Lunchcruise met Klederdrachtshow

09:30 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco en toilet richting Urk.

10:30 uur
In Urk aangekomen ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een mooie rondvaart langs prachtige natuurgebieden met vele eilandjes en watervogels.

Het passagiersschip is rolstoeltoegankelijk, heeft een rolstoellift en rolstoeltoilet en een grote capaciteit tot ca. 175 personen.  Er is een ruim buitendek en voor de passagiers zijn er tijdens de rondvaart een aantal verrekijkers beschikbaar. De rederij is een echt familiebedrijf en schipper Riekelt zal u onderweg van alles vertellen over het uitzicht en over Urk, en ervoor zorgen dat u terug kunt kijken op een prachtige dag! Onze chauffeurs kunnen uw gasten vlakbij de boot uit laten stappen.

11:00 uur 
Tijdens de tocht wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht dus bij vertrek van de boot staat er voor iedereen koffie of thee met een plak cake klaar.

12:00 uur
Tijd voor de Urker lunch; een heerlijke plate met salade, frites en vers gebakken kibbeling. Hierbij zijn geen drankjes inbegrepen.
Heeft u liever een koffietafel (diverse soorten brood, bolletjes, kaas, vleeswaren, boter, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee) met een kroketje? Ook dat kan!
In dat geval betaalt u een toeslag van ca. € 1,50 per persoon.

Na de lunch is het tijd voor een leuke klederdrachtshow aan boord van de boot.  De klederdrachtgroep laat u alle facetten zien van de Urker klederdracht en vertelt over de betekenis; hoe leuk is dat?

Tussen de bedrijven door wordt er een kopje koffie of thee met cake geserveerd en uiteraard kunt u ook nog wat voor eigen rekening gebruiken.

15:30 uur
U bent terug in Urk waar de chauffeurs klaar staan om u in te laten stappen. Wilt u nog even rondkijken in Urk? Ook dat kan! Ook is het mogelijk om nog een bezoek aan de Visafslag te brengen, het Museum of een mooie wandeling met gids door Urk te maken; de zogenaamde Ginkiestocht. Deze duurt ca. 75 minuten en kost ca. € 7,00 per persoon.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE
45 – 62 personen  € 69,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar voorzien van airco en toilet
* kopje koffie of thee met cake
* warme lunch als beschreven (excl. drankjes)
* klederdrachtshow
* verzorging van de chauffeur

Wij kunnen eventueel ook een boottocht Urk – Enkhuizen (1,5 uur enkele reis) aanbieden en dan zijn de mensen in Enkhuizen een uurtje of 2 vrij (men kan ook naar het Zuiderzeemuseum/entree is dan ca. € 15,00 p.p.)