Genieten rondom Utrechtse Heuvelrug

10:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in de regio en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Utrechtse Heuvelrug.

11:00 uur
U wordt ontvangen in de koffiekamer van de zeer sfeervolle en monumentale Kaasboerderij. Onder het genot van twee maal een kopje koffie met gesorteerd gebak ziet u een korte film over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u twee soorten kaas te proeven.

Daarna kunt u een bezoek brengen aan het kleine maar leuke Kaas- en Botermuseum. Het museum geeft een beeld van boerderijgevels, een dorpsplein met straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht. Wilt u nog iets extra’s doen dan is de Speurtocht naar Spreekwoorden een leuke aanrader!  Tevens kunt u de Kaasmakerij bezichtigen waar vroeger de kaas werd gemaakt. In de leuke Landwinkel treft u tal van Hollandse lekkernijen en souvenirs aan.

13:00 uur
De lunch staat voor u klaar in uw eigen zaal. U treft diverse soorten verse broodjes aan met diverse soorten hartig beleg. Voor iedereen is er een kroket en er wordt twee maal koffie, thee, melk of karnemelk geserveerd.

14:00 uur
Onder leiding van een gids gaat u een schitterende tocht maken door de Utrechtse Heuvelrug. Zo komt u meer te weten over de slag bij Arnhem, de Amerongse Bovenpolder en komt u langs het huis van Keizer Wilhelm II en Kasteel Zuylenstein.

15:30 uur
Nadat de gids is uitgestapt brengt de chauffeur u weer terug naar huis. Uiteraard kunt u voor vertrek ook nog een kopje koffie of thee met cake of gebak gebruiken (vanaf ca. € 3,25 p.p.) of eindigen met een lekker diner op de terugweg. Ook is dit programma uit te breiden met een mooie demonstratie van de Glasblazer (zie arrangement de kaasmaker en de glasblazer, elders op deze site). Vraag ons naar de mogelijkheden!

16:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen  € 49,50 per persoon
45 – 62 personen  € 47,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met vers gesorteerd gebak
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* presentatie kaasmakerij inclusief kleine proeverij
* prachtige rondrit met gids Utrechtse Heuvelrug
* bezoek aan het leuke Kaasmuseum en de landwinkel
* verzorging van de chauffeur