Brugge; Venetië van het Noorden

09:30 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet, richting  België. Indien gewenst gebruikt u onderweg een kopje koffie met gebak in de buurt van Breda (kosten ca. € 5,75 p.p.) Het is ook mogelijk de koffie met bijvoorbeeld een gevulde koek aan boord van de touringcar te gebruiken (ca. € 3,00 p.p.).

12:30 uur
Verwachte aankomst in Brugge waar uw gezelschap uitstapt op de grote bus parkeerplaats waarvandaan u in ca. 10 minuten naar het lunchadres wandelt.

12:45 uur
Bij de lokale bierbrouwerij staat een goed verzorgd lunchbuffet voor u klaar: buffet met fijne vleeswaren bestaande uit Vlaamse Gandaham, Brugse Zot bierpaté met uien confijt, kippewit, varkensgebraad, rijke tonijnsalade, gevulde scharreleitjes, rauwkost en sausjes, aardappelsalade, volkoren brood en boter. Voor ca. € 4,00 p.p. extra staan er kannen koffie, thee, melk en jus d’orange op tafel. Indien gewenst kunt u na de lunch nog een rondleiding door de brouwerij krijgen; kosten ca. € 11,00 p.p. inclusief 1 biertje!

13:45 uur
Na de lunch heeft u de rest van de middag vrij om te shoppen, musea te bezoeken etc. Uiteraard kunnen wij ook het middagprogramma voor u verzorgen!

* Wat dacht u bijvoorbeeld van het zintuiglijke chocolade-museum “Choco-Story”? Hier krijgt u een passend antwoord op al uw ‘chocoladevragen’ en dompelt u onder in de boeiende 2500 jaar geschiedenis van het heerlijke goedje. Dit is dé plek om enthousiast te ruiken, kijken en ……….. proeven! Zo zie je hoe chocolade wordt gemaakt en kun je smullen van de vele in huis gefabriceerde chocoladecreaties. Entree ca. € 7,50 p.p. U kunt dit museum ook leuk combineren met het Frites Museum; in dat geval betaalt u ca. € 11,50 p.p.

* Er is ook een leuke ‘chocoladewandeling’ incl. bezoek aan het museum; Er is een parcours uitgezet langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad die verbonden zijn met chocolade. Met dit boekje in de hand, wandel je langs de mooiste plekjes van Brugge en stop je onderweg naar keuze bij 3 van de 10 deelnemende chocolatiers waar je heerlijk kunt proeven, snuiven of iets kan drinken. Je kan bovendien afsluiten met een bezoek aan het boeiende chocolademuseum, Choco-Story. Kosten ca. € 16,00 p.p.

* Ook kunnen wij een mooie ca. 30 minuten durende rondvaart in open bootjes voor u reserveren. Onderweg krijgt u uitleg van de schipper. Helaas is de rondvaart in december niet mogelijk. Kosten ca. € 9,= p.p.

* Verder zijn er diverse stadswandelingen van ca. 1,5 uur – 2 uur o.l.v. een ervaren gids te reserveren. (u kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld het thema architectuur, historie etc.). Kosten ca. € 95,= per gids /maximaal 15 personen per gids.

18:45 uur
Op een gezellige locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
· groentesoep
· kalkoenschnitzel met champignonsaus 
· Dame Blanche

Een keuze diner is ook mogelijk:
· tomaten – of groentesoep
· Argentijnse biefstuk met pepersaus of zalmfilet met dillesaus
· IJs met warme kersen en slagroom
Toeslag voor dit menu is ca. € 4,50 p.p.
Uiteraard is een ander diner of geen diner, een andere locatie of bijvoorbeeld een BBQ of live cooking buffet ook mogelijk; vraag ons naar de mogelijkheden!

TIP:
Wilt u de dag in stijl afsluiten dan bieden wij u in het weekend een geweldige Middeleeuwse thema avond aan in Brugge waarbij show, diner en drank is inbegrepen. In dat geval betaalt u een toeslag van ca. € 45,= p.p. en daar komt dan ook nog extra bushuur bij omdat u later thuis bent. De avond duurt van 19.00 uur – 22.15 uur. Meer info op aanvraag.

21:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 71,50 per persoon
45 – 62 personen € 67,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
· goed verzorgd lunchbuffet als beschreven
· bezoek aan Brugge (excl. eventuele entreegelden)
· 3 gangen diner (excl. drankjes)
· Belgische Belastingen
· verzorging van de chauffeur