Aardbeien in mooi Twenthe

09:45 uur  
Onze luxe Keurmerk touringcar voorzien van lift, airco en toilet staat voor in Rotterdam. Eventuele opvouwbare rollators en rolstoelen kunnen uiteraard gewoon mee in de bagageruimte onderin de bus. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u rechtstreeks richting het mooie Twente!

12:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de aardbeienkweker waar u wordt ontvangen met een heerlijke lunch, die bestaat uit mandjes met belegde bolletjes op tafel, koffie of thee, eigengemaakte aspergesoep en als toetje een bordje boerenijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom!

Na de lunch wordt een videopresentatie over het bedrijf vertoond en krijgt u een uitleg. Daarna kunt u vrij rondkijken op het bedrijf en een bezoek aan het aardbeienwinkeltje brengen. Alles staat hier in het teken van deze lekkere, rode vrucht op het bedrijf van de familie Hindriksen; op de (rode) stoelen liggen aardbeienkussentjes, voor de ramen hangen aardbeiengordijntjes, koffie drink je uit een beker met aardbeien erop en je eet er natuurlijk wafels met aardbeien bij! Zelfs op de toiletten heeft de luchtverfrisser de geur van……aardbeien!

De aardbeien worden op een bijzondere manier geteeld, namelijk niet op de grond, maar in de lucht! De aardbeienplanten staan op stellingen, zodat het plukken makkelijker gaat en de aardbeien mooi schoon blijven. Het ziet er ook prachtig uit al die aardbeien, en je mag er gewoon tussendoor lopen. Van al die aardbeien worden heerlijke producten gemaakt die in de gezellige ontvangstruimte bij een kop koffie geproefd kunnen worden.

De kwekerij is geopend in het aardbeienseizoen, vanaf 1 mei tot half oktober.

14:30 uur
Voordat u weer vertrekt gebruikt u nog een kopje koffie of thee met een beschuit met aardbeien!

15:00 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst;einde van het programma.

TIP:
Deze dagtocht is ook leuk te combineren met de Glasblazer! Klik op deze link voor meer informatie: https://www.dagjeuit.net/reis/genieten-in-mooi-twente/

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 49,50 per persoon
45 – 60 personen € 45,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met lift, airco & toilet
* lunch met drankjes als beschreven
* entree en presentatie Aardbeientuinen
* kop koffie of thee met beschuit en aardbei
* verzorging van de chauffeur