Aardbeien in mooi Twenthe

10:15 uur  
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u richting het mooie Twente!

12:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de aardbeienkweker waar u wordt ontvangen met een eenvoudige maar lekkere lunch: ambachtelijk bereide goedgevulde tomatensoep, 2 zachte bolletjes met ham/kaas en omelet en 1 krentenbol. Koffie of thee en een kan melk staan op tafel!

Na de lunch wordt een videopresentatie over het bedrijf vertoond en krijgt u een uitleg. Daarna kunt u een bezoek aan het aardbeienwinkeltje brengen. Alles staat hier in het teken van deze lekkere, rode vrucht op het bedrijf van de familie Hindriksen; op de (rode) stoelen liggen aardbeienkussentjes, voor de ramen hangen aardbeiengordijntjes, koffie drink je uit een beker met aardbeien erop en je eet er natuurlijk wafels met aardbeien bij! Zelfs op de toiletten heeft de luchtverfrisser de geur van……aardbeien!

De aardbeien worden op een bijzondere manier geteeld, namelijk niet op de grond, maar in de lucht! De aardbeienplanten staan op stellingen, zodat het plukken makkelijker gaat en de aardbeien mooi schoon blijven. Het ziet er ook prachtig uit al die aardbeien, en je mag er gewoon tussendoor lopen. Van al die aardbeien worden heerlijke producten gemaakt die in de gezellige ontvangstruimte bij een kop koffie geproefd kunnen worden. De kwekerij is geopend in het aardbeienseizoen, vanaf 1 mei tot half oktober.

14:30 uur
Voordat u weer vertrekt gebruikt u nog een kopje koffie of thee met een vers gebakken wafel met aardbeien!

15:00 uur
Vertrek huiswaarts.

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 47,50 per persoon
45 – 60 personen € 46,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* lunch met drankjes als beschreven
* entree en presentatie Aardbeientuinen
* kop koffie of thee met beschuit en aardbei
* verzorging van de chauffeur