Beeld en Geluid & Amsterdam Dungeon

08:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en brengt u aansluitend richting Hilversum.

10:00 uur
U brengt een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid”; het grootste audiovisuele archief en de leukste media-attractie van Nederland onder één dak!

De Media Experience van Beeld en Geluid op het Hilversumse Media Park nodigt iedereen uit voor een ontdekkingsreis langs 15 themapaviljoens. Er is van alles te beleven op het gebied van media van vroeger en nu! Maak kennis met het indrukwekkende gebouw met de unieke kleurrijke gevel met reliëf, het atrium van aluminium en glas en neem een kijkje in de “Grand Canyon” van 20 meter diep met de nationale archieven met meer dan 700.000 uren geschiedenis aan beeld en geluid.

U wordt hier ontvangen met een kopje koffie/thee en een tv gebakje en na een korte uitleg heeft u de tijd om rond te kijken. In de theaterzalen kunt u diverse opnames van vroeger en nu bekijken. Ook zijn er wisselende exposities en natuurlijk bezoekt u de Experience; bekijk je favoriete TV programma’s, journaalbeelden en historisch filmmateriaal van belangrijke gebeurtenissen. Neem je eigen show of programma op. Omdat dit programma wordt opgeslagen in het geheugen van Beeld en Geluid kan je het later thuis via internet bekijken. Een bezoek aan dit Hilversumse gebeuren zal een onvergetelijke indruk achterlaten!

13:00 uur
Op een gezellige locatie, net buiten Hilversum, staat een lekkere koffietafel voor u klaar: kroket, diverse soorten brood, diverse vleeswaren en kaassoorten, zoetbeleg en koffie, thee en melk. Uiteraard kan de lunch ook in Amsterdam worden gebruikt of gaat u ’s morgens naar Amsterdam!

14:45 uur
De meest griezelige ervaring die men in Amsterdam kan hebben is ongetwijfeld “The Amsterdam Dungeon”‘.

Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest. Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving. Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint, martelwerktuigen bezorgen uw gasten een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft……! Deze op historische feiten gebaseerde belevenis is dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar of mensen die nerveus zijn van aard……… maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie!!!!!

Bijzonderheden: het kan zijn dat u bij de entree even moet wachten omdat er maximaal 30 personen per keer naar binnen mogen. De totale duur ca. 80 minuten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor iets anders, bijvoorbeeld een wandeling met de verhalenverteller, een scrabble puzzeltocht, een bezoek aan de Heineken Experience, een rondleiding door de ArenA, een leuke fietstocht met gids (Gluren bij de Buren!), een bezoek aan Madame Tussauds, tocht per Canalbike, Smartlappenworkshop etc. de nieuwste attractie Adam Lookout of This is Holland!
Laat ons weten wat u wilt en wij werken het vrijblijvend voor u uit!

16:30 uur
Na uw bezoek aan the Dungeon heeft u nog even vrije tijd of kunt u nog een mooie rondvaart door de grachten maken! Kosten ca. € 7,50 p.p. Ook de smartlappenworkshop is een echte aanrader!

17:45 uur
Vertrek naar uw dineradres. Uiteraard kunt u het diner ook in Amsterdam gebruiken of u kunt deze dagtocht ook zonder diner reserveren.

18:15 uur
Op een gezellige locatie in de regio Utrecht staat het diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
· tomatensoep
· Wienerschnitzel 
· vanille ijs met slagroom
Heeft u liever een ander menu, een BBQ buffet of een live cooking buffet inclusief drankjes Hollandse Bar gedurende 2 uur? Ook dat kan; in dat laatste geval betaalt u een toeslag van ca. € 17,50 p.p.

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen  € 99,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
· 1 kopje koffie of thee met TV gebakje
· entree Beeld & Geluid
. lunch met kroket en drankjes als beschreven
· entree Amsterdam Dungeon
. vrije tijd Amsterdam
. drie gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

foto 2: © Studio Gemini
foto 5 : © Daria Scagliola en Stijn Brakkee

foto 6: © Beeld & Geluid afdeling marketing
foto 7,8 & 9 © © Merlin Entertainment