De Jordaan & de Johan Cruyff Arena

08:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco, bar en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Amsterdam.

09:30 uur
In Amsterdam aangekomen staan op een leuke locatie in hartje Amsterdam,  2 kopjes koffie of thee met heerlijk appelgebak én slagroom voor u klaar. Na de koffie wandelt u in ca. 5-10 minuten naar de rondvaartboot aan het Damrak.

10:45 uur
U maakt een mooie rondvaart door de bekende grachten van Amsterdam. U vaart ca. 1 uur door de stad en over het IJ waarbij u uitleg krijgt middels een band.  Na de rondvaart wandelt u weer terug naar het restaurant voor de lunch.

12:30 uur
Tijd voor een lekkere lunch: kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, boter en 2 kopjes koffie of thee naar wens.

13:00 uur
Onze deskundige gidsen halen u af voor een leuke 2 uur durende wandeling door de Jordaan; 1 van de mooiste stukjes Amsterdam waar veel te zien is en ook heel veel over te vertellen valt! Er is een pauze inbegrepen in een gezellig kroegje maar drankjes zijn wel voor eigen rekening. Eventueel kunt u ook kiezen voor de ”hartje Mokum’’ toer (Rosse buurt, Jordaan en Grachtengordel) of de Wallen & de Jordaan in 1 toer!

TIP:
Een leuke fiets -toer met gids kan ook! In dat geval betaalt u een toeslag van ca. € 11,50 per persoon.

15:00 uur
Uw chauffeur haalt uw gasten weer op tegenover het CS/naast het Victoriahotel en brengt u naar de JOHAN CRUYFF ARENA.

15:30 uur
Deskundige gidsen nemen u hier mee voor een interessante en leuke rondleiding die ook voor de niet voetballiefhebbers zeer de moeite waard is! Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan Ajax, en andersom natuurlijk! World of Ajax biedt bezoekers de mogelijkheid om, juist op dagen dat Ajax niet speelt, het ultieme ‘Ajaxgevoel’ te beleven. De thuishaven van Ajax, de ArenA, tevens één van de grootste multifunctionele stadions van Europa, is een rondleiding meer dan waard.
Ervaren gidsen leiden u langs de diverse plekken in het stadion welke een unieke kijk bieden op o.a. de veelbesproken grasmat, het bijzondere schuifdak, de koninklijke loge etc. Natuurlijk wordt het Ajax Museum in de rondleiding ook meegenomen. De gids voert u door de meer dan 100-jarige geschiedenis van de ‘godenzonen’; historisch en recent audiovisueel materiaal, de cups en de prijzen, audiofragmenten, films en videobeelden laten u zien hoe een jongensdroom is uitgekomen. In het weekend zijn er geen tours met gidsen maar is er de zogenaamde self guided tour; na de ontvangst gaat u zelf met een plattegrond op pad en op bepaalde punten staan de gidsen die u van alles zullen vertellen maar die u natuurlijk ook vragen kunt stellen.

Uiteraard kunt u ook iets anders doen in plaats van een bezoek aan de ArenA! Wat te denken van een bezoek aan de Amsterdam Dungeon, de Heineken Experience, Adam Lookout, Madame Tussauds, Gassan Diamonds, het Rijksmuseum etc. Wij werken het graag voor u uit of kijk even bij onze andere Amsterdam arrangementen waar ook veel staat beschreven!

17:15 uur
Vertrek uit Amsterdam richting uw dinerlocatie.

18:00 uur
In de buurt van Ankeveen staat op een leuke locatie een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* tomatensoep
* varkenshaas met een zachte champignonsaus, diverse soorten groenten, aardappelgerechten en salade
* ijs met slagroom en nootjes
Uiteraard is een ander menu of buffet (bijvoorbeeld een stamppot-buffet van november/februari) ook mogelijk; suggesties op aanvraag.
De toeslag voor 2 drankjes: fris, bier, huiswijn, jenever en koffie of thee bedraagt ca. € 6,00 p.p.

TIP:
Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid live-cooking buffet, bijvoorbeeld in Breukelen.
De koks staan geheel tot uw beschikking om uw vis- of vleesgerecht à la minute te bakken of te grillen en uiteraard kunt u ook zelf uw wok gerecht samenstellen. Verder kunt u genieten van heerlijke voorgerechten, salades, seizoen gerechten als wild en asperges, een grill buffet en een uitstekend nagerechtenbuffet met o.a. schepijs, bavaroises, fruit, gebak etc.

Na al dit lekkers sluit u af met een lekkere café crème, cappuccino, koffie verkeerd, espresso of een kopje thee! Onbeperkt koffie, thee, frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen gedurende 3 uur. U kunt ook een eigen ruimte krijgen voor uw gezelschap; in dat geval betaalt u een extra toeslag van ca. € 5,00 per persoon (dus bovenop onderstaande toeslag).

Kiest u voor dit uitstekende buffet incl. drankjes in plaats van het 3 gangen diner varkenshaas zonder drankjes, dan betaalt u een toeslag van ca. € 21,50 per persoon.

20:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Foto 6 & 8 ©Twycer/Heineken Experience
Foto 7 ©Merlin Entertainment

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 101,00 per persoon
55 – 60 personen €   98,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco, bar en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* rondvaart Amsterdam ca. 1 uur
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* wandeling van ca. 2 uur met deskundige gidsen, inclusief pauze (excl. drankjes)
* entree, rondleiding Johan Cruijf ArenA
* drie gangen diner varkenshaas (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur