Genieten in Mooi Zeeland!

09:30 uur
Onze luxe touringcar met airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u naar uw koffieadres waar u rond 10.00 uur op een mooie locatie 1 kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak gebruikt.

12:15 uur
U bent inmiddels aangekomen in Zeeland waar de boot al op u ligt te wachten! Uw gasten hebben de tijd om aan boord te gaan en zodra iedereen aan boord is, rond half 1, worden de trossen los gegooid! Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mensen gedacht en staat er een lekkere koffietafel voor u klaar die o.a. bestaat uit diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, boter, koffie en thee. Voor een toeslag van ca. € 2,75 kan er een huisgemaakte kroket bij geserveerd worden en de toeslag voor soep van de dag is ca. € 3,50 p.p.

De Oosterschelde is natuurlijk bekend van de oesterteelt, de kreeftenvisserij en de visvangst. Maar ook bij duikers staat het bekend als één van de mooiste duik­locaties, vanwege de prachtige onderwaternatuur. Kreeften, inktvissen, tropisch ogende naaktslakken, zeepaardjes, bijzondere vissen en dodemansduim (de enige Nederlandse koraalsoort) worden regelmatig gezien. De Oosterschelde is oorspronkelijk een riviermonding, maar door de aanleg van de Deltawerken in 1986 veranderde de Oosterschelde in een ondiepe zeearm: Inmiddels met de status van Nationaal ­park. Het grootste van Nederland. De Oosterschelde kent vele gezichten, beïnvloed door eb en vloed, weer en wind.

De boot:
Het eenvoudige maar goed onderhouden schip is beneden goed geschikt voor rollators & rolstoelen want er is een brede loopplank en de gangboorden zijn breed genoeg zodat minder validen ook heerlijk buiten kunnen zitten. De ruime salon heeft 88 plaatsen en 12 aan de bar waardoor er voor zo’n 100 gasten plaats is.  De salon is geheel zonder drempels, er is een bar, keuken en er zijn twee ruime (semi) invalidentoiletten met beugels. Het bovendek van het schip is niet toegankelijk voor rolstoelen, dit dek is alleen per trap bereikbaar.

14:00 uur
Einde van de rondvaart; de chauffeur staat klaar om u weer mee te nemen! Nadat iedereen weer aan boord is, brengt onze chauffeur u richting Ridderkerk.

15:30 uur 
Bij het Chocoladeatelier van Frits aangekomen wordt u in een moderne en gezellige demonstratieruimte ontvangen met koffie en chocolaatjes/bonbons. (De toeslag voor een overheerlijk chocoladegebakje is ca. € 2,50 p.p.) Daarna kunt u via de geluidsinstallatie en een groot videoscherm goed volgen wat er gebeurt; en natuurlijk is het af en toe ook lachen wanneer Frits op humoristische wijze zijn verhaal vertelt!

18:30 uur
Op een gezellige locatie aan het strand en met uitzicht op de Pier van Scheveningen staat een lekker diner voor u klaar. U dient 1 keuze voor uw gehele groep te maken m.u.v. allergieën;
Vooraf:
Tomatensoep met room en basilicum of Huisgemaakte groentesoep of Champignonroomsoep
Hoofdgerecht:
Tongfilet met ravigotte saus of Zalmfilet met een romige vissaus of Varkenshaasje met champignon roomsaus of Wiener schnitzel met jachtsaus
Alle gerechten worden geserveerd met aardappeltjes, frites, salade, warme groenten en appelmoes
Nagerecht:
Hollandse vla met aardbeitjes
Fruit met slagroom
Kopje koffie of thee

22:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 95,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op dit voorstel ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* rondvaart 1,5 uur Oosterschelde
* lekkere lunch met drankjes als beschreven
* entree en demonstratie Chocoladeatelier
* 2 kopjes koffie of thee met bonbons/chocolaatjes
* drie gangen diner als beschreven excl. drankjes
* verzorging van de chauffeur