Beeld & Geluid; 70 jaar TV historie

10:45 uur
Onze luxe touringcar met airco & toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen; aansluitend vertrekt u richting Hilversum.

12:15 uur
Voordat uw bezoek aan Beeld & Geluid begint gebruikt u eerst een goed verzorgde lunch: soep, kroketje, diverse broodsoorten zoals boeren witbrood, volkoren bruinbrood, krentenbrood, bolletjes, 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk.

Indien gewenst is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk:
* Boerengroentesoep
* Gebraden kalkoenrollade, schnitzel of beenham
   met een passende saus en aardappel- & groentegarnituur
2 bollen vanille ijs met slagroom en chocoladesaus
Voor de warme lunch betaalt u een toeslag van ca. € 5,50 per persoon.

TIP:
U kunt ook pas na de lunch vertrekken en dan eindigen met een diner!

14:30 uur
In Hilversum aangekomen is het tijd voor het ‘nostalgie- arrangement’ dat helemaal draait om 70 jaar entertainment op de Nederlandse TV!

70 JAAR TELEVISIE-ENTERTAINMENT
Het nostalgie-arrangement 65 jaar televisie-entertainment is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met een archief vol onvergetelijke herinneringen en verhalen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisiegeschiedenis. Werp ook een blik op een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten! Aan het begin of het eind is een koffie of thee met een tv-gebakje (soort petit four) inbegrepen!

Bij dit interactieve filmprogramma kunt u samen de herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar. Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een middagje vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger!

Vervolgens biedt uw gastvrouw/heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Zo ziet u onder meer de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld en Geluid in 2006 opende.

Ter informatie:
U komt dus verder niet IN de Beeld & Geluid Experience (is ook niet aan te raden want dan valt de groep uit elkaar).

16:30 uur
Onze chauffeur staat klaar om u weer naar huis te brengen.

17:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden: Uiteraard kunnen wij dit programma ook voor u combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Pampus, Het Spoorwegmuseum, een rondvaart op de Vecht, Aviodrome, Bataviaerf/stad, rondvaart Utrecht etc. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij werken het graag (en vrijblijvend!) voor u uit!

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 62,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggestie op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
. Vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
. Koffietafel met kroket en drankjes als beschreven
. Nostalgie-arrangement als beschreven
· Kopje koffie of thee met een tv gebakje
· Verzorging chauffeur

foto 5 : Daria Scagliola en Stijn Brakkee
foto 6: Studio Gemini
foto 7: Bastiaan van Musscher