De Rozenkweker & de Vecht

09:45 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Uiteraard kunnen rollators of opvouwbare rolstoelen gewoon mee in de bagageruimte. Aansluitend vertrekt u richting Maarssen.

10:50 uur
Verwachte aankomst in Maarssen waar de boot al op u ligt te wachten.

11:00 uur
Tijd voor een prachtige toch over de Utrechtse Vecht!
De rederij beschikt over 2 boten en beide beschikken over een invalidenlift en aangepast toilet. De schippers van alle schepen zijn tevens uw gids aan boord en vertellen tijdens de rondvaart een aantal leuke wetenswaardigheden. De vaarroute voert langs het mooiste stukje van de Utrechtse Vecht met statige buitenhuizen en romantische theekoepels! Eventueel kunnen wij voor koffie of thee met appelgebak zorgen; kosten ca. € 6,75 p.p.

Tussen de middag staat er een lekker lunchbuffet voor u klaar: kopje soep, bruin en wit brood en diverse zachte bruine en witte broodjes, drie soorten vleeswaren, kaas en zoetwaren.
Verder is er vers handfruit, koffie, thee, melk. Er zijn diverse lunchmogelijkheden; van low budget tot exclusief; vraag ons naar de mogelijkheden!

14:00 uur
De boot legt weer aan en onze chauffeur brengt u via een leuke route richting Aalsmeer.

15:15 uur
Bij de rozenkweker wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en cake (toeslag appelgebak is ca. € 3,00 en een 2e kopje koffie of thee kost ca. € 2,85 per persoon).

Na de koffie wordt de ene helft van uw gezelschap meegenomen voor de rondleiding en kan de andere helft alvast zelf rondneuzen. Na ca. 30 minuten wordt er van programma gewisseld. Men krijgt in de kas een leuke ca. 30 minuten durende presentatie waarna u zelf uiteraard ook nog rond kunt kijken in de kwekerij en de tropische tuin!

De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen! Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen. Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert. Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen.

16:30 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
50  – 62 personen € 74,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met faciliteiten
* rondvaart Vecht 3 uur
* goed verzorgd lunchbuffet met soep als beschreven
* entree en rondleiding Tropische Rozentuinen
* 1 kopje koffie of thee met cake
* verzorging van de chauffeur