De humoristische Krakelingenshow

10:00 uur
Onze luxe touringcar staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting het Bakkerijmuseum!
Uiteraard kunnen rollators of opvouwbare rolstoelen gewoon mee in de bagageruimte.

11:45 uur
In Hattem aangekomen stapt u uit op de parkeerplaats (de bus mag het dorp niet in) en loopt u in ca. 5 minuutjes naar het Bakkerijmuseum waar u wordt verwelkomd met een heerlijke ‘bakkerslunch’: gesorteerde bruine bolletjes met kaas, en komijnekaas, gesorteerde witte bollen met ham en rookvlees, een snee suikerbrood, een snee krentenwegge en 1 kopje koffie, thee of melk.

13:00 uur
Na de lunch heeft u de tijd om het museum te bezoeken; u waant zich in een oude bakkerij van vroeger; er wordt zelfs regelmatig gebakken in de ouderwetse takkenbossen oven! Kortom, een erg leuk museum waar u lekker rond kunt neuzen en dat geldt ook voor het bijhorende winkeltje! De ‘Krakelingenshow’ en de horeca- en ontvangstruimtes zijn rolstoelgeschikt. Het museum zelf is voor ca. 50% toegankelijk voor rolstoelen en rollators vanwege de diverse trapjes in het gebouw maar desondanks nog zeer de moeite waard!

14:15 uur
U wordt verwacht in het ‘Theater’! Tijd voor de unieke en bijzonder amusante Krakelingenshow’; het lijkt bijna op een conference!
Tijdens deze geweldig leuke show laat de bakker u in een demonstratie zien hoe het allemaal wel en vooral ook niet moet…. én wat de betekenis is achter allerlei tradities die met brood en gebak te maken hebben. Een buitengewoon leuke belevenis!
Mensen met een Museumjaarkaart hebben op vertoon van de kaart gratis entree; deze korting van ca. € 8,50 p.p. wordt op de eindnota met u verrekend.

15:00 uur
U sluit uw bezoek aan het museum af met een kopje koffie of thee en appelgebak. 

15:45 uur
Vertrek huiswaarts.
Uiteraard kunt u ook nog even rondkijken in Hattem, en/of de dag afsluiten met een diner; vraag ons naar de mogelijkheden!

17:15 uur
Verwachte thuiskomst; u heeft de tijd om uit te stappen; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 39 personen € 65,00 per persoon
40 -44 personen  € 62,00 per persoon
45 – 50 personen 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* heerlijke bakkerslunch als beschreven incl. 1 koffie, thee of melk
* entree Bakkerijmuseum
* humoristische krakelingenshow ca. 45 minuten
* kopje koffie of thee met appelgebak
* verzorging van de chauffeur