geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator; er is een ruime lift en een aangepast toilet aanwezig.

TIP:
Een warme 3 gangen lunch is ook mogelijk en ziet er als volgt uit:
* groentesoep
* rollade met een champignonsaus, 2
soorten groente, aardappeltjes, frietjes en rauwkost
* bavarois
Kiest u voor de 3 gangen lunch in plaats van de koffietafel met kroket dan betaalt u een toeslag van ca. € 5,00 per persoon

15:00 uur
U bent terug in de haven waar de bus klaar staat en uw gasten rustig aan boord van de bus kunnen gaan.

15:15 uur
Vertrek huiswaarts; eventueel kan men nog even Harderwijk in of gezellig de boulevard bezoeken! Ook is het mogelijk de prachtige palingrokerij van Dries van de Berg te bezoeken (met of zonder rondleiding en u kunt er ook iets eten) of onderweg een diner te gebruiken; vraag ons naar de mogelijkheden! Kosten voor een extra uur bushuur bedragen ca. € 65,00 per uur.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 60 personen € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* rondvaart 3 uur inclusief lunch met drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur