Beleef de magie in Disneyland Parijs!

05:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Frankrijk.

In verband met de rijtijdenwet zal er onderweg een stop gemaakt worden van ca. 45 minuten. Uw chauffeur stopt dan bij een locatie waar men even de benen kan strekken, naar het toilet kan, een broodje of snack kan kopen etc.

Eventueel kunnen wij in die tijd ook zorgen voor een zeer uitgebreid ontbijtbuffet op een mooie locatie; dit kost ca. € 24,00 per persoon (kinderen t/m 11 krijgen korting) en ziet er als volgt uit: diverse soorten broodsoorten, roerei en gekookte eieren, croissants, boterkoekjes, koude vleeswaren, kaas, boter, koffie, thee, fruitsap, melk, fruit, yoghurt.

11:00 uur
U bent inmiddels bij Disneyland aangekomen waar de chauffeur u uit laat stappen op de parkeerplaats en waar u de rest van de dag vrij bent! Voor de chauffeur(s) zorgen wij voor een dagkamer (verplicht) en de maaltijden; deze kosten zijn al verrekend in de onderstaande prijzen per persoon.

Openingstijden Disneyland Parijs; deze variëren per datum dus vraag ons om de exacte tijden:
Studiopark van 10 – 20 uur
Disneyland Park van 10 – 22 uur
Disney Village is nog open nadat de beide parken gesloten zijn en hier kunt u nog terecht voor een hapje en of een drankje; evenals in de bar van een aantal Disneyhotels. Voor wat betreft de shows, parades etc.; op de dag zelf, is er bij aankomst voor iedereen een plattegrond met daarop de tijden van de diverse shows ets. voor die dag.

Disneyland bestaat uit 2 parken die u beiden kunt bezoeken op 1 dag (kiest u voor ticket voor 2 parken/1 dag, dan betaalt u een toeslag van ca. € 22,00 per persoon).

Disneyland Parijs
De magische wereld van sprookjes en helden! Deze wereld vol betovering is een belevenis voor jong en oud!
Zodra
u Disneyland Parijs binnenkomt heeft u het gevoel dat u zich in het verleden bevindt, in een levendig Amerikaans stadje. Beleef het Wilde Westen uit de vorige eeuw, met alle helden uit die tijd, cowboys, indianen en goudzoekers. Keer terug naar de tijd dat u kind was en genoot van alle fantastische sprookjes. Laat u meeslepen door een wervelwind van plezier! Disneyland Paris; een droom die u met open ogen moet beleven!

Walt Disney Studios® Park
Hou je van films? Beleef ze zelf!
Altijd al willen weten hoe de magie van het witte doek tot stand komt? In het Walt Disney Studios® Park neem je een kijkje achter de schermen! Stap met het hele gezin in de wereld van camera’s, spotlights en de meest geweldige verhalen. Geniet van daverende attracties en shows in het gezelschap van allerlei Disney Figuren.
Wie van film houdt, mag dit niet missen!

Eten en Drinken
Men mag zelf eten & drinken meenemen en dat is ook aan te raden want de prijzen voor eten en drinken zijn hoog in beide parken. Er zit ook een Mac Donalds in Disney Village; dit is een soort uitgaansdorp met veel winkels en restaurants dat zich net buiten het park bevindt. Hier kun je relatief het voordeligst eten maar ook deze prijzen liggen hoger dan bij de reguliere Mac Donalds.
Wij raden u aan om uw gasten op eigen gelegenheid te laten lunchen want ga je dit samen doen dan neemt dat toch veel tijd in beslag. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een maaltijdcoupon die men in kan wisselen voor lunch of diner, op diverse locaties in het park en in Disney Village! (Dat zijn alleen Fastfood- en zelfbediening-restaurants).
Deze coupon is goed voor 1 hoofd-gerecht, 1 bijgerecht, 1 dessert en 1 drankje en kost ca. € 18,00 p.p. voor volwassenen en kinderen t/m 11 jaar betalen ca. € 10,00 p.p.
Verder is er nog de keuze voor het ‘All you can eat’ buffet; daarbij is 1 drankje (fris) inbegrepen en de prijs voor volwassenen is dan ca. € 42,50 p.p. en voor kinderen t/m 11 jaar betaal je ca. € 25,00 p.p.

21:00 uur
Vertrek vanaf de parkeerplaats naar Nederland. Onderweg wordt er nog een stop van 45 minuten gemaakt.
De vertrektijd naar Nederland kan worden aangepast al moet er wel rekening worden gehouden met de rijtijdenwet; de bus dient minimaal 9 uur aaneengesloten stil te hebben gestaan vanaf het moment dat de chauffeur op zijn slaapadres is, dus komt u ’s morgens om wat voor reden dan ook later aan, dan vertrekt u ook later.
Dagje Uit is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen en kosten die hierdoor zouden kunnen ontstaan.

02:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
80 – 90 personen € 128,50 per persoon (dubbeldekker)
Korting kinderen 3 t/m 11 jaar € 6,00 per persoon. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis maar tellen niet mee bij het bepalen van de reissom: zij hebben wel een eigen stoel in de bus en krijgen daarom een korting van ca. € 78,00 p.p. Uiteraard zijn andere aantallen variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Eventuele parkeergelden zijn niet inbegrepen maar zijn er in principe ook niet. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.
Let op: de ticketprijzen variëren per datum; wij vragen graag de exacte prijs voor u na!

Deze prijs is inclusief:
*
Vervoer per luxe dubbeldekker voorzien van bar, airco, dvd & toilet
* Entree Disneyland Park gedurende 1 dag
* Verzorging van de chauffeur: 1 persoons kamer & maaltijden
* Belgische belastingen
* Franse belastingen en tolgelden