Elburg & Paleis het Loo

09:15 uur 
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, dvd en toilet staat voor; uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u om 09.30 uur richting Elburg.

10:45 uur
Verwachte aankomst in Elburg waar de boot al op u ligt te wachten om u mee te nemen voor een leuke rondvaart over het Veluwemeer.
Rond 1 uur vertrekt de boot; voor iedereen staat er een kopje koffie of thee met gesorteerd gebak klaar. Terwijl u geniet van de tocht kunt u gezellig met elkaar bijpraten!

12:15 uur
Er staat een goed verzorgde luxe lunch voor u klaar: kroket, diverse luxe soorten vers wit- en bruin brood, Deense luxe broodjes, diverse soorten kaas en vleeswaren, zoetwaren, roomboter en koffie, thee of melk naar wens. Uiteraard is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk; toeslag ca. € 5,00 p.p.

14:15 uur
In Apeldoorn aangekomen stapt u uit op de parkeerplaats en loopt u in ca. 5 minuten naar de Stallen en het Koetshuis en vandaar loopt u in ca. 15 minuten naar het onlangs gerestaureerde Paleis net zijn prachtige tuinen en stallen vol koninklijke oldtimers!

Paleis het Loo was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Het interieur toont o.a. 300 jaar bewoning door de Oranjes van Willem lll tot Wilhelmina. Het paleis en de tuinen zijn voor een groot deel in de 17e eeuwse staat teruggebracht. Een wandeling langs hoogspuitende fonteinen, tuinvazen en eeuwenoude bomen brengt u in koninklijke sfeer. 

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een leuke rondleiding in de tuinen of in de stallen/Koetshuis van 1 uur/ De kosten voor deze Paleistour/groepsrondleiding zijn ca. € 100,00 per gids / maximaal 15 gasten per gids. In het Paleis zijn geen rondleidingen mogelijk.

Extra informatie:
Om het Paleis te bezoeken moeten wij altijd van tevoren een starttijd reserveren (dat zou dan nu 11.15 uur zijn mits beschikbaar). Een leuke audiotour met uw eigen telefoon of tablet (wel een koptelefoontje meenemen!) is gratis. U kunt van tevoren de App van het Paleis downloaden en krijgt zo alle informatie die u wilt! Wilt u ter plaatse een leenapparaat gebruiken dan kost dat ca. € 2,00 p.p. en dit moeten wij ook van tevoren reserveren.

Voor mensen die wat slechter ter been zijn is er een pendeldienst van entreegebouw/stallen naar het paleis & de tuinen en weer terug (afstand is ca. 800 meter) met 2 x 9-persoons elektrokarren (ca. € 1 p.p. retour en op basis van beschikbaarheid). In het paleis zijn tevens liften aanwezig en er zijn een aantal aangepaste toiletten beschikbaar. U heeft hier de rest van de  middag de tijd om rond te kijken en eventueel nog iets te gebruiken bij 1 van de restaurants en/of een bezoekje aan de mooie winkel te brengen!

17:15 uur 
Vertrek huiswaarts. Wilt u liever nog een diner of buffet reserveren dan kan dat en bent u ca. 2 uur later thuis; vraag ons naar de mogelijkheden!

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen € 77,50 per persoon
55 – 62 personen € 75,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet voorzien van totaal 120 zitplaatsen
* kopje koffie of thee met gesorteerd gebak
* rondvaart Elburg ca. 50 minuten
* lunch als beschreven incl. kroket en drankjes
* entree Paleis het Loo incl. Stallen & Tuinen en audiotour via eigen telefoon (via de app)
* verzorging van de chauffeur