Het Dolfinarium Harderwijk

09.45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. U heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Harderwijk.

11:00 uur
Verwachte aankomst bij het Dolfinarium waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en gebak. Na de koffie heeft u de tijd om zelf rond te kijken en te genieten van alles wat dit veelzijdige park te bieden heeft!

Ga op bezoek bij de sterren van de zee in het Dolfinarium; het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Geniet van mooie shows en verrassende ontmoetingen! In de waanzinnige onderwaterwereld van het Dolfinarium leer je de dieren van dichtbij kennen. Het Dolfinarium biedt een dag vullend programma met zo’n 9 verschillende shows! Neem plaats in het Dolfijnmondo voor de spetterende dolfijnenshow of bewonder de nieuwe voorstelling van de walrussen. Deze dieren zijn niet alleen dol op water en vis maar ook op applaus! En wie durft mag in het Roggen rif roggen of haaien aaien! In de Odiezee sta je voor een 60 meter lange glaswand oog in oog met de dolfijnen en walrussen. Een adembenemende ervaring!

Bij de entree krijgt iedereen een flyer met daarop de aanvangstijden van de shows die dag.

BIJZONDERHEDEN:
Het Dolfinarium is ook uitstekend begaanbaar voor mensen met een rolstoel of rollator. Voor de entree staat een beperkt aantal rolstoelen. Je kunt die tegen inworp van € 1,- lenen (systeem winkelwagentjes supermarkt). Daarnaast is het mogelijk om een scootmobiel te huren voor € 5,- (+ € 45,- borg). Als je aan het eind van de dag de scootmobiel weer inlevert krijg je de borg terug. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een scootmobiel of rolstoel te reserveren. Ook kunnen wij een bus met lift inzetten zodat mensen tijdens de rit in hun eigen rolstoel kunnen blijven zitten. Opvouwbare rolstoelen en rollators kunnen altijd mee in de bagageruimte; vraag ons naar de mogelijkheden!

De Dolfijnen voorstelling in Dolfijndomijn is doorgaans om 12:00 uur en 16:00 uur! Voor mindervalide- groepen is er een speciale rolstoelingang. Deze ingang bevindt zich links van de hoofd-ingang. De groep wordt hier dan ca. 30 minuten voor aanvang van de voorstelling verwacht voor dat de overige gasten plaatsnemen. Zo heeft iedereen een mooie plek!

13:00 uur
Er staat een lekker lunchbuffet voor u klaar:
soep van de dag, petit pain bruin gezond met kaas, sla, tomaat, komkommer en ei, zonnepitbroodje met brie, walnoten en honing, sesam Kaiser broodje met beenham, rustico bonk met carpaccio, focaccia met gerookte zalm en roomkaas, warme gehaktballetjes, verschillende soorten fruit, melk, jus d’orange, koffie, thee.

Na de lunch heeft u de tijd om verder te kijken en de shows te bezoeken.

17:00 uur
Tijd om in te stappen; aansluitend vertrek huiswaarts.

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Uiteraard kan er aansluitend ook een diner of buffet worden gebruikt; wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor u!

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 69,00 per persoon
45 – 62 personen € 67,00 per persoon
Alle personen die niet over een zodanige zelfredzaamheid beschikken, dat zij zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen één begeleider meenemen. Voor deze begeleider wordt geen entree gevraagd en hij of zij ontvangt een korting van ca. € 15,00 op bovenstaande tarieven. Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* entree Dolfinarium inclusief shows
* heerlijk lunchbuffet met drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur