Bedrijfsuitje Veelzijdig Amsterdam

08:30 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u naar Amsterdam. Wij zorgen voor koffie en een verse gevulde koek van de bakker voor onderweg, maar wilt u liever een koffiestop maken dan kan dat uiteraard; toeslag ca. € 3,25 p.p.

10:00 uur
U brengt een bezoek aan ‘Neerlands Trots; de Heineken Brouwerij die vandaag de dag dienstdoet als de Heineken Experience! Uiteraard kunt u dit ook ’s middags doen als u de hele dag in Amsterdam blijft. De voormalige Heineken Brouwerij aan de Stadhouderskade in Amsterdam vormt de bakermat van hèt hedendaagse Heineken bier. Deze unieke locatie in het centrum van Amsterdam biedt onderdak aan de Heineken Experience, een museale attractie waar u kennis maakt met de Heinekenonderneming en u ervaart tijdens de interactieve tour de unieke dimensies van Heineken, het meest internationale biermerk ter wereld. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk glas Heineken! (2 consumpties (bier, sinas, cola of water zijn inbegrepen).

Laat u verrassen; ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal uw eigen route door het Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ontdek dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier – een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Heineken staat voor plezier in het leven.  Beleef het in de Heineken Experience!
* Wegens grote drukte op de zaterdag neemt men helaas op die dag geen groepen meer aan die groter zijn dan 19 personen.

12:45 uur
Er staat een lekkere lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, boter en 2 kopjes koffie of thee naar wens. Toeslag soep ca. € 3,75 p.p.

Wilt u liever een wat exclusiever locatie dan is ‘Grand Cafe Eerste Klas’ op het CS ook een echte aanrader! Je moet het net weten, maar op perron 2B van Amsterdam CS bevindt zich het mooiste Stationsrestaurant van Europa, aldus ‘The Guardian’! Ontworpen door Nederlands beroemdste architect Cuypers (Rijksmuseum), beleef je hier de unieke grandeur van vroeger en geniet je ondertussen van de uitstekende kwaliteit, snelheid en gastvrijheid van dit monumentale restaurant.

Hier zou een lekker lunchbuffet er als volgt uit kunnen zien: Onbeperkt koffie, thee en melk, Oma Bobs kroket, runderbouillon met bieslook en bospaddenstoelen of dagsoep, diverse soorten boerenbroodjes wit- bruin en zaden, krentenbrood, mini pain au chocolats, diverse luxe vleeswaren, kaassoorten en zoet beleg in een ruim assortiment, verse fruitsalade.
Kiest u voor deze lunch dan betaalt u een toeslag van ca. € 7,00 per persoon.

14:00 uur
Tijd voor het middagprogramma waarbij u kunt kiezen uit de volgende onderdelen. Omdat u met een groep bent is het ook mogelijk om voor 2 verschillende onderdelen te kiezen waaruit uw gasten dan van tevoren een keuze kunnen maken.

Wat is er allemaal te doen in de hoofdstad?

* RONDVAART DOOR DE BEKENDE AMSTERDAMSE GRACHTEN
In een uur maakt u een prachtige tocht door de stad en over het IJ waarbij u uitleg krijgt middels een band. Duur ca. 1 uur/ Kosten ca.€ 8,00 per persoon.

*ICE BAR
Bij binnenkomst in de ijsbar Amsterdam ontvang je drie gratis tokens. Twee zilveren en één gouden token. Je kunt alle drie de tokens in de bars inwisselen voor gratis drankjes. De eerste bar die je betreedt, is de ‘verwarmde’ voorste bar. Hier kun je je gouden token inwisselen voor een groot glas Heineken bier, een glas wijn, een cocktail of een niet-alcoholisch drankje. Nadat je de voorste bar van ijsbar Amsterdam hebt bezocht en je eerste drankje daar hebt genuttigd, kun je achterin de ‘echte’ ijsbar bezoeken. Je ontvangt warme kleding zoals een jas en handschoenen om de -10 ° C te trotseren. In de ijsbar Amsterdam zelf kun je je twee zilveren tokens ruilen voor Heineken bier, shotjes van sterke drank of sinaasappelsap.
Duur ca. 40 minuten/Kosten ca. € 23,00 p.p.

*THIS IS HOLLAND
Ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht! Ervaar een spectaculaire Flight Experience langs vele bijzondere locaties van Nederland, waaronder de Zaanse Schans, de tulpenvelden en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert! De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de Flight Experience van 9 minuten. Duur ca. 75 minuten/Kosten ca. € 14,00 p.p.

*ADAM LOOKOUT
Zoals je met iedere groep in Parijs op de Tour Montparnasse staat voor het fenomenale uitzicht, zo mag je bij een bezoek aan Amsterdam de A’DAM LOOKOUT aan het IJ in Amsterdam Noord niet missen! met een snelle lift ben je in een paar minuten boven (nadat je met zijn allen op de foto bent geweest die je thuis gratis kunt downloaden). De lift heeft een glazen dak en tijden de tocht naar boven is er nog een spectaculaire lichtshow in de liftschacht!
Boven kom je aan is een prachtige ruimte met glas rondom en kunnen we bij het restaurant een lekker kopje koffie of thee met gebak reserveren (ca. € 4,75 p.p.). Er zijn maquettes en touchscreens bij de ramen waarop je kunt zien welke gebouwen het zijn die je kunt zien. Je ziet het historische centrum, het IJ, het Centraal station en cruiseschepen onder je.

Daarna kun je naar het dak, hier ervaar je het nog beter, je hoort de stad en haar geluiden en voelt de wind door je haar.  Dit uitzicht is echt zo geweldig, dat vergeet je nooit meer.  Voor de durfals zijn hier ook de ‘Over The Edge’ schommels, de hoogste schommels van Europa op zo’n 100 meter hoogte! Hiervoor betaal je een toeslag van ca. € 5,00 p.p.
Adam Lookout & ‘This is Holland liggen naast elkaar en zijn dus goed te combineren! U kunt zelfs voor de deur per rondvaartboot naar (en door) de stad vertrekken!
Duur ca. 1 uur/Kosten ca. € 14,00 p.p.

* OP DE FIETS DOOR AMSTERDAM!
U kunt hierbij kiezen uit twee tochten! De Jordaantour; wie heeft er niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkeltjes en restaurantjes.  Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café (kosten voor een drankje zijn niet inbegrepen). De Amsterdamtour: met deze twee uur durende tocht leert u het echte en bruisende Amsterdam kennen. U volgt op deze gezellige en prachtige tocht een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. Onze gidsen zullen u kennis laten maken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark, de antiekbuurt en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen! Kosten 2 uur durende tocht ca. € 25,00 per persoon

* AMSTERDAM DUNGEON
De meest griezelige ervaring die men in Amsterdam kan hebben is ongetwijfeld ‘The Amsterdam Dungeon’.  Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest. Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving.
Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint en martelwerktuigen bezorgen de groep een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft…… Deze op historische feiten gebaseerde belevenis is dan ook niet geschikt voor mensen die nerveus zijn van aard……… maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie!!!!! Entree ca. € 20,00 per persoon/ duur ca. 90 minuten. Afhankelijk van de groepsgrootte ga je bij de Dungeon in kleinere groepen van ca. 20 personen per 10 minuten naar binnen.

* WASSENBEELDENMUSEUM MADAME TUSSAUDS (op de Dam).
Hier staat u oog in oog met nationale- en internationale beroemdheden en wordt de Nederlandse geschiedenis op een unieke manier weergegeven.  Entree ca. € 20,00 per persoon/ duur ca. 90 minuten.

* STADSWANDELING MET DE VERHALENVERTELLER (aanrader!)
Amsterdam: onmogelijke stad! Het is een mirakel dat deze stad ooit is ontstaan en nog steeds bestaat. Want ruim 800 jaar geleden was het hele gebied rond Amstel en IJ drassig, waterig en zompig. Alles wat erop gebouwd werd zakte langzaam weg. Hoe kon op die plek toch een stad verrijzen, en hoe kwam Amsterdam tot haar ongekende groei? Beleef dit “Mirakel van Amsterdam”.

Extra informatie: Deze wandeling moet u zien als een soort interactieve theaterwandeling en is zeer de moeite waard! De verteller neemt je mee de stad in. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad ontdekt. Kosten ca. € 15,50 per persoon/Duur ca. 1,5 uur. Liever een ‘gewone’ stadswandeling door bijvoorbeeld de Jordaan of over de Wallen? Ook dat kan! Kosten ca. € 14,00 per persoon inclusief pauze in authentiek café! (Excl. consumptie) Duur ca. 2 uur.

* SCRABBELEND DOOR AMSTERDAM
Superleuke stadswandeling waarbij men samen moet werken om tot een goed einde te komen! Sinds Wordfeud op de Android en iPhone-toestellen is te downloaden, is er een opleving van dit oude bordspel. Maar ben je de telefoons zat en wil je je tegenspelers weer eens recht in de ogen aan kijken? Dan is de Scrabble Tour iets voor jou. Met de Scrabble Tour herleef je deze tijden. De Scrabble Tour is een puzzeltocht over de Wallen, door de binnenstad en door de Jordaan. Bij iedere vraag zijn er letters te verdienen om woorden mee te vormen. Bij het eindpunt wint het team met de meeste juiste woorden.

De combinatie van de leuke route en de interessante vragen zorgen voor een optimale hoeveelheid beziens- en wetenswaardigheden! De Scrabble Tour is inclusief 1 consumptie én een prijsuitreiking voor het beste team! Duur ca. 2,5 uur/Kosten ca. € 17,50 per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers.

* BAANTJER SPEURTOCHT
De Baantjer speurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert u een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Speur naar dakloze Henk bij de kerkmuur en wie durft te fouilleren?
Pauzeren tijdens deze Baantjer speurtocht doet u wanneer u wilt in één van de vele gezellige kroegjes in Amsterdam. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen! Daarna moet u in oud Amsterdam nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden.  U bezoekt ook de plaats délict van de moord op prostituée Finse Henny (1958)!  Deze tocht duurt ca. 3 uur en is inclusief spelleider, dakloos lijk én een prijsje voor het winnende team! Kosten ca. € 20,= per persoon.

 * HET RIJKSMUSEUM
Het Rijksmuseum Amsterdam is het grootste en belangrijkste museum van Nederland en biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis.
De collectie bestaat onder andere uit werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. Daarnaast beheert het museum een verzameling Delfts blauw, beeldhouwwerken, Aziatische kunst, prenten en andere belangrijke kunstobjecten.
Wij kunnen zorgen voor entreekaarten maar deze moeten wel direct worden besteld en betaald. Wilt u een groepsrondleiding  dan moeten wij dat aanvragen. U kunt vooraf kiezen uit diverse thema’s zoals bijvoorbeeld Hoogtepunten uit de Gouden Eeuw, Rondleiding Rijksmuseum-gebouw, Hoogtepunten van het Rijksmuseum etc. Groepsrondleidingen kosten ca. € 75, = voor maximaal 15 personen en duren ca. 1 uur. Deze prijs is excl. de entree voor het museum. De entree voor het museum bedraagt ca. € 19,00 per persoon. Mensen met een MJK hebben gratis entree op vertoon van de kaart en deze korting wordt op de eindnota verrekend.

* RONDLEIDING JOHAN CRUYFF ARENA
Deskundige gidsen nemen u hier mee voor een interessante en leuke rondleiding die ook voor de niet voetballiefhebbers zeer de moeite waard is! Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan Ajax, en andersom natuurlijk! World of Ajax biedt bezoekers de mogelijkheid om, juist op dagen dat Ajax niet speelt, het ultieme ‘Ajaxgevoel’ te beleven. De thuishaven van Ajax, de ArenA, tevens één van de grootste multifunctionele stadions van Europa, is een rondleiding meer dan waard.

Ervaren gidsen leiden u langs de diverse plekken in het stadion welke een unieke kijk bieden op o.a. de veelbesproken grasmat, het bijzondere schuifdak, de koninklijke loge etc. Natuurlijk wordt het Ajax Museum in de rondleiding ook meegenomen. De gids voert u door de 100 jarige geschiedenis van de ‘godenzonen’; historisch en recent audiovisueel materiaal, de cups en de prijzen, audiofragmenten, films en videobeelden laten u zien hoe een jongensdroom is uitgekomen. Kosten ca. € 15,00 p.p./ duur ca. 75 minuten.

16:45 uur
Vertrek uit Amsterdam. Uiteraard kunt u de dag afsluiten met een goed verzorgd diner, BBQ buffet, tapas Buffet, Live Cooking Buffet etc. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 62,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* kopje koffie of thee met gevulde koek aan boord van de bus
* entree Heineken Experience incl. 2 consumpties
* lunch als beschreven incl. kroket en 2 koffie of thee
* middagprogramma Amsterdam (excl. entreegelden als beschreven afhankelijk van waar u voor kiest)
* verzorging van de chauffeur

 

foto 1 & 2 Marketing afdeling This is Holland
Foto 5 & 10 ©Twycer/ Heineken Experience

foto 6 & 7 ©Dennis Bouman
foto 4, 8 & 9 ©Merlin Entertainment