Genieten in Dierenpark Amersfoort

09.15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. U heeft de tijd om in te stappen en uiteraard kunnen eventuele rollators en opvouwbare rolstoelen mee in de bagageruimte. Aansluitend vertrekt u naar Amersfoort.

10:30 uur
In Amersfoort aangekomen stapt u uit op de bus parkeerplaats en loopt u richting het restaurant waar de koffie met gebak voor u klaar staat!

Na de koffie heeft u alle tijd om te genieten van deze prachtige dierentuin!
In Dierenpark Amersfoort zijn de dieren wel heel dichtbij! Bewonder de beer, duik op als een prairie-hondje en sta neus aan slurf met de olifanten. Je kunt hier niet alleen langs, maar zelfs boven, onder en tussen de dieren lopen! Midden in het bos stap je even een andere wereld binnen. Ga terug in de tijd in de Stad der Oudheid en ontdek krokodillen en tijgers. Of reis naar Afrika en tel de giraffen op de Savanne. In Dierenpark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur!

13:00 uur
Er staat een eenvoudige maar lekkere lunch klaar: zacht broodje kaas, zacht broodje kroket, vlaflip, kannen met koffie, thee, melk en sinaasappelsap op tafel.
De lunch is eventueel uit te breiden met een kopje soep a ca. € 3,25 p.p. En wilt u eens wat anders dan kunnen we ook een lunch met bijvoorbeeld frites met een snack en een vlaflip doen; we vragen het graag voor u na!

SCHOOLREISJES DIERENPARK AMERSFOORT

Uiteraard maken wij bij schoolreisjes een heel ander arrangement wanneer u kiest voor een dagje dierentuin. Ook gelden er voor scholen speciale prijzen dus wilt u weten wat een dagje DierenPark Amersfoort gaat kosten met uw school dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel!

16:00 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner op de terugweg… vraag ons naar de mogelijkheden.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Let op: Alle personen die niet over een zodanige zelfredzaamheid beschikken, dat zij zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen één begeleider meenemen. Voor deze begeleider wordt geen entree gevraagd en hij of zij ontvangt een korting van ca. € 15,00 p.p. op bovenstaand tarief

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* koffie en thee met gebak
* lunch als beschreven
* entree DierenPark Amersfoort
* verzorging van de chauffeur

Foto’s 1 t/m 5 © DierenPark Amersfoort