Schoolreisje Dippiedoe

08:45 uur
Onze luxe touringcars, voorzien van airco en toilet, staan voor bij uw school en iedereen heeft de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Brabant waar u rond 10:00 zult arriveren.

10:00 uur
Bij Dippiedoe in Best aangekomen, hebben de kinderen de hele dag de tijd om volop te genieten!

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het  Buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in de diverse attracties die het park biedt. Zowel binnen als buiten. Van achtbanen tot een zweefmolen en van een schommelschip tot een hele lange indoorglijbaan. Ze zullen zich geen moment vervelen! DippieDoe is een attractiepark voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met de kleintjes in de Dreumesbaai.

Buitenhaven
Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Begeleiding mag natuurlijk mee in alle attracties! Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!

Binnenhaven
De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen! Attractiepark DippieDoe is er voor ieder kind!

DippieDoe Indoor
Tijdens DippieDoe Indoor, is alleen de Binnenhaven van DippieDoe geopend.

Schoolreis: 6 voordelen
1. Kindvriendelijk, veilig & overzichtelijk
2. Zeer betaalbaar
3. Gratis entree voor 1 leerkracht/begeleider op 6 kinderen
4. Geen wachtrijen, onbeperkt spelen
5. Bosrijke omgeving aan het meer
6. Meer dan 20 attracties

Natuurlijk kan er ook nog wat lekkers worden gegeten bij Dippiedoe! Een kleine greep uit de mogelijkheden (tarieven 2024):
Menu 1 € 3,95: Versgebakken frietjes, 2x kipnugget (halal), 1x ranja
Menu 2 €4,95 : Versgebakken frietjes, 2x kipnugget (halal), 2x ranja, 1x waterijsje (raket)
Menu begeleiders a € 8,50: Versgebakken frietjes, 1 snack (frikandel, kroket of kaassoufflé), 2x koffie of thee

15:15 uur
Vertrek vanaf de parkeerplaats naar school.

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
110 – 119 personen € 33,00 per persoon (2 touringcars)
120 – 130personen € 31,50 per persoon ( idem)
Korting Begeleiders € 9,95 voor 1 leider per 6 kinderen
Schoolreisprijzen zijn uitsluitend geldig op doordeweekse dagen en niet in schoolvakanties. Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
*
vervoer per luxe touringcars met airco en toilet
* entree Dippiedoe
* parkeren van de bus
* verzorging van de chauffeurs

Foto’s: Persfoto’s afdeling marketing Dippiedoe