De Rozenkweker & mooi Amsterdam

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gezelschap heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Aalsmeer.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de rozenkweker waar u hartelijk wordt ontvangen met 2 kopjes koffie en ambachtelijk appelgebak. Na de koffie wordt u meegenomen voor een leuke rondleiding en presentatie die ca. 40 minuten duurt. Daarna kunt u lekker zelf rondneuzen in de kwekerij en de tropische tuin! Het kan zijn dat de groep wordt gesplitst; dan gaat eerst de ene helft mee met de uitleg en kijkt de andere helft zelf rond en na ruim een half uur wordt er gewisseld!
De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen! Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen.
Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert.

12:45 uur
Op een gezellige locatie staat de lunch voor u klaar: diverse soorten wit en bruin brood, ambachtelijke rundvlees kroket, drie soorten vleeswaren, Kaagse kaas, huzarensalade, gekookt ei en onbeperkt koffie, thee en melk. Uiteraard is een warme lunch ook mogelijk!

14:30 uur
In hartje Amsterdam aangekomen neemt de rondvaartboot u mee voor een leuke rondvaart door de bekende Amsterdamse grachten! Onderweg krijgt u natuurlijk uitleg over de stad en alle highlights die u passeert!

15:30 uur 
Na de rondvaart heeft u even een uurtje vrij om gezellig even de stad in te gaan; de rondvaart eindigt op het Rokin dus u loopt zo via Rokin of  Nieuwedijk naar de Dam en de Kalverstraat!

Wilt u liever iets met de hele groep doen
dan kan dat natuurlijk! Bijvoorbeeld een rondleiding door de ArenA (kosten ca. € 15,00 p.p.) of een bezoek aan Madame Tussauds (entree ca. € 18,00 p.p.) rondleiding bij Gassan Diamonds (GRATIS), bezoek aan de Molen van Sloten & het Kuiperijmuseum, Bezoek aan Artis (ca. € 20,00 p.p.) etc.

16:45 uur
Vertrek uit Amsterdam naar uw dinerlocatie.

18:15 uur
In Elburg aangekomen staat een uitstekend verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* groentesoep
* gesneden rollade of schnitzel of kipfilet, met gebakken aardappelen, frites, warme
groenten, salade, fruitsalade en mayonaise
* coupe vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom

Kiest u liever voor een buffet dan kan dat ook:
kop groentesoep, salade van de dag, appelcompote of stoofperen, rauwkostsalade, runderstoofpotje, cajun schotel, gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen, stokbrood en kruidenboter. Het dessert bestaat uit een coupe vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom. Kiest u voor het buffet in plaats van het 3 gangen diner, dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,00 p.p.  Drankjes Hollandse bar kosten op deze locatie ca. € 3,00 per stuk. U kunt de drankjes ook afkopen gedurende 2 uur/Hollandse bar a € 10,00 per persoon.

Uiteraard kunt u ook direct naar huis gaan en geen diner gebruiken; in dat geval bent u rond 18.00 uur thuis en krijgt u een korting van ca. € 17,50 per persoon

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 –54 personen € 84,50 per persoon
55 – 62 personen € 82,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* entree Rozenkwekerij incl. presentatie
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* rondvaart 1 uur Amsterdam
* vrije tijd Amsterdam 1 uur
* 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur