Actie in Veelzijdig Den Haag

09:15 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar en airco, richting Den Haag.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij “Madurodam, Holland in Miniatuur”,  waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en appelgebak. Na de koffie heeft u de tijd om zelf rond te kijken! Madurodam, dat moet je meemaken!
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken! Waar anders red je in een dag ons land van het water, bewonder je alle bloemen die in de bloei staan en ben je een beroemde dj? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.Er is zoveel te doen, kom ontdekken!
Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken? Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder? Draai ook aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Zet het reusachtige gemaal in werking en versla de woeste Waterwolf!

Nederland in het klein, speeltuinen en meer
In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

Attracties waarin je zelf een rol speelt én aan de knoppen mag zitten in het thematische verhaal: 

  • The Flying Dutchman: stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit.
  • Nieuw Amsterdam: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Verdedig de wereldstad onderweg tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af! Zo ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Want waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?
  • Waterwolf: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.
  • Hof van Nederland : schuif aan tafel aan bij de afgevaardigden van de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572. Hier ontdek je hoe de basis werd gelegd voor het Nederland van nu, het land waarin wij in vrijheid kunnen leven. Ontwijk de pistoolschoten van de Spanjaarden. Zie jij de Nederlandse leeuw brullen in het haardvuur?
13:00 uur
Op een gezellige locatie in hartje Den Haag staat een lekkere koffietafel voor u klaar diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren en kaas, zoetbeleg, 2 kopjes koffie, thee en melk en een kroketje! Eventueel hebben wij ook een leuke locatie in Scheveningen voor dezelfde koffietafel. Aan u de keus; de prijs is gelijk!

14:00 uur
Tijd voor het middagprogramma; u kunt kiezen uit de volgende onderdelen:
VRIJE TIJD
in Den Haag of Scheveningen; altijd leuk én een voordelige invulling van uw programma! (Of bijvoorbeeld eerst naar het Omniversum en dan vrij!)
ZESKAMP OP HET STRAND!
Uw gezelschap neemt deel aan een competitief en sportief programma waarbij u teruggaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag!  Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine groepjes welke allen de 6 onderdelen tegen elkaar afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan én de juiste tactiek hebben. Het team dat de meeste punten in de wacht sleept gaat aan het eind met de Master Cup Beker naar huis!De activiteiten duren ca. 2 uur. Een leuk uitje voor groepen omdat er voor ieder wat wils is! Niets moet en alles mag! Dit is leuk voor jong en oud en je hoeft hier niet heel sportief voor te zijn! Tussen de bedrijven door zal er even gepauzeerd worden en is er voor iedereen een consumptie inbegrepen. U neemt bijvoorbeeld deel aan de volgende onderdelen:-  Hindernisbaan – skippyrace – Megajenga –Waterrace – Bumperz – Katapult bouwen (andere onderdelen zijn ook mogelijk!). Uiteraard wordt het geheel ter plaatse begeleidt en is een beker én eeuwige roem voor het winnende team inbegrepen! Bij heel slecht weer wordt er gezorgd voor een alternatief binnenprogramma. Totale duur ca. 2,5 uur/ Prijs ca. € 25,= p.p. incl. 1 koffie, thee of fris
EXPEDITIE ROBINSON
U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan.  In navolging van het zeer populaire en tv-programma heeft men een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit!Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op nemen. De kracht van expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.Na alle beproevingen bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan! De expeditie Robinson bestaat uit de volgende onderdelen: Teamvlag maken, Touwtrekken, XL Jenga, Katapult bouwen, Waterrace, Breinbreker game, Primitief Vuur maken, Hindernisbaan en natuurlijk de prijsuitreiking. Totale duur ca. 2,5 uur/ Prijs ca. € 25, = p.p. incl. 1 koffie, thee of fris
WIE IS DE RAT!? (Scheveningen)
Leer uw collega’ s op een andere manier kennen; bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Uw gezelschap wordt in meerdere teams verdeeld en krijgt eerst een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol)’ spel. Daarna gaan de teams op pad! Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden. Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen.Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten en kan het spel beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen! Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 2 a 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf. Hierbij volgt u een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden afgelegd! Uiteraard is er voor de winnaars c.q. de rat een beloning!! Totale duur ca. 2,5 uur/ Prijs ca. € 25, = p.p. incl. 1 koffie, thee of fris
VLIEGEREN/POWERKITEN
De ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers/ powerkites en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen en grotere vliegers voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. In deze 2 uur leert iedereen te vliegeren/ powerkiten. Er zijn genoeg vliegers voor iedereen! U leert de speciale vliegers/ powerkites op een veilige manier te besturen en natuurlijk een heleboel leuke trucjes! Liever Vliegeren/ powerkiten op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen! Duur ca. 2 uur/ Prijs ca. € 22,50 p.p. incl. 1 koffie, thee of fris.
Belangrijk:
Iedereen kan in principe aan de voorgaande activiteiten meedoen maar kan of wil men niet meedoen dan zou je deze personen bijvoorbeeld teamcaptain kunnen maken of men gaat de eigen gang een kan dan rondkijken, wandelen etc. op de Boulevard en de Pier omdat dit ook aan het eind van de Boulevard op het strand plaats zal vinden.
OMNIVERSUM DEN HAAG Een ware belevenis in beeld & geluid!
Hier beleeft u de wereld op een indrukwekkende manier. In dit unieke grootbeeld filmtheater worden films om u heen geprojecteerd op een koepelscherm. Aangevuld met waanzinnig geluid is het net of u zelf in de film zit!U kunt verschillende grootbeeldfilms beleven in de genres cultuur, natuur, avontuur en wetenschap. Of u nu meereist langs de meest prachtige gebieden op aarde, zwemt met dolfijnen, zweeft in de ruimte of meegaat op expeditie naar de Zuidpool; in het Omniversum beleeft u de avonturen zelf! NIEUW: wanneer u op tijd reserveert met een groep mag u bepalen welke film er draait! Duur ca. 50 minuten/ aanvang ieder heel uur/ Kosten ca. € 11,00 p.p.
* OP STAP MET DE VERHALENVERTELLER
Onze verhalenverteller neemt u mee voor een boeiende, humoristische maar vooral unieke stadswandeling door Den Haag! Een echte aanrader voor mensen die niet voor een standaard wandeling kiezen maar wel veel over de stad te weten willen komen op een ludieke manier! Het leuke is dat de groep er ook bij wordt betrokken dus succes verzekerd!

Bestaat Den Haag eigenlijk wel? Aan de ene kant heb je ’s Gravenhage, het deftige dorp van de graven van Holland, de prinsen en prinsessen van Oranje en de regenten. Kortom: de Haagse kak. Aan de andere kant heb je de eenvoudige Hagenezen, arbeiders van het type grote mond, klein hartje. Kortom: Haagse bluf!

Hoe verliep die botsing der beschavingen? Hoor over de honger naar geld en macht van Aleida, het liefje van graaf Albrecht van Holland. Maak het huiveringwekkende hoofdstuk mee van de Gebroeders De Witt. Zij ondervinden aan den lijve hoe het gewone volk hun politiek beleeft. En wat is het verhaal van de ooievaar in het wapen van Den Haag? Ook daarachter schuilt een twist tussen Haagse kak en bluf. Duur ca. 75 minuten/ Kosten ca. € 20,00 per persoon.

RONDLEIDING BINNENHOF & RIDDERZAAL
Tijdens deze rondleiding krijgt u een korte film te zien over de geschiedenis van het Binnenhof, bezoekt u de tribune van de Ridderzaal waar u meer hoort over Prinsjesdag en de historie van het gebouw en u brengt een bezoek aan de Staten-Passage en de publieke tribune van de Tweede Kamer. LET OP: U dient in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en de Ridderzaal is niet toegankelijk voor mensen die moeilijk ter been zijn. Tijdens deze rondleiding gaat u door een beveiligingsscan. Duur van de rondleiding c. 1,5 uur/ Kosten ca. € 9, 50 per persoon incl. film, entree Tweede Kamer en Ridderzaal (tijdens verbouwing die duurt tot ca. 2026 wordt rondleiding aangepast en kost deze ca. € 7,00 p.p.)

* RONDLEIDING RIDDERZAAL
Tijdens deze rondleiding krijgt u een korte film te zien over de geschiedenis van het Binnenhof en gaat u met de gids naar de tribune van de Ridderzaal waar u meer hoort over Prinsjesdag en de historie van het gebouw.

BIJZONDERHEDEN:
–   De Ridderzaal is niet toegankelijk voor mensen die moeilijk ter been zijn
–   Tijdens deze rondleiding gaat u door een beveiligingsscan
De totale duur van deze rondleiding is 45 minuten en kost ca. € 6,00 per persoon

* THE ROYAL TOUR; een 1,5 -2 uur durende stadstour per eigen bus met gids waarbij u alles te weten komt over Koninklijk Den Haag! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard krijgt u uitleg van een deskundige gids. Kosten gids ca. € 250,00 per bus/ maximaal 2 uur

STEPTOCHT DEN HAAG met gids
Verken Den Haag met een steptocht met gids! De step is een prima vervoersmiddel om de stad te bekijken, in een unieke rondleiding. Eentje die niet in de tramrails blijft vastzitten en die soepel rolt, geheel voorzien van de laatste moderne technische snufjes. Voor iedereen die wel eens een unieke tour door de stad wil maken, is dit de manier! Een professionele gids zal het een paar keer voordoen, maar daarna zult u toch echt zelf uw evenwicht zien te vinden.

Natuurlijk krijgt u eerst een korte uiteenzetting over de het steppen in het algemeen, wat is de beste techniek om vooruit te komen en wat doet u om geen spierpijn te krijgen? Daarna gaat u van start en steppen we met z´n allen achter de gids aan die Den Haag op z´n duimpje kent. Dwars door het centrum op weg naar de Lange Voorhout of over het Binnenhof. Erg geschikt voor een bedrijfsuitje of een sportieve verrassing voor uw vrienden!  Kijken wie de gids kan bijhouden. Veel plezier! Duur ca. 2 uur/Kosten ca. € 29,50 per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers en incl. huur van de steps en de professionele gids (met jarenlange ervaring)!

* ESCAPEROOM
Aan de rand van de stad bevinden zich 5 Escaperooms met diverse thema’s! U kunt hier met maximaal 30 personen tegelijk deelnemen aan het spel. Meerdere mensen is mogelijk maar dan moet de groep worden gesplitst en bent u ca. 3 uur bezig totaal. Dit is de grootste locatie voor wat betreft Escaperooms in Den Haag.

Het spel: 
De regels zijn simpel: u gaat met uw groep (2-6 personen) de kamer binnen en de deur sluit achter u. Eenmaal binnen heeft u 60 minuten de tijd om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waardoor u uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt met de minuut groter. Wat u nodig heeft is een scherpe geest en teamwork. Aanwijzingen en raadsels zijn goed in de kamer verstopt, dus u zult de gebundelde kracht van het team nodig hebben. Door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren zullen jullie op tijd de kamer uit kunnen komen. Duur ca. 60 minuten/Kosten ca. € 25,00 per persoon uitgaande van 6 personen per kamer /Starttijden: 14.00 – 16.00 – 18.00 uur

* STADSWANDELING China Town & de verdwenen Joodse Buurt
Laat u verrassen door Oosterse sferen in China Town Den Haag. Maak kennis met de twee Chinese poorten, straatnaambordjes met Nederlandse en Chinese teksten, trottoirbanden met Chinese spreuken en natuurlijk de authentieke lampion verlichting. Maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in de unieke restaurants, supermarkten, toko’s en winkels. Aansluitend of voorafgaand aan de stadswandeling boekt u misschien wel een Chinese theeceremonie, een workshop kalligraferen, tai-chi of Qi-gong of een een leuke rondvaart door Den Haag met Oosterse lunch aan boord.

De geschiedenis van het huidige China Town terug gaat tot in de 16e eeuw. Toentertijd vestigde zich op deze locatie een grote groep joodse, Oost-Europese, immigranten. Tot in de Tweede Wereldoorlog was deze buurt na Amsterdam dan ook de grootste “Jodenbuurt” van Nederland. U zult begrijpen dat er nog veel kleine en grote zaken zijn, die aan deze geschiedenis herinneren!
Het is mogelijk om de stadswandeling uit te breiden met een proeverij van diverse Oosterse gerechten, drankjes en hapjes en een workshop ‘eten met stokjes’ op unieke Oosterse locaties in Chinatown Den Haag. Duur ca. 1,5 uur/ Kosten ca. € 11,50 p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers. Uiteraard zijn andere stadswandelingen ook mogelijk, bijvoorbeeld door het historische hart van de stad, door oud Scheveningen etc. Ook kan een wandeling worden gecombineerd met bijvoorbeeld een likeurproeverij.

* RONDLEIDING KONINKLIJKE WACHTKAMER DEN HAAG HOLLANDS SPOOR
De Koninklijke Wachtkamer bij Den Haag Hollands Spoor werd op 5 oktober 1893 door prinses Wilhelmina en koningin-regentes Emma feestelijk geopend en een ‘sieraad voor de residentie’ genoemd.
De door de spoorarchitect D.A.N. Margadant ontworpen wachtkamer is door haar uitbundige decoraties en haar historische inrichting een uniek voorbeeld van het cultureel erfgoed van de Spoorwegen. De wachtkamer staat symbool voor vooruitgang en voor nieuwe uitvindingen tijdens de industriële revolutie in de tweede helft van de 19 de eeuw. De talrijke versieringen in het interieur van het Koninklijk Paviljoen, hun drukke vormen en hun tot in het detail verfijnde bewerkingen behoren tot de best bewaarde voorbeelden van de toen overheersende neorenaissance architectuur. Duur ca. 1 uur/ Kosten ca. € 17,50 p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers.

* FIETSEN IN DEN HAAG MET GIDS
De gids neemt u in ongeveer twee uur mee langs de mooiste plekjes van de stad! De fraaie gebouwen, het historisch centrum, het Binnenhof, Paleis Noordeinde en vele andere gebouwen en monumenten, die de Hofstad zo bijzonder maken passeren de revue. Geniet van de leuke anekdotes en de historische kennis van de gids en fiets ontspannen door het centrum van de stad! (er gaan uiteraard meerdere gidsen mee bij een grotere groep en tussen en halverwege wordt er bij een gezellig café gepauzeerd waarbij drankjes voor eigen rekening zijn).
Duur ca. 2,5 uur / Kosten ca. € 29,50 per persoon incl. fietshuur en professionele gids met jarenlange ervaring.

* WORKSHOP ZANDSCULPTUREN
Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, of in de zandbak?
Tijdens deze workshop maakt u de mooiste bouwwerken: soms hele dorpen, inclusief kastelen, tunnels en waterwegen. U kon daar vroeger al uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Maar u werd ouder en ontdekte andere dingen, die op dat moment veel interessanter waren. Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dát waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd… Dacht u dat? Dat kan dus zeker wel! Op het strand van Scheveningen ligt een grote berg zand op u te wachten en van deskundige leiding krijgt u tips and truckjes om de prachtigste zand-sculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom! Kortom; een mens is nooit te oud… Om zandkastelen te bouwen! Duur ca. 2 uur / Kosten ca. € 25,00 per persoon incl. materiaal en professionele begeleiding.

* KONINKLIJKE STADSWANDELING o.l.v. deskundige gidsen.
Tijdens deze wandeling komt u langs tal van Koninklijke monumenten, zoals het Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en andere markante plekken. De aanwezigheid van ambassades, regeringsgebouwen en de residenties van het Koninklijk huis geven Den Haag een aristocratisch karakter. De Lange Voorhout is nog steeds een deftige laan in het Haagse stadsbeeld. Zo hoort u o.a. waar de verlovingsring van Maxima is gekocht en Willem Alexander voor zijn trouwen zijn haar liet knippen! We zien het oude Stadhuis waar alle drie de prinsesjes en kroonprinses Amalia is aangegeven en de Grote Kerk waar Koningin Juliana en Prins Bernhard en Pieter en Margriet zijn getrouwd. U passeert de Kloosterkerk waar prinses Ariane is gedoopt. U ontdekt sfeervolle en stille plekken in de levendige hofstad Den Haag en natuurlijk volgt u ook een deel van de route die de gouden koets op Prinsjesdag aflegt.
Geniet van een informatieve ontdekkingstocht en ervaar de verbinding van ons vorstenhuis met de stad Den Haag. U hoort vele fascinerende anekdotes over de band die Den Haag heeft met vele generaties Oranjes! Onderweg wordt er nog een keer gepauzeerd. Duur ca. 2 uur / Kosten ca. € 11,00 per persoon incl. professionele begeleiding.

* RONDVAART IN OPEN BOOT DOOR HET CENTRUM
Gedurende 1,5 uur neemt de schipper u mee voor een leuke tocht door het centrum en hoort u alles over het verleden en het heden van de stad! De route voert o.a. langs de Schilderswijk, de Koninklijke Stallen; het Mauritshuis, de Jugendstil panden van Buurtschap 2005 en de Resident met de mini en bijzondere architectuur. Duur ca. 1,5 uur / Kosten ca. € 15,= per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere dingen te doen in Den Haag, zoals een bezoek aan de vele musea maar u kunt ook een combinatie maken met Delft (Aardewerkfabriek de Porceleyne Fles, rondvaart, steptocht etc., Leiden (Naturalis, levend ganzenborden en Corpus; reis door de mens), Rotterdam, de Maeslandkering in Hoek van Holland, Strandactiviteitendag in Scheveningen etc. Veel van deze arrangementen staan uitgewerkt onder het kopje Zuid Holland maar staat wat u wilt er niet bij, dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel op maat!

18:00 uur
Er staat een heerlijk Live & Cooking buffet voor u klaar!
Er staan koks bij het buffet voor u klaar om u te assisteren bij de enorme keuze in gerechten bij dit live & cooking spektakel. Speciaal voor grote groepen is dit echt een aanrader. Er zijn meerdere buffetten met elk zijn specialiteit!
Om te beginnen is er een voorgerechten buffet met voorgerechten in het klein zodat u ze allemaal kunt proberen. Er is vers gebakken brood en er is keuze uit 2 soorten soep. A la minute maken de koks het gerecht, wat u zelf heeft uitgekozen, voor u klaar. Verse vis, dagelijks aangeleverd uit IJmuiden, vlees uit eigen slagerij of een pittig Aziatisch wok gerecht met daarbij een uitgebreid scala aan bijgerechten!

Heeft u nog ruimte voor een dessert? Zoete taartjes, Italiaans schepijs, bavarois en een heuse chocolade fontein maken de avond helemaal af! Tevens zijn alle drankjes uit het Hollandse assortiment en koffie ter afsluiting inclusief!

22:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 107,00 per persoon
63 – 87 personen € 105,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
. 1 kopje koffie of thee met gebak
. entree Madurodam
. koffietafel met kroket en drankjes als beschreven
. middagprogramma (excl. eventuele entreegelden als vermeld / afhankelijk van waar u voor kiest)
. uitgebreid live cooking buffet 3 gangen inclusief drankjes als beschreven
. verzorging van de chauffeur

Foto’s 2, 3 & 12 marketing-afdeling Madurodam