Kagerplassen; Molens & Meren

10:15 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Warmond.

11:45 uur
Verwachte aankomst in Warmond waar uw gasten de tijd hebben om aan boord te gaan van “De Rijnvaert”. Stap aan boord en ervaar de luxe en gezellige uitstraling van dit unieke schip!
De Rijnvaert is uitermate geschikt voor middelgrote groepen en groepen minder validen. De grote glaspartijen geven u een fantastisch uitzicht. Doordat het stuurhuis zich beneden bevindt is er op het panoramadek extra veel ruimte en bovendien vrij uitzicht rondom! De salon is traditioneel betimmert. Door het gebruik van nautische kleuren ademt het een gezellige intieme sfeer.

De Salon van de Rijnvaert is gelijkvloers (dus zeer geschikt voor mensen in een rolstoel > geen lift nodig!) en uitgerust met flexibel meubilair. Er is een goed geoutilleerde bar.
Er is ruimte voor ca. 100 gasten op het buitendek, de tafels zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en de boot beschikt over een nagenoeg geruisloze scheepsmotor, airco,
verwarming, een moderne toiletgroep en een invalidetoilet.

12:00 uur
Aan boord wordt u ontvangen met een eenvoudige lunch: bruin broodje kaas, wit broodjes ham, krentenbol, stuk fruit, 1x koffie/thee/frisdrank/bier/wijn.

Voor een toeslag van ca. € 3,50 p.p. is de volgende lunch ook mogelijk: kopje soep, bruin broodje kaas, wit broodje ham, broodje kroket met mosterd en 1 x koffie/thee/frisdrank/bier/wijn.

Tijdens en na de lunch kan men genieten van een mooie vaartocht over de Kagerplassen: het uitgestrekte merengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en  poldereilanden. De eilanden worden nog steeds bemaald door 18 in werkende en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht.
Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan het dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving. Indien gewenst is het ook nog mogelijk uw gasten rond half drie nog iets aan te bieden, bijvoorbeeld een kopje koffie of thee met een bonbon a ca. € 3,50 per persoon, of een kopje koffie of thee met appelgebak a ca. € 6,00 p.p. Men kan uiteraard zelf ook iets gebruiken voor eigen rekening.

Er kunnen andere gasten aan boord zijn (waarschijnlijk niet) maar u zit altijd met uw eigen gasten bij elkaar.

15:00 uur
U bent weer terug in Warmond, de boot meert aan en uw gasten gaan weer aan boord van de bus.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
50 – 54 personen € 59,00 per persoon
55 – 59 personen € 57,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met lift, airco en toilet
* goed verzorgde eenvoudige lunch als beschreven
* rondvaart 3 uur vanuit Warmond
* verzorging van de chauffeur