De Rozenkweker & de Vecht

09:45 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Uiteraard kunnen rollators of opvouwbare rolstoelen gewoon mee in de bagageruimte. Aansluitend vertrekt u richting Loosdrecht.

10:50 uur
Verwachte aankomst in Loosdrecht waar de boot al op u ligt te wachten.

11:00 uur
U maakt een mooie, ruim 3 uur durende, boottocht die u meeneemt over de Loosdrechtse Plassen, door de Mijndense Sluis naar de rivier de Vecht. U vaart door Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis en Breukelen. Juist langs dit gedeelte bevinden zich statige buitenhuizen en de romantische theekoepels uit de 17e en de 18e eeuw. Eventueel kunnen wij voor koffie of thee met gebak zorgen; kosten ca. € 5,75 p.p.

Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: diverse soorten brood wit en bruin, harde minibroodjes, croissants, achterham en salami, 2 soorten kaas, zoetbeleg, 1 kopje koffie of thee. Dit kunt u uitbreiden met een kopje soep a ca. € 2,75, saucijzenbroodje a ca. € 2,25 of een krentenbol a ca. € 1,00 p.p. Uiteraard kunnen er extra drankjes geschonken worden die dan achteraf aan u worden door belast of die u aan het eind van de vaart zelf afrekent.

Ter informatie: de boot is rolstoeltoegankelijk.

14:00 uur
De boot legt weer aan en onze chauffeur brengt u via een leuke route richting Aalsmeer.

15:15 uur
Bij de rozenkweker wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en cake (toeslag appelgebak is ca. € 1,50 en een 2e kopje koffie of thee kost ca. € 1,85 per persoon).

Na de koffie wordt de ene helft van uw gezelschap meegenomen voor de rondleiding en kan de andere helft alvast zelf rondneuzen. Na ca. 30 minuten wordt er van programma gewisseld. Men krijgt in de kas een leuke ca. 30 minuten durende presentatie waarna u zelf uiteraard ook nog rond kunt kijken in de kwekerij en de tropische tuin!

De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen! Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen. Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert. Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen.

16:30 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35  – 44 personen € 58,00 per persoon
45  – 62 personen € 56,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met faciliteiten
* rondvaart Loosdrecht & Vecht 3 uur
* goed verzorgde lunch als beschreven
* entree en rondleiding Tropische Rozentuinen
* 1 kopje koffie of thee met cake
* verzorging van de chauffeur