Grolsch & de Tuinen van Emsflower

08:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, dvd en toilet staat voor. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Duitsland.

10:00 uur
In Duitsland aangekomen wordt u hartelijk ontvangen met onbeperkt koffie of thee en heerlijke ‘Kuchen’. Na de koffie heeft u ruim de tijd om rond te kijken in dit megagrote tuincentrum met tropische tuinen, een XXL-tuincentrum, een vlindertuin én een gezellig restaurant!
Uniek en pal over de grens bij Oldenzaal (25 km) is dit Nederlandse bedrijf een prachtige touringcarbestemming. De grootste kwekerij van Europa waar groepen de teelt van bloemen en planten kunnen bekijken. De tropische binnentuin, een 1000m2 grote vlindertuin, restaurant, buitentuin en XXL tuincentrum maken het aanbod zeer compleet. Het is toegankelijk voor rolstoelen en alles is overdekt!  

Direct tegenover de kassen bevindt zich het tuincentrum Gartenwelt Emsburen. Op 82.000 m2 presenteert zich er een tuin en beleveniswereld met een zeer breed assortiment. De met liefde ontworpen en ingerichte terrassen en showtuinen bieden inzichten en ideeën voor uw eigen tuininrichting en demonstreren het gebruik van een breed sortiment aan producten. Laat u inspireren en verassen door meer dan 30.000 producten. Indien gewenst is een rondleiding door de tropische tuin mogelijk voor ca. € 1, = per persoon.

12:45 uur
Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar met roerei, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, yoghurt, muesli en koffie en thee naar wens. Uitbreiding met een kroket kost ca. € 1,75 p.p.

14:15 uur
In Enschede aangekomen is het tijd voor een boeiend bezoek Grolsch!
In 2015 vierde Grolsch 400 jaar karakter. Duik in het rijke verleden van Grolsch als bier en Grolsch als bedrijf. Ontdek hoe de kleine brouwerij van toen is uitgegroeid tot de moderne brouwerij van nu! De karakteristieke pils smaak, de unieke beugelfles en de typische reclames; Grolsch heeft al bijna vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier! Wil je alles ontdekken? Welkom bij de Grolsch Bierbrouwerij! Tijdens de Brouwerij Tour komt alles wat je over Grolsch wilt weten aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen en bottelen. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om alle Grolsch bieren te proeven. 

De Brouwerij Tour duurt twee en een half uur en hier is het volgende bij inbegrepen:
* Ontvangst met koffie en thee (toeslag krentenwegge
 of cake ca. € 2,00 p.p.)
* Uitgebreide rondleiding door de brouwerij door deskundige gidsen
   (U neemt ook een kijkje bij de productie in de fabriek).
* Proeven van de bieren met een stukje worst/kaas.

TIP:
Bezoekt u de brouwerij in de ochtend dan krijgt u kleine korting!
Uiteraard kan de brouwerij ook bezocht worden in combinatie met een actief/teambuilding programma; vraag ons naar de mogelijkheden!

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 67,50 per persoon
Uiteraard zijn variaties op dit programma en andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag. Op dit arrangement zijn ons reisvoorwaarden van toepassing. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe  touringcar met airco en toilet
* kopje koffie of thee met gesorteerd gebak
* entree Emsflower
* heerlijke lunch met drankjes als beschreven
* rondleiding Grolsch Bierbrouwerij incl. proeverij
* verzorging van de chauffeur

Foto’s 1 t/m 5 © Grolsche Bierbrouwerij Nederland