De Kaasmaker & de Glasblazer

10:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in de regio en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Utrechtse Heuvelrug.

12:00 uur
U bent inmiddels aangekomen op de prachtige en sfeervolle locatie waarin de kaasmakerij gevestigd is. Hier wordt u hartelijk ontvangen met een lekkere lunch: kroket, diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, boter en 2 kopjes koffie, thee of melk.

Tussen de bedrijven door is er een film en uitleg over het bedrijf te zien waarin u o.a. kunt volgen hoe de kaas gemaakt wordt die u natuurlijk ook mag proeven én u heeft nog de tijd om rond te kijken en een bezoek aan het kaas- & botermuseum te brengen waar u ook een kijkje kunt nemen in het leuke winkeltje en het minimuseum! Hier zult u vele indrukken van vroeger opdoen. Het museum geeft een beeld van boerderijgevels, een dorpsplein met straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht.

14:00 uur 
Daarna is het tijd om te genieten van de humoristische demonstratie van ras- entertainer én glasblazer Willem Buyse! Hij laat u in een wervelende show zien wat u met hitte en glas allemaal kunt doen! Ook zal hij gedurende de show enkelen van uitnodigen ook eens iets te blazen. Deze 1,5 uur durende show zal u boeien van de eerste tot de laatste minuut. Halverwege is er even een pauze waarin 2 kopjes koffie of thee met gebak geserveerd worden.

15:30 uur
Vertrek huiswaarts. (Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een lekker diner; u bent dan 2 uur later thuis en betaalt een toeslag van ca. € 15,00 p.p.)

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 39 personen  € 54,00 per persoon
40 – 49 personen  € 52,00 per persoon
50 – 62 personen  € 49,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* presentatie kaasmakerij inclusief proeverij
* wervelende show door de Glasentertainer
* Bezoek aan het leuke Kaasmuseum
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* verzorging van de chauffeur