Attractiepark Slagharen

09:00 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor en u heeft tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Slagharen.

10:15 uur
Verwachte aankomst bij Attractiepark Slagharen waar de chauffeur u uit laat stappen op de parkeerplaats en waar u de rest van de dag op eigen gelegenheid zult doorbrengen.

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen; het Wilde Westen van Nederland!
Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!
Ga over de kop in onze nieuwe spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren? Wil je nu zelf in actie komen?

Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Wil je na al jouw avonturen in de attracties rustig bijkomen?
Ontdek dan de nieuw American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, Devid Robert neemt je mee in de wereld van acrobatiek en volop magie van Justin Ronday. Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Road Runner & Wile E.Coyote”! Uiteraard zijn er ook volop locaties waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje!

Indien gewenst kunt u ook een bezoek aan Aqua Mexicana brengen; hiervoor betaal je een toeslag van ca.€ 8,50 p.p. (hangt af van datum en type gezelschap)
Bezoek het 5.200 vierkante meter grote waterpark met een binnen- en buitengedeelte. Maak een afdaling van 10 verschillende glijbanen, zet alleen of samen je klasgenoten de snelste tijd neer en neem vervolgens een plons in de grootste whirlpool van Nederland!

OPENINGSTIJDEN
Het park is (alle tijden zijn onder voorbehoud) open van 10-18 uur en Aqua Mexicana is open van 10-20 uur.

LUNCH:
Tussen de middag is er voor iedereen een lekker snackmenu; frites met mayo, een snack en een pakje drinken!

SCHOOLREIS:

Voor schoolreisjes hanteren wij speciale prijzen en krijg je een korting op onderstaande tarieven van ca. € 6,00 per persoon; vraag ons naar de exacte prijs die wij graag vrijblijvend berekenen als de datum bekend is.

16:30 uur
De chauffeur staat al te wachten om jullie weer terug te brengen.

18:00 uur
Verwachte aankomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 45,00 per persoon
55 – 62 personen € 43,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* Entree Slagharen incl. alle attracties & shows
* Snackmenu tussen de middag als beschreven (incl. pakje drinken)
* Verzorging van de chauffeur

Foto’s © Slagharen Marketing