Het Blikkenmuseum & Orgelmuziek

09:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Overijssel.

11:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij het nostalgisch blikkenmuseum waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en gesorteerd gebak. (Wilt u er een 2e kopje koffie of thee bij? De toeslag voor een 2e kopje is ca. € 2,95 per persoon).  Na de koffie kunt u op uw gemak rondkijken in dit gezellige en unieke museum. Het museum is met name voor senioren een groot feest van herkenning met oude blikken, een snoepwinkeltje uit grootmoeders tijd en een ouderwetse sfeer! Vrijwel alles is gelijkvloers, er is een invalidentoilet, een stoellift voor nog een klein museumgedeelte op de eerste etage en de touringcars kunnen er nog gewoon vlak voor de deur stoppen en blijven staan.  Met meer dan 10.000 oude blikken, heerlijke pannenkoeken en mooie vergezichten een leuke bestemming voor iedereen!

12:30 uur 
Er staat een lekker 3 gangen pannenkoekmenu voor u klaar; voorgerecht – pannenkoek van de week – en een lekker nagerecht

13:45 uur
Vertrek naar de organist!

14:15 uur
U bezoekt Royal Music Orgel All In waar u gaat genieten van een prachtig concert! Organist mocht hij van zijn vader niet worden, daarom werd Ad Huetink maar boer. Maar de liefde voor de orgelmuziek bleef! In een voormalige kalverstal, bij het inmiddels in bloembollen gespecialiseerd boerenbedrijf in Lemelerveld, beschikt hij nu over een eigen concertzaal, de Willem Hendrik Zwart Hal, vernoemd naar zijn leermeester en vriend Willem Hendrik Zwart. Behalve dat hij er zelf ongeveer 3 uur per dag op speelt, geven professionele musici regelmatig een concert in de serie Royal Music All In. ‘Orgelmuziek tussen de bloembollen’ dat hadden we nog niet in dit land!

U begint uw bezoek met een leuke ca. half uur durende film over het bedrijf en de bloembollen waar Ad Heutink zijn brood mee verdient! Daarna is het tijd voor een prachtig orgelconcert (het orgel klinkt alsof u in een kathedraal zit!) waarbij de orgel solo’s worden afgewisseld met leuke meezingliedjes van vroeger! Dus kunt u nog zingen, zing dan mee!

Tussen de bedrijven door wordt een kopje thee met koek geserveerd en voordat u vertrekt is er voor iedereen nog een consumptie en een hapje!
(Extra consumpties a ca. € 1,75 per stuk; dit kunt u ter plaatse regelen en afrekenen maar het mag ook op onze rekening zodat wij het op de eindnota aan u doorbelasten).

16:15 uur
Vertrek huiswaarts.

17:30 uur 
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 60,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree Blikkenmuseum
* 1 koffie of thee met gebak
* 3 gangen pannenkoeklunch (excl. drankjes)
* bezoek aan Royal Music inclusief film, uitleg en orgelconcert
* kopje koffie of thee met koek
* 1 consumptie met een hapje
* verzorging van de chauffeur

Foto 5, 6 & 7  ©Ad Huetink
Foto 1,2 & 3 © Nationaal Blikkenmuseum