Beleef de magie in Disneyland Parijs!

05:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Frankrijk.

In verband met de rijtijdenwet zal er onderweg een stop gemaakt worden van ca. 45 minuten. Uw chauffeur stopt dan bij een locatie waar men even de benen kan strekken, naar het toilet kan, een broodje of snack kan kopen etc.

Eventueel kunnen wij in die tijd ook zorgen voor een ontbijtbuffet op een mooie locatie; dit kost ca. € 13,00 per persoon (kinderen t/m 11 krijgen korting) en ziet er als volgt uit: diverse soorten broodsoorten, roerei en gekookte eieren, croissants, boterkoekjes, koude vleeswaren, kaas, boter, koffie, thee, fruitsap, melk, fruit, yoghurt.

10:30 uur
U bent inmiddels bij Disneyland aangekomen waar de chauffeur u uit laat stappen op de parkeerplaats en waar u de rest van de dag vrij bent! Voor de chauffeur(s) zorgen wij voor een dagkamer (verplicht) en de maaltijden; deze kosten zijn al verrekend in de onderstaande prijzen per persoon.

Openingstijden Disneyland Parijs; deze variëren per datum dus vraag ons om de exacte tijden:
Studiopark van 10 – 20 uur
Disneyland Park van 10 – 22 uur
Disney Village is nog open nadat de beide parken gesloten zijn en hier kunt u nog terecht voor een hapje en of een drankje; evenals in de bar van een aantal Disneyhotels. Voor wat betreft de shows, parades etc.; op de dag zelf, is er bij aankomst voor iedereen een plattegrond met daarop de tijden van de diverse shows ets. voor die dag.

Disneyland bestaat uit 2 parken die u beiden kunt bezoeken op 1 dag (kiest u voor ticket voor 2 parken/1 dag, dan betaalt u een toeslag van ca. € 20,00 per persoon).

Disneyland Parijs
De magische wereld van sprookjes en helden! Deze wereld vol betovering is een belevenis voor jong en oud.
Zodra u Disneyland Parijs binnenkomt heeft u het gevoel dat u zich in het verleden bevindt, in een levendig Amerikaans stadje. Beleef het Wilde Westen uit de vorige eeuw, met alle helden uit die tijd, cowboys
, indianen en goudzoekers. Keer terug naar de tijd dat u kind was en genoot van alle fantastische sprookjes. Laat u meeslepen door een wervelwind van plezier!
Disneyland Paris; een droom die u met open ogen moet beleven!

Walt Disney Studios Park
Hier neem je een kijkje achter de schermen van de fascinerende wereld van film, televisie, animatie en entertainment. Stap binnen in de studiowereld, ga op in de actie en laat je fantasie op hol slaan! Lach, applaudisseer en geniet van Disneys eerbetoon aan Hollywood. Het Studiopark ligt naast het bestaande park maar is wel kleiner. Wilt u het bij 1 park laten; wat wij u wel willen aanraden want zelfs dat is al veel voor 1 dag; dan kunt u het best voor Disneyland kiezen. De toeslag voor een 2 parken pas is ca. € 20,00 p.p.

Eten en Drinken
U gebruikt de maaltijden in het park op eigen gelegenheid; uiteraard mag men zelf ook eten en drinken meenemen want de prijzen liggen wel wat hoog in het park. Een flesje fris van een halve liter kost ca. € 4,50 p.p. en een patatje met hamburger en fris gaat richting € 15,00 p.p. Er zit ook een Mac Donalds in Disney Village; een soort uitgaansdorp met veel winkels en restaurants dat voor de entree zit van beide parken zit; hier kan men relatief het voordeligst eten maar ook deze prijzen liggen wat hoger dan bij bijvoorbeeld de normale Mac Donalds!

Wij raden u aan om uw gasten op eigen gelegenheid te laten lunchen want ga je dit samen doen dan neemt dat ook veel tijd in beslag.

TIP:
Geef uw gasten een maaltijdcoupon die men in kan wisselen voor lunch of diner, op diverse locaties in het park en in Disney Village! (Fastfood en zelfbediening).
Deze coupon is goed voor 1 hoofdgerecht, 1 bijgerecht, 1 dessert en 1 drankje en kost ca. € 16,00 p.p. voor volwassenen en kinderen t/m 11 jaar betalen ca. € 9,00 p.p. Er zijn ook andere coupons verkrijgbaar; vraag ons naar de mogelijkheden!

21:00 uur
Vertrek vanaf de parkeerplaats naar Nederland. Onderweg wordt er nog een stop van 45 minuten gemaakt.
De vertrektijd naar Nederland worden aangepast al moet er wel rekening worden gehouden met de rijtijdenwet; de bus dient minimaal 9 uur aaneengesloten stil te hebben gestaan.

02:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
80 – 90 personen € 97,50 per persoon (dubbeldekker)
Korting kinderen 3 t/m 11 jaar € 5,00  per persoon. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis maar tellen niet mee bij het bepalen van de reissom. Uiteraard zijn andere aantallen variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Eventuele parkeergelden zijn niet inbegrepen maar zijn er in principe ook niet. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Let op: de ticketprijzen variëren per datum; wij vragen graag de exacte prijs voor u na!

Deze prijs is inclusief:
*
Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, airco, dvd & toilet
* Entree Disneyland Park gedurende 1 dag
* Verzorging van de chauffeur: 1 persoons kamer & maaltijden
* Belgische belastingen
* Franse belastingen en tolgelden