De Bollen & Koninklijk Den Haag

09.30 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u naar de Bollenstreek.

10:30 uur
In de Bollenstreek aangekomen staat op een gezellige locatie een kopje koffie of thee en appelgebak al voor u klaar. Na de koffie nemen uw gasten weer plaats in de bus en is het tijd voor een mooie tocht door de Bollenstreek. Uw chauffeur én een deskundige gids nemen u mee langs de leukste plekjes en vertellen honderduit!

12:45 uur
Uw rondrit eindigt in Den Haag waar op een gezellige locatie een lekkere lunch voor u klaar zal staan: kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk (2x). Na de lunch hebben uw gasten vrije tijd en kan men even uitwaaien op het strand en of de Boulevard of, als het weer wat minder is, genieten van de leuke winkeltjes in de Palace Promenade (overdekt)! Uiteraard is een bezoek aan bijvoorbeeld Madurodam of het Omniversum ook mogelijk.

15:30 uur
Uw chauffeur staat weer klaar om u mee te nemen voor de ‘’ROYAL TOUR’’! Een prachtige rondrit door Den Haag onder leiding van deskundige gidsen, die u meenemen voor een ca. 1,5 uur durende tocht waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, het woonhuis van Prinses Beatrix en ook wordt de rest van Den Haag niet vergeten!

17:00 uur
Nadat de gids is uitgestapt brengt de chauffeur u terug naar huis; uiteraard kunt u de dag nog afsluiten met een diner, bijvoorbeeld:
*Tomatengroentesoep
* Kipfilet Hawaï met kerriesaus, verse groenten, patat frites en een frisse salade
* Vanille ijs met slagroom
In dat geval bent u ca. 2 uur later thuis en betaalt u een toeslag van ca. € 24,50 per persoon voor het diner en ca. € 120,00 voor 2 uur extra bushuur.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; uw gasten hebben de tijd om uit te stappen; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 65,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of een variatie op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* kopje koffie of thee met appelgebak
* leuke tocht door de Bollenstreek o.l.v. deskundige gids
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* vrije tijd Scheveningen
* koninklijke tour per bus o.l.v. deskundige gids
* verzorging van de chauffeur