Boottocht Land van Heusden & Altena

08:30 uur
Onze chauffeur staat voor in de regio, met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Nadat uw gasten zijn ingestapt vertrekt u naar Brabant.

10:00 uur
Vaar mee langs historische plaatsen en sfeervolle vestingstadjes, bewonder beeldbepalende monumenten waarvan de roem tot ver over de grens reikt en geniet vooral van het fraaie Brabantse landschap. Dat zijn de ingrediënten van deze bijzondere rondvaart!

Tijdens de rondvaart ontdekt u een prachtig stukje natuur gecombineerd met een eeuwenoude historie. We varen over de Maas richting de oude vestingstad Heusden. Al snel zult u genieten van de mooie vergezichten over de polderlandschappen en uiterwaarden. Kort na vertrek serveert men een kopje koffie/thee met heerlijk gebak. De heerlijke broodlunch waar u aan het eind van de ochtend op getrakteerd wordt, belooft een culinair hoogstandje dat ook nog eens spectaculair gepresenteerd wordt.

Dokter Tinus
We vervolgen onze tocht langs de mooiste Brabantse en Gelderse landschappen. Over bijzonder oude en nieuwe rivieren passeren we plaatsen en monumenten – onder meer het bijzondere kasteel Slot Loevestein – met elk hun eigen historie waar we u onderweg graag meer over vertellen. Een speciale vermelding verdient natuurlijk Woudrichem, dat sinds enkele jaren onlosmakelijk verbonden is aan de populaire tv-serie Dokter Tinus. Wanneer we Woudrichem zijn gepasseerd, vervolgen we onze tocht door de smalle ‘Biesboschsluis’ waarna we het Nationaal Park de Biesbosch binnenvaren. Hopelijk is het weer ons goed gezind, staat de zon stralend aan de hemel en kunt u plaatsnemen op het luxe zonnedek. Stap aan boord en zet koers richting het Land van Heusden en Altena. Vaart u mee?

Deze dagtocht is ook ideaal voor grote gezelschappen; wij kunnen in dat geval de boot ook voor u afhuren en de tocht/tijden aanpassen. Bent u met een kleinere groep dan kunnen er ook andere gasten aan boord zijn maar uiteraard zit u wel altijd met uw eigen gezelschap bij elkaar!

16:00 uur
Uw chauffeur staat klaar om u weer naar huis te brengen. Indien gewenst is het ook mogelijk de dag af te sluiten met een lekker diner of buffet; vraag ons naar de prijzen en de mogelijkheden!

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.   

Prijsindicatie
45 – 60 personen € 82,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* kopje koffie of thee met vers gebak
* prachtige boottocht van 6 uur als beschreven
* heerlijk en uitgebreid broodbuffet inclusief koffie, thee en melk
* verzorging van de chauffeur

Banner + foto 1,2 en 3 persfoto Zilvermeeuw