Dafje In Dafje Uit in Giethoorn

09:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u naar Giethoorn.

10:30 uur
In Giethoorn aangekomen wordt u op een gezellige locatie ontvangen met koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:00 uur
Na de uitleg en de indeling (er gaan 4 personen in 1 Daf) is het tijd om Giethoorn te ontdekken vanaf het water en met de Hollandse Daf!

Lekker Toeren:
50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte Oudhollandse personenauto. Een stoet, met pientere pookjes staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur!

Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap. Tijdens de puzzelrit dient u diverse vragen te beantwoorden om zo met uw team de meeste punten te kunnen scoren.  Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

Vanaf het water:
In de kop van Overijssel, in het centrum van het natuurreservaat, ligt het dorpje Giethoorn. Het karakteristieke dorpsbeeld van Giethoorn wordt bepaald door de vele grachten, de typische hoge bruggetjes en de rietgedekte boerderijen. Ook vaart u door schitterende natuurgebieden. U kunt kiezen voor een fluisterboot, een sloep, een kano of het karakteristieke vaartuig de Gieterse punter.

Het programma ziet er deze dag als volgt uit:
11:00 uur
aanvang Dafjestour inclusief picknickmandje met versnapering voor onderweg
13:00 uur
Pauze met royale koffietafel incl. soep en kroket, diverse broodsoorten, beleg, koffie en thee etc.
14:00 uur
Aanvang fluisterbootvaren, zeilpunteren, kanoën of sloepvaren
16:00 uur
Prijsuitreiking inclusief Dafbokaal inclusief 1 consumptie (dit kunt u uiteraard uitbreiden met een extra drankje, bittergarnituur etc.)

16:30 uur
Vertrek naar uw dinerlocatie.

17:15 uur  
U kunt 2,5 uur genieten van heerlijke internationale buffetten met gerechten die al klaar zijn of die speciaal voor u in de wok of op de plaat vers worden bereid! Dat is genieten van een keur aan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten! Gedurende 2,5 uur zijn ook alle non- alcoholische drankjes inbegrepen en voor bijvoorbeeld bier en wijn betaalt u dan ca. € 1,00 per glas.
Men heeft hier aparte ruimtes beschikbaar voor gezelschappen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een drie gangen diner (korting ca. € 14,00 p.p./excl. drankjes) of een andere locatie; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 118,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie/thee en gesorteerd gebak
* Dafjestour inclusief puzzeltocht met vragen onderweg en een mandje met versnaperingen
* lunch met soep en kroket als beschreven
* fluisterboot varen of punteren (kan ook met zeil punteren)
* prijsuitreiking incl. 1 consumptie
* live cooking dinerbuffet 2,5 uur incl. drankjes zonder alcohol als beschreven
* verzorging van de chauffeur