De humoristische Krakelingenshow

10:00 uur
Onze luxe touringcar staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting de Veluwe. Uiteraard kunnen rollators of opvouwbare rolstoelen gewoon mee in de bagageruimte.

11:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij een gezellige locatie waar om 12 uur een lekkere koffietafel in buffetvorm voor u klaar zal staan: kroket, verschillende soorten brood, luxe kadetjes, knäckebröd, beschuit en roggebrood, diverse soorten vleeswaren, koffie, thee, melk, karnemelk en zoetwaren! Wilt u de lunch liever aan tafel hebben dan betaalt u een toeslag van € 1,00 p.p.            

13:15 uur
Tijd om weer verder te gaan; vertrek naar Hattem.
Wilt u de lunch liever in Hattem gebruiken, zodat u maar 1 x in- en uit hoeft te stappen dan kan dat ook maar de lunch is hier wel wat duurder; het scheelt ca. € 3,00 p.p.

13:45 uur
In Hattem aangekomen stapt u uit op de grote bus parkeerplaats (er mag geen bus het centrum in) en loopt u in een paar minuten naar het Bakkerijmuseum waar u rond 14 uur hartelijk wordt ontvangen.

Hier wordt uw gezelschap verdeeld in 2 groepen (bent u met max. ca. 50 gasten dan hoeft de groep niet gesplitst te worden); Terwijl groep 1 vast gaat rondkijken in het museum gaat groep 2 genieten van de unieke en bijzonder amusante ‘Krakelingenshow’; het lijkt bijna op een conference! Tijdens de geweldig leuke show laat de bakker u in een demonstratie zien hoe het allemaal wel en vooral ook niet moet…. én wat de betekenis is achter allerlei tradities die met brood en gebak te maken hebben. Een buitengewoon leuke belevenis!

Na ca. 45 minuten wordt er dan van programma gewisseld. In het museum waant u zich in een oude bakkerij van vroeger; er wordt zelfs regelmatig gebakken in de ouderwetse takkenbossen oven!
Kortom, een erg leuk museum waar u heerlijk de tijd heeft om rond te neuzen en dat geldt ook voor het bijhorende winkeltje!

Mensen met een Museumjaarkaart hebben op vertoon van de kaart gratis entree; deze korting van ca. € 5,50 p.p. wordt op de eindnota met u verrekend

U sluit uw bezoek aan het museum af met een kopje koffie of thee en een reuze krakeling! 

Extra informatie:
De ‘Krakelingenshow’ en de horeca- en ontvangstruimtes zijn rolstoelgeschikt. Het museum zelf is voor ca. 50% toegankelijk voor rolstoelen en rollators vanwege de diverse trapjes in het gebouw maar desondanks nog zeer de moeite waard!

16:15 uur
Vertrek huiswaarts.
Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een diner; vraag ons naar de mogelijkheden!

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; u heeft de tijd om uit te stappen; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 54 personen € 53,00 per persoon
55 – 62 personen € 51,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met faciliteiten
* goed verzorgd lunchbuffet met een kroket en drankjes als beschreven
* 1 kopje koffie of thee en reuzenkrakeling
* entree Bakkerijmuseum & amusante Krakelingenshow
* verzorging van de chauffeur