De Linge, Leerdam & de Tingieterij

10:00 uur
Vertrek per luxe touringcar met airco en toilet richting de Betuwe.

11:30 uur
U wordt hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gebak bij de ambachtelijke tingieterij die beroemd is vanwege haar grote variëteit aan producten waaronder de schaal voor de landskampioen voetballen in de eredivisie, de “Johan Cruijff Trofee” en de beker van het Europees Kampioenschap voetbal. U krijgt op een leuke manier een uitgebreide uitleg en natuurlijk is er ook een demonstratie tingieten! Nadat er een vaasje van tin is gegoten wordt dit verloot onder uw gezelschap. Uiteraard kunt u ook nog vrijblijvend rondkijken in de showroom.

13:00 uur
Er staat een lekkere lunch voor u klaar: kop overheerlijke huisgemaakte groentesoep, 2 luxe belegde broodjes (wit&bruin), 1 Krentenbol, 1 stuk vers fruit (assortiment van verschillend fruit), verse melk  & Jus d’orange.

14:00 uur
Onze chauffeur brengt u via een mooie route naar Leerdam.

15:00 uur
Tijd voor een leuke 2 uur durende rondvaart over de rivier de Linge die dwars door de mooie Betuwe kronkelt! Uiteraard zit u gezellig met uw gezelschap bij elkaar maar er kunnen ook andere gasten aan boord zijn!

MPS Kroon van Leerdam is een modern salonschip waarvan de beneden salon rolstoeltoegankelijk is. Op MPS Kroon van Leerdam bevinden zich de toiletten allemaal op de etage waar zich de salon bevindt. Men bereikt de salon met een rolstoellift of via een trap met 3 treden. Deze salon biedt plaats aan ca. 60 gasten en eventuele overige gasten kunnen dan in de boven salon plaatsnemen die alleen bereikbaar is via een trap (ca. 14 treden). Het bovendek is alleen bereikbaar via een buitentrap. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een kopje koffie of thee onderweg met appelgebak a ca. € 6,25 p.p. Uiteraard kan men ook iets gebruiken voor eigen rekening!

17:00 uur
De boot meert weer aan en u vertrekt huiswaarts. Uiteraard is het mogelijk de dag af te sluiten met een diner; dat kan vanaf ca. € 20,00 p.p. Vraag ons naar de mogelijkheden!

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 72,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* entree en demonstratie Tingieterij
* lunch als beschreven
* rondvaart van 120 minuten Linge
* verzorging van de chauffeur