De Veluwse IJsselvallei & Vliegveld Teuge

09:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Deventer.

10:15 uur
Op een mooie locatie in een pittoresk dorpje vlakbij de IJssel wordt u hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak!

11:00 uur
Na de koffie staat gids Bert al klaar om u mee te nemen voor een prachtige én gezellige tocht door de mooie omgeving rondom de IJssel; onderweg hoort u natuurlijk allerlei wetenswaardigheden en leuke anekdotes!

13:00 uur
Terug op de locatie staat een lekkere lunch voor u klaar die bestaat uit een kroket, diverse soorten brood, diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee. Wilt u liever een uitgebreide brunch (met koude en warme gerechten; diverse soorten brood, kaas, vleeswaren, zoetwaren, roomboter, huisgemaakte tonijn salade, boerenomelet en een rundvleeskroket, koffie, thee en (karne)melk) dan kan dat tegen een toeslag van ca. € 4,25 p.p. Ook een warme, 3 gangen lunch is mogelijk voor een toeslag van ca. € 4,00 p.p. Vraag ons naar de mogelijkheden!

14:15 uur
Uw chauffeur staat weer klaar om u richting vliegveld Teuge te brengen.

Bij het vliegveld aangekomen stapt de gids aan boord van de bus en begint met een leuke uitleg over het ontstaan en de geschiedenis en hoe de huidige luchtvaart functioneert op Teuge. De bus rijdt o.a. over de taxibaan en stopt onderweg kort bij bijzonderheden. Uw gezelschap blijft gewoon aan boord van de bus. Na ca. 45 minuten eindigt u bij het gezellige restaurant waar u nog iets kunt gebruiken voor eigen rekening en kunt genieten van het weidse uitzicht op Vliegveld Teuge. Alles is op loopafstand.

Vliegveld Teuge
Midden op de Veluwe onder de ‘rook’ van Apeldoorn en tussen de mooie landelijke omgeving van Twello en Deventer ligt al sinds 1936 Vliegveld Teuge. Op 2 augustus 1945 landde hier de Koninklijke familie vanuit Canada na hun verblijf tijdens de Tweede Wereldoorlog. Prinses Juliana kwam samen met de prinsesjes Beatrix, Irene en Margriet in twee vliegtuigen weer voet op Nederlandse bodem zetten. Vliegveld Teuge is een gezellig en gastvrij vliegveld met een special ‘Kijkhoek’ en een prachtig uitzicht over het hele vliegveld. Laat u verrassen door een rondleiding over het vliegveld met verhalen en bezienswaardigheden van toen en nu.

16:00 uur
Vertrek huiswaarts. Wilt u de dag afsluiten met een heerlijk (Dekselse Pannetjes) diner dan kan dat vanaf ca. € 15,00 per persoon; vraag ons naar de mogelijkheden.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 53,50 per persoon
45 – 62 personen € 50,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 x koffie of thee met appelgebak
* mooie rondrit met deskundige gids Veluwse IJsselvallei
* koffietafel met kroket en drankjes als beschreven
* leuke rondleiding per bus vliegveld Teuge
* verzorging van de chauffeur