genieten in mooi Münster

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van bar en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Onderweg is er voor iedereen een kopje koffie of thee en een grote en verse gevulde koek van de bakker!

11:15 uur
We zijn inmiddels aangekomen in Münster waar de chauffeur u zo vlakbij het centrum laat uitstappen. U heeft hier de rest van de dag de tijd om te shoppen in de vele warenhuizen zoals Karstadt, Primark, Kaufhof Galeria, C & A, H & M maar ook in leuke boetiekjes en prachtige speciaalzaken in de historische binnenstad van Munster! En natuurlijk is het genieten van alle kerstmarkten die je door de hele stad vindt met op de zaterdag al extraatje de grote weekmarkt op de DOMplatz!

Wanneer de Prinzipalmarkt straalt in gouden glans, puntgevelhuizen en kerken zacht verlicht en de winkels feestelijk gedecoreerd zijn, kerstbomen de straten versieren en de geur van dennengroen en glühwein door de straten trekt, begint in Münster de mooiste tijd van het jaar: de advent! Vijf kerstmarkten toveren het oude centrum van Münster om tot een sprookje en nodigen met hun 300 stands uit om rond te slenteren, te winkelen en te genieten. Uiteraard vind je hier ook gezellige winkels en restaurant dus genoeg mogelijkheden om de sinterklaas- én/of kerstinkopen te doen én te genieten van die gezellige sfeer! 

Bij het uitstappen op de parkeerplaats is er voor iedereen een handige plattegrond van de stad beschikbaar! De chauffeur parkeert de bus op de Schloss Platz waarvandaan u in ca. 5 minuten in hartje Münster staat!

16:30 uur
De chauffeur staat weer klaar op de afgesproken plek om u naar huis te brengen. Uiteraard is een diner op de terugweg ook mogelijk, of een lekker stamppotbuffet! Vraag ons naar de prijzen en de mogelijkheden!

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 54 personen € 27,50 per persoon
55 – 62 personen € 25,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
. kopje koffie of thee met verse gevulde koek aan boord van de bus
. vrije tijd Münster
. buspaarkeerkosten Münster
. verzorging van de chauffeur

Denkt u aan een geldig reisdocument!