Dagje Sfeervol & Bruisend Parijs

04:00 uur
Vertrek uit de regio. (Dit kan uiteraard ook eerder of later). Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Parijs. In verband met de rijtijdenwet dient u onderweg minstens één stop van 45 minuten te maken. Wij raden u aan deze stop rond een uur of 6 in België te maken zodat u daar tevens van een uitgebreid ontbijtbuffet gebruik kunt maken: diverse soorten brood en broodjes, boterkoekjes, mini croissants, diverse soorten zoetwaren, diverse vleeswaren, ei en koffie, thee, melk en vruchtensap naar believen. Kosten ca. € 11,= per persoon.
Wij kunnen overigens ook voor ontbijtpakketten zorgen. (vanaf ca. € 9,50 p.p)

10:45 uur
Verwachte aankomst in Parijs waar de chauffeur uw gezelschap afzet op een centrale plek in het centrum. Hiervandaan kan iedereen op eigen gelegenheid de stad bekijken. Te voet of per metro! Uiteraard kunnen wij deze dag ook verder voor u invullen zodat u een gezamenlijk programma heeft. In dat geval kunnen we bij aankomst een bezoek brengen aan de bekende kunstenaarswijk Montmartre waar men eerst een kleine 2 uur de tijd heeft om op eigen gelegenheid rond te kijken. Uiteraard kunnen we ook op een ander punt beginnen, bijvoorbeeld in de bekende Joodse wijk Marais, bij het Louvre of de Eiffeltoren; ALLES IS MOGELIJK!

Fietsen met een gids (ca. € 28,50 p.p.), wandelingen door het Riool, architectuurtochten, bezoek aan Versailles, musea bezoeken, stadstoer met een Nederlandse gids etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in een programma inclusief excursies dan maken wij graag een voorstel op maat! Indien gewenst kunt u ook een leuke rondvaart over de Seine maken waarbij u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad passeert, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre etc. Aan boord wordt via een Engels- en Duitstalige band uitleg gegeven. Kosten ca. € 9,= p.p.
Het vertrekpunt is in de buurt van de Eiffeltoren en goed bereikbaar per metro.

18:00 uur
U gebruikt het diner bij een sfeervolle typisch Parijse Bistro in de bekende studentenwijk Quartier Latin waar iedereen op eigen gelegenheid naar toe komt.

Hier gebruikt u een prima 5 gangen diner inclusief de beschreven drankjes. Ook zal er gezellige live muziek aanwezig zijn. Het menu deze avond ziet er als volgt uit:
glaasje Kir
* Franse uiensoep of 6 slakken in kruidenboter of garnalencocktail of boerenpaté
   of
een vissalade
* zalmfilet of kalkoen biefstuk met tarragon saus of kipfilet in wijnsaus of
   rundvlees
in rode wijnsaus of geroosterd kalfsvlees
* kaasplankje
* vanille / rode bessen ijs of chocolade mousse of verse fruit cocktail of appeltaart
   of sorbetijs

Tevens zijn rode- en witte tafelwijn, fris en water inbegrepen.
Wilt u liever op eigen gelegenheid dineren dan krijgt u een korting van ca. € 32,= per persoon.

20:30 uur
Vertrek richting Nederland.

02:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen  € 85,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Alle vermelde prijzen zijn exclusief eventuele parkeergelden.
Let op: iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe touringcar met airco, bar en toilet
· bezoek aan Parijs
· 5 gangen keuze diner incl. muziek & drankjes als vermeld
· verzorging van de chauffeur (dagkamer en maaltijden)
· diverse buitenlandse belastingen en tolgelden