Het hele jaar genieten in de Efteling!

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Brabant.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de Efteling waar uw gasten de rest van de dag kunnen genieten van alles wat dit mooie park te bieden heeft!

DE EFTELING
Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur. Beleef een spannende rit in Baron 1898 of de vernieuwde Python. Strijk vervolgens neer op een van de gezellige terrasjes om heerlijk te ontspannen of breng een bezoek aan de spectaculaire parkshows (gratis) zoals Aquanura en Raveleijn!

Meer dan 60 jaar na de opening kijken bezoekers nog steeds hun ogen uit in de Efteling. Ze zoeken hun grenzen op in uitdagende attracties als de stalen achtbaan Python, de water-achtbaan De Vliegende Hollander en de houten racer-achtbaan Joris en de Draak. Ze dromen weg in heel eigen, unieke attracties als het Spookslot, het oosterse Fata Morgana en Droomvlucht, waar elfen en trollen wonen. Sinds 1952 beleefden meer dan 116 miljoen gasten een onvergetelijke dag in de Efteling!

ETEN EN DRINKEN IN DE EFTELING:
Eventueel kunnen wij zorgen voor 2 kopjes koffie of thee met gebak bij aankomst in de Efteling; kosten ca. € 8,25 p.p. U kunt natuurlijk ook zelf zorgen voor een flesje drinken en iets lekkers onderweg in de bus of wij zorgen voor een kopje koffie of thee met een grote verse gevulde koek van de bakker voor ca. € 2,75 p.p. Een heerlijk lunchbuffet in de Efteling is mogelijk vanaf ca. € 22,00 per persoon en er zijn ook snackbonnen verkrijgbaar; deze kosten ca. € 8,25 per persoon en zijn in te ruilen voor 1 frietje met een snack en een drankje.
Let op: voor schoolreisjes gelden aparte tarieven; vraag ons naar een exacte prijsopgaaf!

16:30 uur
U verzamelt weer bij de bus op de parkeerplaats en zodra u compleet bent, vertrekt u naar uw dinerlocatie in de buurt van de Efteling.

17:15 uur
Op een gezellige locatie staat het diner voor u klaar:
* tomatensoep
* kalkoenschnitzel met een champignonsaus (apart geserveerd), 2 soorten groente van het seizoen, frites, salade, fritessaus en appelmoes
* dame blanche
                              
Uiteraard is een andere locatie of een ander menu/buffet ook mogelijk; vraag ons naar de mogelijkheden! Gaat u liever direct naar huis, zonder te dineren, dan bent u ca. 2 uur eerder thuis en krijgt u een korting van ca. € 15,00 p.p.

TIP:
Wat ook leuk is, is een 2 uur durend live cooking wereldgerechtenbuffet! In deze arrangementen zijn ook de drankjes inbegrepen. Kiest u voor zo’n arrangement i.p.v. bovenstaand diner dan betaalt u een toeslag van ca. € 16,00 p.p. maar zijn dus ook de drankjes inclusief. Ook zijn er leuke diner arrangementen te reserveren bij de Efteling; wij werken het graag voor u uit!

20:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 74,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijs op aanvraag

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* entree Efteling
* 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur

Foto’s © Efteling